Solgarın bir kaç vitaminini aldım kullanıyorum bide biotine bakayım o zaman sağol kuzuminşallah tatlım benim nedense onlardan da kendi adıma ümidim yok artık uğraşmak da istemiyorum . inşallah senin süreçlerin güzel geçsin mis gbi olsun herşeybenim eşim de istekli
değil zaten pek o yüzden ben her gittiğim doktorun tavsiye ettiği ilk şey olan doğum kontrol haplarına dönmeye karar verdim.
dökülme için solgarın biotinine bak istersen bi yan etkilerne falan işe yarıyor diye söylüyorlar ama :)
Bana da öyle geliyor ya ona baktırmam lazım ya bi dahiliye ye gideyim yine çok üşüyorum bide kansızlıkta var galiba dertler bitmiyor kiCanm demir eksikliginden olabilir demir hapi kullan bende cikti simdi yeninyeni
Sperm testi için 3-5 gün cinsel perhiz isteniyor. Buradaki süre önemli imiş.persembe urolojı yokmus, şöyle yapsak benım persembe doktorum orda ben kontrollerımı testlerımı yaptırsam eşimde sprem testını yaptırsa doktora gozukemıcek olmadıgı ıcın. pazartesıde testını alır doktora gider hem gosterır hem bska bıse olcaksa onu yaptırır. cnku sprem testının fıyatı pazartesı zamlancakmıs
Keske gerek kalmasaydida bilmeseydik, kader utansinHarbiden doktor gibi herşeyi biliyorsunuz yaGoogle bakmaya gerek yok her biri ayrı bir konu doktoru
Keske gerek kalmasaydida bilmeseydik, kader utansin
Merhaba bende ters rahimliyim, idrar yolu enfeksiyonu sık oluyor, sizde nasıl durumlar?canım denedim onu da bi
iki kere ama sanırım benim ters rahimden önce engel yumurtlaar olgunlaşacak kadar büyümüyor gibi geliyo bana yani döllenme boyutuna ulaşmadan çatlıyo yada çatlayamıyo
Maalesef canim ben de geçen ay çok dinlemiştim vücudumu hem adet günü gelene kadar zaman geçmedi hem de iyice abartıp yıkıldım i yüzden bu ay çok düşünmüyorum inş klomen şifa olmuştur diye umut ederek bekliyorumD Duhanin annesiE c e batdaşlar sizde belirti varmı karadenizkizi1982 U Uzaygemisi35 siz nasılsınız merak ettim bat yaklaştıkça hadi güzel haberler verin bize 2021 yılının ilk güzel haberlerini
Kuzum günaydın, inşallah hayırlı haberler veririsz. Ben yarın bekliyorum bugün bile olabilir diye uyandım yataktan, acayip bir kasık batması ve gaz hali var. Gazman gibiym. Göğüslerim fos ama hiç dolgunluk falan yok. Ama hasta olacakmışım gibi hissediyorum kendimiD Duhanin annesiE c e batdaşlar sizde belirti varmı karadenizkizi1982 U Uzaygemisi35 siz nasılsınız merak ettim bat yaklaştıkça hadi güzel haberler verin bize 2021 yılının ilk güzel haberlerini
Merhaba malesef ben elendim 2020yi bebeksiz kapatıyorum umarım sizden güzel haberler gelirD Duhanin annesiE c e batdaşlar sizde belirti varmı karadenizkizi1982 U Uzaygemisi35 siz nasılsınız merak ettim bat yaklaştıkça hadi güzel haberler verin bize 2021 yılının ilk güzel haberlerini
2021 in ilk ayı bizi bekliyormuşMerhaba malesef ben elendim 2020yi bebeksiz kapatıyorum umarım sizden güzel haberler gelir
Adet mi oldun yine yaaa .. Uff bu bekleyişlerde çok sancılı oluyor. Gelecekse bugün gelir inşallah yarın dr randevum var. Aşılama ya başlıycaz. Yoksa bu ay da geçecek yasaktı o bu derken tedaviye b ay başlayamayacağız.Merhaba malesef ben elendim 2020yi bebeksiz kapatıyorum umarım sizden güzel haberler gelir
merhaba , piyoloseyiptil ve munorol ile geçiyor günler malesef. ben çok yaşardım eskiden beri sebebi nedir diye taa ki ters olduğunu öğrenene kadarMerhaba bende ters rahimliyim, idrar yolu enfeksiyonu sık oluyor, sizde nasıl durumlar?
Bende öyle bi sıkıntı olmadı canım benim normalde de pıhtılı oluyor yine pıhtılı oldu sadece 1 gün daha uzun sürdü, kist oluşmadıHerkese hayırlı geceler bir sorum olacaktı
Klomen kullandıktan sonraki regl dönemini çok sancılı geçiren(afedersiniz yoğun pıhtılar şeklinde) var mı aranızda ?
Yani klomen kist yapar olayı doğru mu acaba
İnşallah hadi bakalım2021 in ilk ayı bizi bekliyormuş
Evet canım geçen hafta ilginç şekilde aniden kanamam oldu. Sonra kesildi falan daha tam regle dönmedi ama regl olacak belli yani. Hayırlısı olsun evet ben de bu ay belki klomen vs için dra gidecektim ama bir ay daha denemeye karar verdim biraz akışına bırakçam sanırım. İnşallah olmazsın da gerek kalmaz, kalırsa da hemen ilk aşılama tutsun inşallahAdet mi oldun yine yaaa .. Uff bu bekleyişlerde çok sancılı oluyor. Gelecekse bugün gelir inşallah yarın dr randevum var. Aşılama ya başlıycaz. Yoksa bu ay da geçecek yasaktı o bu derken tedaviye b ay başlayamayacağız.
Ters rahimle idrar yolu enfeksiyonu nasıl ilgili yamerhaba , piyoloseyiptil ve munorol ile geçiyor günler malesef. ben çok yaşardım eskiden beri sebebi nedir diye taa ki ters olduğunu öğrenene kadar
Ben yarın doktora gidicem tahlil yaptırcam ilk defa. Beni umutlandıran sonuçlar gelirse ovulasyon yaparım ama bu ay gunum gelipte geçmeden test kesinlikle yok, anca çok bariz bi belirti yaşarsam. Yoksa sakince beklıcem kendımıde yırttım hergunu degerlendırdik nerdeyse Sonuc almadık cnku kasmadan sakince ilerlicem bu ay. Dua edinde tahlillerde kotu bişe çıkmasınİnşallah hadi bakalımbu ay ovulasyon testi falan da yapmayacağım denk gelirse gelir gelmezse gelmez diyeceğim
Evet canım geçen hafta ilginç şekilde aniden kanamam oldu. Sonra kesildi falan daha tam regle dönmedi ama regl olacak belli yani. Hayırlısı olsun evet ben de bu ay belki klomen vs için dra gidecektim ama bir ay daha denemeye karar verdim biraz akışına bırakçam sanırım. İnşallah olmazsın da gerek kalmaz, kalırsa da hemen ilk aşılama tutsun inşallah
Ters rahimle idrar yolu enfeksiyonu nasıl ilgili yaben de gece mutlaka idrara çıkarım uyanıp fln ama bu hep çikolata kisti ve yapışıklıklar nedeniyle diye düşünüyordum ben. Sık sık ayağımı üşüttüğüm için de idrar yolu enfeksiyonu olduğumu düşünürdüm ters rahim bunu mu yapıyormuş