aynen canım operasyon gibi bişi sokuyorlar sonuçta oda kanatıyodur ister istemez geçerken sürtmeden ötürü çok az sızlama vardı bende oda 1 günde geçtiBenim de hafif akıntı gibi olmuştu o verdikleri sıvı akmıştındaha çok. Yine de bir müdahale sonuçta normal demek ki
Evet antibiyotik ve ağrı kesici verdi az az kanamam var evet benimde ama doktora yarın gozukucem siz film çekildiğiniz ay hiç ilişkiye girmedinizmiGeçmiş olsun ilk gün kanama kanlı akıntı olabilir regl gibi düşün demişti bana da doktorum. Havuz vs ilişki de yasak regl dönemi gibi demişti bir de antibiyotik verdi size verildi mi? Genelde kullandırılıyor
Evet anestezili oldum üstümde ki çarşafı açıp açıp altıma bakıyor muşum hatırlamıyorum ama çok güldüm sonraaynen canım bazen olabiliyor korkma anestezilimi oldun
Anladım, teşekkür ederim cevap içinBende öyle bi sıkıntı olmadı canım benim normalde de pıhtılı oluyor yine pıhtılı oldu sadece 1 gün daha uzun sürdü, kist oluşmadı
Merhaba, anladım teşekkür ederim yanıtınız için, ben ilk defa kullandım böyle bir etki oldu yoğun oluyorum 3.gündeyim bakalım süresine de etkisi olacak mi sizdeki gibi. Hayırlısı olsun hepimiz içinMerhaba ilk 2 klomen imde böyle oldu hatta 3 yumurtamın oluştuğu ay 19 gün kanama yaşadım pıhtılı büyük büyük parçalar çıkardım doğru yani çatlamayınca kist oluşabiliyor
SiZin ne kadar sürede olmuştuYıkılacak bir durum değil erkeklerin büyük çoğunluğunda olan bişey varikosel.. benim eşimde de var.. sperm testinin sonucuna göre ameliyat kararı veriliyor.. sperm fazla sayıdaysa ameliyat yapmıyorlar ama sayı olarak azsa varikoselde engel yaratmasın diye ameliyat yaparlar.. Bizde ameliyata gerek kalmamıştı.. Zaten çok basit ve kısa süren bir ameliyat bu panik yapmaya gerek yok
Eşim en son 3 ay önce gitti tüm testlerini yaptırdı.. ultrason spermiyogram vs hepsi bakıldı.. varikosel çıktı ama sperm sayısı iyi çıktığı için doktorumuz ameliyat önermedi.. yılda 1 kez kontrol olması gerekiyor.. Erkeklerin çoğunda olan ve çözümü basit bir problem olduğunu söyledi doktorumuz.. o yüzden takılmayın spermiyogram sonucuna göre doktorunuz sizi yönlendirecektirSiZin ne kadar sürede olmuştuhiç eşimde sorun cıkacagnı düşünmemiştim oyüzden cok üzüldüm onun saglıgında bişey olmasına
Teşekkür ederim Bunun ilaç yada bitkisel tedavisi varmı acabaEşim en son 3 ay önce gitti tüm testlerini yaptırdı.. ultrason spermiyogram vs hepsi bakıldı.. varikosel çıktı ama sperm sayısı iyi çıktığı için doktorumuz ameliyat önermedi.. yılda 1 kez kontrol olması gerekiyor.. Erkeklerin çoğunda olan ve çözümü basit bir problem olduğunu söyledi doktorumuz.. o yüzden takılmayın spermiyogram sonucuna göre doktorunuz sizi yönlendirecektir
Girdik canım ilişki yasak değil hatta olasılık artıyor korunmadan devam edebilirsiniz dedi. Biz bir gün sonra devam ettik. Ama her doktor farklı düşünebiliyor bir ay korunma öneren doktorlar da varEvet antibiyotik ve ağrı kesici verdi az az kanamam var evet benimde ama doktora yarın gozukucem siz film çekildiğiniz ay hiç ilişkiye girmedinizmi
Türkiyedeki erkekler de çok yaygınmış varikosel çok ilerlemediği takdirde gebeliğe engeli yok tek tedavisi ameliyatTeşekkür ederim Bunun ilaç yada bitkisel tedavisi varmı acaba
Sizdeki durum nedirAşılamanın 11.günü 27 cıkmıstı degerım, iğnenin 13.günü oluyordu,.. Bence var.. ama 2 gun sonrası onemlı sızın ıcın
Ne biliyosun daha erken benimde 8 günüm var hic belirtim yok dogru dürüstRegle 6 gün kaldı ama göğüs acısından ölüyorum her ayki gibi regl belirtisi sanırım bu ay da olmadı benim
Yedigimizden ictigkmizden oluyo bütün bunlar eskilerim insani hep organik seylerle besleniyolardi bizim gibi degilNe çok emek veriyoruz şııp diye hamile kalmış annem halamlar hepsi. Allahın vardı bir bildiği ama insan düşünmeden de edemiyor
Hayırlı olsun canım, ben de tüp bebek deneyeceğim. İnşallah alırız kucağımızw miniklerimizi en kısa sürede. Ücreti nedir?Ve uzun uğraş sonucu yine doktora gittim duphaston la adetim geldi dün bugün gittim kan verdim falan doktorum ona göre gonalf 450 verdi pazartesi tekrar gidiyorum tüp bebek işlemlerine geçmiş bulunmaktayım
Evet en iyisi yarın sorayım doktorumaGirdik canım ilişki yasak değil hatta olasılık artıyor korunmadan devam edebilirsiniz dedi. Biz bir gün sonra devam ettik. Ama her doktor farklı düşünebiliyor bir ay korunma öneren doktorlar da var
İnşallah canım isteyen dileyen bakabilcek herkesin kucağı boş kalmasın şu an iğne 1000 kusur tuttu 2 kutu yazmıştı doktorum yasak var diye 2 sini de aldım mecburen tüp bebek de doktorum 9400 dedi ama içinde yumurta dondurma falan yok sanırımHayırlı olsun canım, ben de tüp bebek deneyeceğim. İnşallah alırız kucağımızw miniklerimizi en kısa sürede. Ücreti nedir?
Ben düşük yaptım, pıhtılasma sorunum varmıs..Sizdeki durum nedir