Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Anladım canım, geçmiş olsun çok çok. O zaman bu lekelenme yine senin çikolata kistiyle alakalıdır. Bende kist derken öyle birşey demek istemiştim zaten. Rahim filmi yapmaz ben de çekildim film normal günümde oldum adet. Ben de bu ay ovu testi yapmadım. Dr. akışına bırak dedi gün aşırı yap yeter dedi. Oda son 1 haftadır birşey yapmadık bir türlü fırsat olmadı. Bugün yarın rengl bekliyorum işte kasık ağrım var sadece. Keşke olmasak diimi. SEnin lekelenme keşke gebelikle ilgli olsa

Çok sağol.çikolaya kisti aslında 6 7 yıldır var. Hiç bu tarz bir lekelenme de yapmamıştı. Gerçekten ilk defa yaşadım hiç anlamadım. İyi yapmışsın bence de biraz kontrolü bırakmak kafayı serbest bırakmak gerekiyor. Benimki değil hafiften regl ağrılarım da başladı ve klasik regl dönemi gibiyim şu an. Umarım senin de olmaz olursa da sağlık olsun.

Evet en öenmlisi sağlıklı olsun. ben bir kürtaj geçirdim maf oldu mresmen

Arkadaşlar eşimde damar genişlemesi varmış ( ultrason çektirdi,ultrasondaki doktr öyle demiş. sperm testide yarın yapılcak doktor yarın bakacam demiş yıkıldım resmen

Arkadaşlar eşimde damar genişlemesi varmış ( ultrason çektirdi,ultrasondaki doktr öyle demiş. sperm testide yarın yapılcak doktor yarın bakacam demiş yıkıldım resmen
Çok üzüldüm.. Damar genişlemesi varis değil mi zaten? Yani varikosel mi varmış? Canım çaresi var üzme kendini basit bi ameliyatmış. En azından öğrenmiş oldunuz süreci kısaltmış oldunuz

Çok üzüldüm.. Damar genişlemesi varis değil mi zaten? Yani varikosel mi varmış? Canım çaresi var üzme kendini basit bi ameliyatmış. En azından öğrenmiş oldunuz süreci kısaltmış oldunuz
Evet varikosel sperm testi yarın yapılcak bakalım

Yaa benim bi bebeğim var ona kardeş istiyorum ama birşeyi kafaya taktım bel fıtığı çıktı zorlanirmiyim çok acaba yada engel olur mu hamile kalmama

Rahim filmini çekildim şimdi geldim çok az kanamam var normalmis oda doktorum yanıma gelmedi ama sonucuda yarın Alıcam
Geçmiş olsun ilk gün kanama kanlı akıntı olabilir regl gibi düşün demişti bana da doktorum. Havuz vs ilişki de yasak regl dönemi gibi demişti bir de antibiyotik verdi size verildi mi? Genelde kullandırılıyor

bana vermişti antibiyotik 2-3 gün ilişki yok demişti kanamam olmadı ama hiç

Evet varikosel sperm testi yarın yapılcak bakalım
Yıkılacak bir durum değil erkeklerin büyük çoğunluğunda olan bişey varikosel.. benim eşimde de var.. sperm testinin sonucuna göre ameliyat kararı veriliyor.. sperm fazla sayıdaysa ameliyat yapmıyorlar ama sayı olarak azsa varikoselde engel yaratmasın diye ameliyat yaparlar.. Bizde ameliyata gerek kalmamıştı.. Zaten çok basit ve kısa süren bir ameliyat bu panik yapmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…