Dualarım seninle canım inşallah güzel sonuçlar alırsınGünaydın canlar birazdan aşılamaya gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Aminnn canım Allah razı olsun hepimizin İnşaAllahAllahım yar ve yardımcın olsun kuzum Rabbim gönlündekini sana nasip etsin inşallah
İnşaAllah kuzum şırıngayı görünce baya bir korku heyecan stres oldum bekliyorum bakalım Rabbim kolaylık versin İnşaAllah Sağolasın kuzumHer şey çok güzel geçer inşallah
İnşaAllah kuzum Allah razı olsunDualarım seninle canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallah canımİnşaAllah kuzum Allah razı olsun
Sende üzülme olmadı diye tamam mı olacak Allahın izniyle
Malesef yediğimiz içtiğimiz her şey üreme sistemimize zarar veriyor. Kayınvaliden nasıl oldu bu arada?Ne çok emek veriyoruz şııp diye hamile kalmış annem halamlar hepsi. Allahın vardı bir bildiği ama insan düşünmeden de edemiyor
4 ocakta ameliyatı var. Bir de şimdi rahimden parça aldılar patolojiye gönderdiler kanaması oluyor diye 5 senelik menapozda olmasına rağmen. Psikolojik rahatsızlığı da var ortalığı ayağa katıyor hayatımız alt üst bu aralar hastanelerde.Malesef yediğimiz içtiğimiz her şey üreme sistemimize zarar veriyor. Kayınvaliden nasıl oldu bu arada?
Allah yardımcınız olsun canım cidden zor bir süreç hem onun hem sizin için4 ocakta ameliyatı var. Bir de şimdi rahimden parça aldılar patolojiye gönderdiler kanaması oluyor diye 5 senelik menapozda olmasına rağmen. Psikolojik rahatsızlığı da var ortalığı ayağa katıyor hayatımız alt üst bu aralar hastanelerde.
Aslında ara kanama gibi de değil, silince kan geldi şoke oldum. Hatta buraya yazmıştım çünkü reglim hiç öyle başlamaz. Hem çok farklı bir kasık ağrısı vardı. Regl öncesi asla öyle ağrı olmaz farklı bir türdeydi. Hem de benim reglim öyle başlamaz ilk birkaç gün kahverengi akıntı olur. Ondan sonra regle döner. Çikolata kistim var ondan oluyor o. Bu ay niye böyle oldu hiç anlamadım. Tek açıklama rahim filmi çekilmiştim ondan olabilir. Ya da rahim filmi sonrası antibiyotik kullandım o düzeni bozmuş olabilir. O kanama regl başlangıcı için çok erkendi. Anlamadım kist falan ayrıca olmuş mudur bilmiyorum ama yerleşme kanaması değil bence o kesinGüzel dileklerin için teşekkür ederim. Sende ara kanama gibi olmuş neden öyle oldu acaba? Daha önce oluyor muydu bu şekilde? Biliyorsun gebeliklerde yerleşme kanaması da olabiliyor öyle bir şey olmasın senin ki? Yada kötü düşünecek olursak da kist geliyor aklıma . Ama allah korusun tabiki.
Ereceyiz tabiaHiç sorma ya kader napalım
sabreden Derviş beklemekten gebermişya murada ereceğiz yoksa yok gebermek yok
canım yüzde 60 artış var gene ama doktor ne dedi ?Kızlar beta sonucum 924 çıktı Pazartesi yaptığım 573 dü yükselmemiş fazla dimi yine
Cumartesi tekrar çağırdı canım kese gözükmezse bakacağız sonrasına dedicanım yüzde 60 artış var gene ama doktor ne dedi ?
bence yüzde60 artış düzenli sayılıyor bozmadan moralini devam et canım inş seninledir bebeğinCumartesi tekrar çağırdı canım kese gözükmezse bakacağız sonrasına dedi
Valla dedi milim milim artıyor Cumartesi 1800 kere gelmesi lazım kese görebilirsek sıkıntı yok dedi ama göremezsek konuşacağız dedibence yüzde60 artış düzenli sayılıyor bozmadan moralini devam et canım inş seninledir bebeğin
içini ferah tut hayırlısıyla görüceksiniz keseyiValla dedi milim milim artıyor Cumartesi 1800 kere gelmesi lazım kese görebilirsek sıkıntı yok dedi ama göremezsek konuşacağız dedi
inşallah bir sorun yoktur dua et canımValla dedi milim milim artıyor Cumartesi 1800 kere gelmesi lazım kese görebilirsek sıkıntı yok dedi ama göremezsek konuşacağız dedi