İnşallah, Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.Ozaman cok iyi olur elbet demekki zamani daha gelmemis. Insallah en kisa zamanda hayirli haber alirsiniz
Normalde böyle ağrılı mı olur adetlerinYok kuzum daha yapmadımdün olmam lazımdı olmadı bugünde bekliyorum bakalım gelen giden yok akıntım var sadece ama kalcam bacağım belim çok ağrıyor 3 gündür yataktan kalkmadm buraya bile giremedim adet olacakmis gibi ağrılarım da var akşama yada yarın olurum heralde
Şifa olsun insallahAldık canım çakşır suyuda aldm
yoksa?Yok kuzum daha yapmadımdün olmam lazımdı olmadı bugünde bekliyorum bakalım gelen giden yok akıntım var sadece ama kalcam bacağım belim çok ağrıyor 3 gündür yataktan kalkmadm buraya bile giremedim adet olacakmis gibi ağrılarım da var akşama yada yarın olurum heralde
Kızlar çıkms bakarmısınız işyerinden henüz Clio gıdemedm geri doktora erken çıkmış böle olcagni bilsem beklerdm
Yüksek olan gebe kalmaya engelmiş oyle mı cok mu kotu napıcam hamile kalamıcam mı cok ktuym ya
AA öylemiymiş? Bende prolaktine baktırcam bu ay yine. Hiç duymadım aç bakıldığınıJane Jetgil bir de prolaktin için özellikle uyandıktan sonraki ilk 2 saat içinde aç karnına ve sabah saat 10a kadar kan verin diyor doktorlar, siz de o şekilde mi verdiniz?
Kızlar yazmıştım ama cevap veren olmadı. Adetin 5.günü tahlil verilir mi? Prolaktin hormonu için.
bana doktor önceki gece olan cinsel ilişkideki uyarılmanın bile prolaktni yükselttiğini söylemiştiAA öylemiymiş? Bende prolaktine baktırcam bu ay yine. Hiç duymadım aç bakıldığını
Yok kuzum en fazla 2 3 gün kala çok az belim kalcam ağrır 1 gün sonra biter kasık ve kuyruk sokumu ağrım olur anlarım bir gün sonra regli olurdum ama bu bel bacak kalça ağrım 1 haftadır hiç geçmedi sızlıyor sürekli ben korona oldgmu düşünüyorum o geciktirir mi regliyi bugün de olmucam sanırım tam geldi diyorum sadece akıntı varNormalde böyle ağrılı mı olur adetlerin
Benim pek umidim yok ya kuzum kendmdenyoksa?hadi bi sene sonu kapanışı yap topiğe gebe olarak bi sen kaldın elimizde
prl yüksekliii için dereotu incir üzüm tahin helva maden suyu tüketme canım bunlar yükselityoKızlar çıkms bakarmısınız işyerinden henüz Clio gıdemedm geri doktora erken çıkmış böle olcagni bilsem beklerdm
Ben verdim tahlillerm iyi cıkmıştı 5.günümdeyim dememe ragmen doktor yaptı tahlili demekki yapılabiliyoKızlar yazmıştım ama cevap veren olmadı. Adetin 5.günü tahlil verilir mi? Prolaktin hormonu için.
Ayyy bende bunu merak ediyordum acaba o iş sırasında uyarılırken prolaktin yükselip engelliyo mu diyee benimki çok uyarılıyo çünkü jdkdkskskdjskskskskbana doktor önceki gece olan cinsel ilişkideki uyarılmanın bile prolaktni yükselttiğini söylemişti
Bana 3 farklı doktor bu şekilde söyledi evetAA öylemiymiş? Bende prolaktine baktırcam bu ay yine. Hiç duymadım aç bakıldığını
Ben de böyle diyerek 4 gün falan gezmiştim. Sonra kıpkırmızı çizgi görmüştüm testte:) kızlar benim de bugün yarın olmam gerekiyor bskalım sonuç ne olacak. Neredeyse 2.5 yıldır düşünüyorumYok kuzum daha yapmadımdün olmam lazımdı olmadı bugünde bekliyorum bakalım gelen giden yok akıntım var sadece ama kalcam bacağım belim çok ağrıyor 3 gündür yataktan kalkmadm buraya bile giremedim adet olacakmis gibi ağrılarım da var akşama yada yarın olurum heralde
Benimde prolaktinim hep sınırlarda olur eşim biliyor artık yasaklı bölge olduğunuAyyy bende bunu merak ediyordum acaba o iş sırasında uyarılırken prolaktin yükselip engelliyo mu diyee benimki çok uyarılıyo çünkü jdkdkskskdjsksksksk
Valla benim prolaktin normal diye hiç üstüne düşmedim onuda düşünürsem hiç olmaz jsjsjsjBenimde prolaktinim hep sınırlarda olur eşim biliyor artık yasaklı bölge olduğunu