Çok geçmiş olsun canm. Bence aynı virüs bulaştırucılupn devam ediyor. Bir tanıdığm evindeki yaşlıyı başka yere göndermişti. Sırf babası gelsin diye test yaptı 15.gün pozitif çıktı ve belirtirsz atlatan biriydiKizlar cok kötüyüm psikolojik olarak bitigim cumartesi ameliyat olacağım diyodum yaaa olamıyorum cunku kovid testim yine pozitif cikti 1 ay araylaantikor testim de pozitif cikmis ben bu isi anlamadim antikor pozitifken nasil oldu da yeniden yakalandım yoksa hic dönmemiş miydim negatife bilmiyorum hic bi fikrim yok tekrar bulasti mi ben birine bulaştırır miyim yine karantinaya girecek miyim hepsi belirsiz ben napacam simdi bileniniz varsa akil versin bana bi doktordan 3 ay içinde onceki virus kalıntılarından pozitif çıkabilir test diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum hakkınızı helal edin bu güzel günde caninizi sıktım ama kiminle paylasacagimi bilemedim
Harika kuzum çok sevindim inşaAllah yeni yıl bebiş getirir sana en kısa zamandaKızlar yazdm ama gitmemis heralde ya telefonum manyadı. Cok guvendıgım bı doktora geldım alttan muane de hersey yolunda bır cmlik bile kist yok dedi. E2 fsh ıh prolaktin testı istedi, ıns yenı yılda bereketiyle bebıs gelsın sana dedı cok tatlıydı. Insılunı sordum suan ıcın bunlar yeterlı gerek gorursem yumurtalıklarn calismasnı engelleyen bse vsrsa bkcz dgerlerne dedı
Canım büyük ihtimal dostinex vermiştir benimde 40 çıkmıştı heöen düştü hatta çok şaşırdım 15 gün sonra 1 çıkmıştı hiç sıkma canını o hemen düşerİnternetten baktığımda hamıle kalmaya engel olablır yazıyodu. Doktor gebelıge cok engel olacak kdr yuksek degl dedı. Ama yinede belkıde buyuzden kalamıyordm. Bakalm ilaçla dusunce nolcak.
Aynen kuzum hayırlısı ne yapabilirim ki Allah’a bıraktımHmmm Evet cok fazla yükselmemis malesef.... hayirlisi olsun canm ya üzülme
Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. Güzel dilekleriniz için kendi adıma teşekkür ederim. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah, yeni yıl güzel müjdelerle gelsin.Kızlar içimden geldi hepinize yazıyorum bu yeni yılda inşallah Allah hepinize bir evlat nasip eder sağlıklı bir şekilde.hamile olan arkadaşlara da sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah Ben üç aydır istiyordum Allah bana nasip etti ama yolunda gitmiyor bazı şeyler Cumartesi günü için bana dua edin bebeğimin kesesi gözüksün dış gebelik düşük olmasın Herkese mutlu seneler diliyorum. Bana burda destek olan moral veren arkadaşlarım sizlere de teşekkür ediyorum. Birbirimizi tanımıyoruz ama bu süreçte moral destek gerçekten önemli iyi geceler
Canım belirtin yoksa hiç takma uzun süre pozitif çıkanlar var bence diğer hastalıktan kalma şeyleri yakalıyor test ama tabi ameliyatın iptal olmadı kötü olmuş fakat vardır bi hayır sen içini ferah tutKizlar cok kötüyüm psikolojik olarak bitigim cumartesi ameliyat olacağım diyodum yaaa olamıyorum cunku kovid testim yine pozitif cikti 1 ay araylaantikor testim de pozitif cikmis ben bu isi anlamadim antikor pozitifken nasil oldu da yeniden yakalandım yoksa hic dönmemiş miydim negatife bilmiyorum hic bi fikrim yok tekrar bulasti mi ben birine bulaştırır miyim yine karantinaya girecek miyim hepsi belirsiz ben napacam simdi bileniniz varsa akil versin bana bi doktordan 3 ay içinde onceki virus kalıntılarından pozitif çıkabilir test diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum hakkınızı helal edin bu güzel günde caninizi sıktım ama kiminle paylasacagimi bilemedim
İnşallah düşünce hamile kalabilirimCanım büyük ihtimal dostinex vermiştir benimde 40 çıkmıştı heöen düştü hatta çok şaşırdım 15 gün sonra 1 çıkmıştı hiç sıkma canını o hemen düşer
Hayırlı sonuçlar al inşallah keseni gör ve sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar içimden geldi hepinize yazıyorum bu yeni yılda inşallah Allah hepinize bir evlat nasip eder sağlıklı bir şekilde.hamile olan arkadaşlara da sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah Ben üç aydır istiyordum Allah bana nasip etti ama yolunda gitmiyor bazı şeyler Cumartesi günü için bana dua edin bebeğimin kesesi gözüksün dış gebelik düşük olmasın Herkese mutlu seneler diliyorum. Bana burda destek olan moral veren arkadaşlarım sizlere de teşekkür ediyorum. Birbirimizi tanımıyoruz ama bu süreçte moral destek gerçekten önemli iyi geceler
Hay yaa en hassas noktam sjjsjsjs
Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. Güzel dilekleriniz için kendi adıma teşekkür ederim. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah, yeni yıl güzel müjdelerle gelsin.
amin canımmmmmHayırlı sonuçlar al inşallah keseni gör ve sağlıkla kucağına almak nasip olsun
AynıHay yaa en hassas noktam sjjsjsjs
Kuzum her şeyi düşündükçe olmuyo zaten. Kadınlar hep istekli olmuyo oluncada zevk almak istiyo. Boşverr salll ilişkide robot gibi olmaktansa keyfine bak. Bize gelecek bebişler inşallahAynıZaten sık sık ilişki yaşayınca sıkılıyor yoruluyordum tek zevkim o vardı..şimdi içime kurt düştü ya
Akintin nezamandir var benim misal adetime 2 gün kala falan baslar simdi ise basladi bile asiri bit akinti degil ama normalde hic olmaz. Kasiklarim agriyo adet görrcekmisim gibi hafid agri var okadar ama normalde asla adet görecek gibi agri cekmem bence sen testini yap sabahtan zaten gecmis batiYok kuzum daha yapmadımdün olmam lazımdı olmadı bugünde bekliyorum bakalım gelen giden yok akıntım var sadece ama kalcam bacağım belim çok ağrıyor 3 gündür yataktan kalkmadm buraya bile giremedim adet olacakmis gibi ağrılarım da var akşama yada yarın olurum heralde
Canm kadinin orgazm olmasi önemli bir noktami hamile kalmakta? Robot gibi oluyo insan haliyleKuzum her şeyi düşündükçe olmuyo zaten. Kadınlar hep istekli olmuyo oluncada zevk almak istiyo. Boşverr salll ilişkide robot gibi olmaktansa keyfine bak. Bize gelecek bebişler inşallah
Canim benim Allah hakkinds hayirlisini versin dis gebelik degildir korkma neden dersen o ates kusma vs hersey oluyor onlar sende yok. Rabbim insallah hayirli haberlere gönderir seni buraya.Kızlar içimden geldi hepinize yazıyorum bu yeni yılda inşallah Allah hepinize bir evlat nasip eder sağlıklı bir şekilde.hamile olan arkadaşlara da sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah Ben üç aydır istiyordum Allah bana nasip etti ama yolunda gitmiyor bazı şeyler Cumartesi günü için bana dua edin bebeğimin kesesi gözüksün dış gebelik düşük olmasın Herkese mutlu seneler diliyorum. Bana burda destek olan moral veren arkadaşlarım sizlere de teşekkür ediyorum. Birbirimizi tanımıyoruz ama bu süreçte moral destek gerçekten önemli iyi geceler