Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Daha gelen giden yok ama hem olacak gibiyim hem değil gibiyim çok fazla belim ve kalcam ağrıyor yataktan kalkamıyorum
Hayırlısı olsun bakalm nolck benim şaşmadı günü çatladğı günden sonra 14.gun oluyorum dogru tahmın etmısö çatlamayı 2gun pık kalıyor bende

Hayırlısı olsun bakalm nolck benim şaşmadı günü çatladğı günden sonra 14.gun oluyorum dogru tahmın etmısö çatlamayı 2gun pık kalıyor bende
Bende geçen ay 15 16 pikti 30 unda regli olmuştum bugün olmam lazım bekliyorum ama başka bişe var sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım midem sürekli agzimdaydi acı bişe geldi sürekli boğazıma sağ kalcam çok kötü zaten topallı yorum yuruyemiyorum bence korona oldum olmazsam yarın test yapar sonra da bı pandemiye giderim

Merhaba ilk 2 klomen imde böyle oldu hatta 3 yumurtamın oluştuğu ay 19 gün kanama yaşadım pıhtılı büyük büyük parçalar çıkardım doğru yani çatlamayınca kist oluşabiliyor

İnşallah güzel çıkar canım içini ferah tut. Kötü çıksa da her şey düzelebiliyor şimdiden hemen karalar bağlama sakın. Evet çok zor oluyor her şeyi ona yorunca daha sakin gitmek lazım stres de çok büyük etken çünkü. Haberlerini bekliyoruz güzel
Günaydın canlar birazdan aşılamaya gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Ayy canım hadi hayırlısı inşallah çok heyecanlı.. umarım hemen sonuç alırsın sağlıkla. Haber et bizleri de.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Sende ara kanama gibi olmuş neden öyle oldu acaba? Daha önce oluyor muydu bu şekilde? Biliyorsun gebeliklerde yerleşme kanaması da olabiliyor öyle bir şey olmasın senin ki? Yada kötü düşünecek olursak da kist geliyor aklıma . Ama allah korusun tabiki.

Ay Allah korusun hemen yaptır teestını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…