- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
Canım çatlatma iğnesini tüp bebekte bile vuruyorlar hatta o yüzden çoğul gebelik oluşabiliyor, bazenböyle diyo kuzu nette yapıyolar dmeek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çatlatma iğnesini tüp bebekte bile vuruyorlar hatta o yüzden çoğul gebelik oluşabiliyor, bazenböyle diyo kuzu nette yapıyolar dmeek ki
Daha gelen giden yok ama hem olacak gibiyim hem değil gibiyim çok fazla belim ve kalcam ağrıyor yataktan kalkamıyorumS sedanur4004 hadi senden umutluyum
Hayırlısı olsun bakalm nolck benim şaşmadı günü çatladğı günden sonra 14.gun oluyorum dogru tahmın etmısö çatlamayı 2gun pık kalıyor bendeDaha gelen giden yok ama hem olacak gibiyim hem değil gibiyim çok fazla belim ve kalcam ağrıyor yataktan kalkamıyorum
Bende geçen ay 15 16 pikti 30 unda regli olmuştum bugün olmam lazım bekliyorum ama başka bişe var sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım midem sürekli agzimdaydi acı bişe geldi sürekli boğazıma sağ kalcam çok kötü zaten topallı yorum yuruyemiyorum bence korona oldum olmazsam yarın test yapar sonra da bı pandemiye giderimHayırlısı olsun bakalm nolck benim şaşmadı günü çatladğı günden sonra 14.gun oluyorum dogru tahmın etmısö çatlamayı 2gun pık kalıyor bende
Göğüs hassasiyetim var sadece benim... o da zaten adet belirtisi de olabilir İnşallah gelmez de güzel haberler veririz hepimiz@Duhanin annesi E c e batdaşlar sizde belirti varmı karadenizkizi1982 U Uzaygemisi35 siz nasılsınız merak ettim bat yaklaştıkça hadi güzel haberler verin bize 2021 yılının ilk güzel haberlerini
Merhaba ilk 2 klomen imde böyle oldu hatta 3 yumurtamın oluştuğu ay 19 gün kanama yaşadım pıhtılı büyük büyük parçalar çıkardım doğru yani çatlamayınca kist oluşabiliyorHerkese hayırlı geceler bir sorum olacaktı
Klomen kullandıktan sonraki regl dönemini çok sancılı geçiren(afedersiniz yoğun pıhtılar şeklinde) var mı aranızda ?
Yani klomen kist yapar olayı doğru mu acaba
Amin kuzum Allah razı olsuninşallah güzel sonuçlanır canım şimdiden hayırlısı olsun
Hadi inşallah gönlünce olsun canım. Dualarımız seninleGünaydın canlar birazdan aşılamaya gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah güzel çıkar canım içini ferah tut. Kötü çıksa da her şey düzelebiliyor şimdiden hemen karalar bağlama sakın. Evet çok zor oluyor her şeyi ona yorunca daha sakin gitmek lazım stres de çok büyük etken çünkü. Haberlerini bekliyoruz güzelBen yarın doktora gidicem tahlil yaptırcam ilk defa. Beni umutlandıran sonuçlar gelirse ovulasyon yaparım ama bu ay gunum gelipte geçmeden test kesinlikle yok, anca çok bariz bi belirti yaşarsam. Yoksa sakince beklıcem kendımıde yırttım hergunu degerlendırdik nerdeyse Sonuc almadık cnku kasmadan sakince ilerlicem bu ay. Dua edinde tahlillerde kotu bişe çıkmasın
Ayy canım hadi hayırlısı inşallah çok heyecanlı.. umarım hemen sonuç alırsın sağlıkla. Haber et bizleri de.Günaydın canlar birazdan aşılamaya gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Sende ara kanama gibi olmuş neden öyle oldu acaba? Daha önce oluyor muydu bu şekilde? Biliyorsun gebeliklerde yerleşme kanaması da olabiliyor öyle bir şey olmasın senin ki? Yada kötü düşünecek olursak da kist geliyor aklıma . Ama allah korusun tabiki.İnşallah hadi bakalım bu ay ovulasyon testi falan da yapmayacağım denk gelirse gelir gelmezse gelmez diyeceğim
Evet canım geçen hafta ilginç şekilde aniden kanamam oldu. Sonra kesildi falan daha tam regle dönmedi ama regl olacak belli yani. Hayırlısı olsun evet ben de bu ay belki klomen vs için dra gidecektim ama bir ay daha denemeye karar verdim biraz akışına bırakçam sanırım. İnşallah olmazsın da gerek kalmaz, kalırsa da hemen ilk aşılama tutsun inşallah
Ters rahimle idrar yolu enfeksiyonu nasıl ilgili ya ben de gece mutlaka idrara çıkarım uyanıp fln ama bu hep çikolata kisti ve yapışıklıklar nedeniyle diye düşünüyordum ben. Sık sık ayağımı üşüttüğüm için de idrar yolu enfeksiyonu olduğumu düşünürdüm ters rahim bunu mu yapıyormuş
Allahım yar ve yardımcın olsun kuzum Rabbim gönlündekini sana nasip etsin inşallahGünaydın canlar birazdan aşılamaya gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Her şey çok güzel geçer inşallahGünaydın canlar birazdan aşılamaya gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun inşallahhhhGünaydın canlar birazdan aşılamaya gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Ay Allah korusun hemen yaptır teestını.Bende geçen ay 15 16 pikti 30 unda regli olmuştum bugün olmam lazım bekliyorum ama başka bişe var sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım midem sürekli agzimdaydi acı bişe geldi sürekli boğazıma sağ kalcam çok kötü zaten topallı yorum yuruyemiyorum bence korona oldum olmazsam yarın test yapar sonra da bı pandemiye giderim
Günaydın canlar birazdan aşılamaya gireceğim dualarınızı eksik etmeyin