Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
merhaba , piyoloseyiptil ve munorol ile geçiyor günler malesef. ben çok yaşardım eskiden beri sebebi nedir diye taa ki ters olduğunu öğrenene kadar
piyoloseyiptil ve munorol " nedir, bahs ettiğim idrar yolu enfeksiyonu mu?

Kızlar bende yeniden anne olmak istiyorum yaklaşık 5 aydır deniyoruz.. dün test yaptım ilaç kullanmam gerekiyordu.. testi ciddiye almadım hemen kenara koydum çıkmaz diye düşündüm.. oğlumu uyutup geldim bir baktım ikinci çizgi var gibi.. ama yarım saat bakmadım nezaman çıktı bilmiyorum bat 5 ocak yani daha 5 gün vardı.. testte ki sarılık akşam geç saate çektiğim için çok durduğu için

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-31-22-30-17-668_com.miui.gallery.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 54

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-31-22-34-37-805_com.miui.gallery.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 54
05.01.2021 bat 4-5 aydır deniyoruz

Sizde mi ters rahimlisiniz?

Evet böyle olanlarda daha sık yaşanıyor bu enfeksiyon.

Hayırlı olsun inşallah var gibi duruyor. Bat beşiymiş, erkenden yapmışsınız.
Ne gibi değişiklikler hissettiniz ki erken yapma gereği duydunuz?

Birde beş aydır korunmuyoruz demişsiniz, adetlerinizde değişiklik oldu mu?
Ben üç aydır korunmuyorum, ya normalinden kısa sürdü,
Ya da bat tan önce geldi.

Cnm inanir misin dün hic biseyim yoktu belirti falan duyunca pozitif ciktigimi baya panik yaptim psikolojim bozuldu bugun bütün belirtileri yaşıyorum sanki nefes alamıyorum derin derin burnum tıkalı nefes borum bi garip yeniden mi geçiriyorum diye şüpheye düşürüyor beni ama oyle de olsa yapacak bisey yok bu saatten sonra Allahin dedigi olur bi daha ilac da vermiyorlar zaten karantinaya da almıyorlar galiba 3 ay içinde olduğu için öyle bekliyorum simdilik

İyi akşamlar kızlar inşallah pazar günü

rabbim acil şifalar versin biran önce atlatırsın inşallah geçmiş olsun
Sagol cnm Amin insallah
Insallah ayni virusun kalıntılarıdir cnm dun biseyim yoktu bugun belirtiler çıkarmaya basladim ama psikolojik olabilir tabi

Evet var gibi canm benimde bat 7 bakalim bende negatif cikti ilk test bende belirtiler var diye yaptim adet görecekmisim.gibi karin agrisi vs. Normalde hic olmaz adetten önce. Batmalar vs. Derken yaptm negatif cikti sen yine yap bence 2 gün arayla koyulasirsa iyi yoldasin demek

Eskiden nasildi? Düzenli hep gününde gelirmiydi yoksa genel olarakmi battan önce gelir? Bizde 3 aydir deniyoruz olmadi bu 4. Ayimiz bakalm bat 7.1. Test negatif cikti demin. Erken yaptm ama belirtiler var diye. Belkide bana öyle geliyo piskolojikmen

Gecmis olsun canm aslinfa 6 ay icinde tekrar bulasma olasiligi cok az diyorlar ama belkide hic negatif olmadin? Hastaliktan sonra tekrsr test yaptirmadinmi gecmisni diye? Durumun nasil peki? Insallah cabucak atlatirsin....

Gecmis olsun canm aslinfa 6 ay icinde tekrar bulasma olasiligi cok az diyorlar ama belkide hic negatif olmadin? Hastaliktan sonra tekrsr test yaptirmadinmi gecmisni diye? Durumun nasil peki? Insallah cabucak atlatirsin....
Insallah cnm çok sagol .yok maalesef tekrardan test yapmiyorlr karantina bitince iste o yüzden bilemiyor insan öncekinden kalinti mi yeni mi diye ameliyat olacağım hastanede sürüntu aldilar orda belli oldu durumum iyi şimdilik cnm çok şükür.

Canm kadinin orgazm olmasi önemli bir noktami hamile kalmakta? Robot gibi oluyo insan haliyle ard arda usaniyor insan
Valla zannetmiyorum. Ama robot gibi oluncada strese giriyor vücut bende yoruldum görev gibi olmasından akışına bırakıp yaşıcam o anı yoksa dediğin gibi ard arda bıkıyor insan

Canım stres malesef yine karşımıza çıkıyor ben tam bunalım takıldığım hatta buraya uzunca destansı bir vazgeçiş yazıp ağladığım dönemde covid geçirdim. Üstüne regl olunca bağışıklığım tam düştü. Belki şuan test versem yine pozitif.

Olumsuz yazılar olumsuz düşünceler olumsuz hasta bir bünyeye neden olabilir.. Bugün moral bulacağın mutlu olacağın bir şeyler yap covid pozitif olduğunu at çöpe. Belirtilerini dinleme akşam a saat kur o saatte dinle vücudunu artan bir durum var mı? Çok belirgin hastanelik bir durumu direkt anlarsın zaten vücudunu dinlemeye gerek kalmaz.... Hamilelik gibi bir şey bu velet dinledikçe belirti buluyoruz. İnşallah negatifi en kısa sürede göreceksin. Bol bol su içerek daha hızlı vücuttan atılıyor. Atılasıya kadar Bağışıklığı da mutlu olarak ve yeşillik tüketerek - yeşilliklere çatal bıçak değdirmeden- güzellikle atlatırsın inşallah.. İçin rahat etmesini istiyorsan sağlık ocağı aile hekiminle konuş istersen bana su ve yeşilliği o söylemişti baya da moral vermişti. İlaç kullanmadan atlattım ben biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…