- 7 Kasım 2012
- 1.857
- 978
.Arkadaşlar lütfen bakabilirmisiniz çokmu kötü sonuçlar eşime soramadım tam olrak doktor ilaç vermiş on gün sonra tekrar sperm testi vercek kötüdür söylemeye cekiniyodrdiye üzülür dye detaylı sormadım
Amin canm insallah hepimizindeAllah yardımcımız olsun
Spermlerin %88 hareketsiz en az ileri hareketli ve yerinde hareketli %40 üzerinde olması gerekiyor %12 çıkmış. Morfoloji çok kötü değil %3 çıkmış. İlaçlarla düzelir inşallah.Arkadaşlar lütfen bakabilirmisiniz çokmu kötü sonuçlar eşime soramadım tam olrak doktor ilaç vermiş on gün sonra tekrar sperm testi vercek kötüdür söylemeye cekiniyodrdiye üzülür dye detaylı sormadım
Banada degerler cok kötü geldi bu durumda gebe kalamicam hiçSpermlerin %88 hareketsiz en az ileri hareketli ve yerinde hareketli %40 üzerinde olması gerekiyor %12 çıkmış. Morfoloji çok kötü değil %3 çıkmış. İlaçlarla düzelir inşallah.
Düzelir canım ilaçlara vitaminlere devam etsin düzenli kullansın. İleri hareketi arttırmak diğer sperm sorunlarına göre daha kolay.Banada degerler cok kötü geldi bu durumda gebe kalamicam hiçdüzelmez bence
Toplam sperm sayısı cokmu dşükDüzelir canım ilaçlara vitaminlere devam etsin düzenli kullansın. İleri hareketi arttırmak diğer sperm sorunlarına göre daha kolay.
Toplam sperm sayısı 39-40 milyon normali, eşinizin 22 milyon. Ml de 15 milyon olması gerekiyor eşinizde 3 milyona yakın çıkmış. Şekil iyi 3, 4 normal kabul ediliyor. Bizim değerler daha kötü sizden. İlişki perhizi kaç gündü oda etkiliyor sayıyı.Toplam sperm sayısı cokmu dşük
Hayırlı olsun hcg dülseydi ilaç etkisi olurdu. Ama sizinki yükseliyor artık bebiş etkisi bu:) sağlıkla kucağınıza alın.Kizlar mrb. Asılamamin 10. Gununde kan sonucum 15.1 cikmisti.bugun 12. Gunu 44.6 cikti keson hamilemiyimdir 14. Gunu mu beklemem lazim
3 gün yaptık pehriz olmazsa tüp bebeğe hazırım bu sayılar yeterliyseToplam sperm sayısı 39-40 milyon normali, eşinizin 22 milyon. Ml de 15 milyon olması gerekiyor eşinizde 3 milyona yakın çıkmış. Şekil iyi 3, 4 normal kabul ediliyor. Bizim değerler daha kötü sizden. İlişki perhizi kaç gündü oda etkiliyor sayıyı.
Keci boynuzu pekmezi her sabah aç karına yedir canım emin ol cok faydasini göreceksiniz sende yiyebilirsin vitamin takviyeside varBanada degerler cok kötü geldi bu durumda gebe kalamicam hiçdüzelmez bence
Uygun zamanda eşinle konuş doktorunuz ne demiş. Ben sadece yaşadığımız süreçlerden dolayı biraz bilgi sahibi oldum ona göre yorum yaptım. 3 gün normal. Bu sayılarla hamile kalanlar var hemen tüp bebek düşünme yaşınız müsaitse. Önemli olan hareketi oda ilaçlarla artıyor.3 gün yaptık pehriz olmazsa tüp bebeğe hazırım bu sayılar yeterliyse
InsallahhProlaktin düşüyor ilaçla merak etme sıkıntı olavak bişi değil
İlk defa ölçtürdm. Hepsı ucuncu gunu bugun bakıldıDaha önce hiç ölçtürmüş müydün değerini
Amin ins dileyen herkese nasip olsuHayırlı olsun hcg dülseydi ilaç etkisi olurdu. Ama sizinki yükseliyor artık bebiş etkisi bu:) sağlıkla kucağınıza alın.
Aldık canım çakşır suyuda aldmKeci boynuzu pekmezi her sabah aç karına yedir canım emin ol cok faydasini göreceksiniz sende yiyebilirsin vitamin takviyeside var
Sen test yapmadinmi canm?Gelen giden yok süt renginde akıntım var sadece ama olacak gibi sancılar geliyor
Yok kuzum daha yapmadımSen test yapmadinmi canm?