Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yok kuzum daha yapmadım 😂 dün olmam lazımdı olmadı bugünde bekliyorum bakalım gelen giden yok akıntım var sadece ama kalcam bacağım belim çok ağrıyor 3 gündür yataktan kalkmadm buraya bile giremedim adet olacakmis gibi ağrılarım da var akşama yada yarın olurum heralde
Normalde böyle ağrılı mı olur adetlerin

Yok kuzum daha yapmadım 😂 dün olmam lazımdı olmadı bugünde bekliyorum bakalım gelen giden yok akıntım var sadece ama kalcam bacağım belim çok ağrıyor 3 gündür yataktan kalkmadm buraya bile giremedim adet olacakmis gibi ağrılarım da var akşama yada yarın olurum heralde
yoksa? :KK70: hadi bi sene sonu kapanışı yap topiğe gebe olarak bi sen kaldın elimizde:KK70:

Kızlar çıkms bakarmısınız işyerinden henüz Clio gıdemedm geri doktora erken çıkmış böle olcagni bilsem beklerdm

Yüksek olan gebe kalmaya engelmiş oyle mı cok mu kotu napıcam hamile kalamıcam mı cok ktuym ya

merhaba, benim de aynen sizin gibi prolaktin yüksekliği var, 45 ti benim,dostinex kullandım 4 hafta düştü 15e sonra bıraktırdı doktor yine çıktı 38e, sonra bi doktor hipofiz mr istedi hipofiz bezinde adenom mu var ondan mı çıkıyor diye, başka doktor çektirmene gerek yok makroprolaktin bakalım dedi, makroprolaktin testi yaptırdım (kandan bakılıyor), makroprolaktin değil mr çektirmene gerek yok dediler, bu değerler gebeliğe engel olmaz dediler, devlet hastaneleri zaten hiç sallamadı prolaktini, özel doktora gittiğimde en son gebe kalana kadar dostinex kullan dedi, 2 aydır kullanıyorum, önceleri haftada iki gün yarım yarım içiyordum, sonradan bakıldı 4 lere düştü diye haftada 1 kere yarıma düşürdük, şuan 13 lerde seyrediyor, merak etmeyin dostinexle düşüyor prolaktin, ama ilacı bıraktıktan hemen sonra ya da bir süre sonra tekrar yükselşyor, bu konuda dikkatli olun takipte olun

Jane Jetgil Jane Jetgil bir de prolaktin için özellikle uyandıktan sonraki ilk 2 saat içinde aç karnına ve sabah saat 10a kadar kan verin diyor doktorlar, siz de o şekilde mi verdiniz?

Kızlar yazmıştım ama cevap veren olmadı. Adetin 5.günü tahlil verilir mi? Prolaktin hormonu için.

Normalde böyle ağrılı mı olur adetlerin
Yok kuzum en fazla 2 3 gün kala çok az belim kalcam ağrır 1 gün sonra biter kasık ve kuyruk sokumu ağrım olur anlarım bir gün sonra regli olurdum ama bu bel bacak kalça ağrım 1 haftadır hiç geçmedi sızlıyor sürekli ben korona oldgmu düşünüyorum o geciktirir mi regliyi bugün de olmucam sanırım tam geldi diyorum sadece akıntı var
yoksa? :KK70: hadi bi sene sonu kapanışı yap topiğe gebe olarak bi sen kaldın elimizde:KK70:
Benim pek umidim yok ya kuzum kendmden 😂

Ben de böyle diyerek 4 gün falan gezmiştim. Sonra kıpkırmızı çizgi görmüştüm testte:) kızlar benim de bugün yarın olmam gerekiyor bskalım sonuç ne olacak. Neredeyse 2.5 yıldır düşünüyorum

X