Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar pek bakamıyorum herkes iyidif umarım. Boyun fıtığı azdı yine kafamı taşıyamıyorum resmen. Bir de tansiyondan şüpheleniyorum bir haftadan fazladır kalbim kulağımda atıyor resmen güm güm sürekli bir uğultu. Ense kökü ağrısı da var ama onu boyun fıtığına bağladım tansiyon da olabilir valla mahvetti beni bir süredir

Geçmiş olsun canım kahveyi biraz azalt şu sıra tansiyonunu etkilemiş olabilir çok içiyorsan dikkat et

Yeni bat 20 ocak bebeğim kontrole gittim. Bi kaç farklı tahlil istedi. Onlara göre transfer için tedavi yönetimi belirliycek. Belki bu ay belki bi dahaki aya yapabiliriz dedi. Haftaya neyleşecek transfer durumu da

Geçmiş olsun canım dikkat et

Gecmis olsun canim benim

geçmiş olsun canım. bence tansiyokdan ziyade kafein vw uykusuzluk uğultu basınç yapıyo . benim eşim de sürekli masa basında ben ona bu masaj yastıklarından aldım trendyolda var efsane iş görüyor denemeni tavsiye ederim

Eklentiler

• A31E36FD-5403-4AB2-BFF8-01B937597267.png
    226,8 KB · Görüntüleme: 35
Geçmiş olsun canım kahveyi biraz azalt şu sıra tansiyonunu etkilemiş olabilir çok içiyorsan dikkat et
Çok teşekkürler canım benim ben de onu düşündüm yeşil çay içeyim dedim akşam kahve yerine. Ama normalden daha fazla içmiyorum yani her zamanki gibi gidiyor. Anlamadım gitti bi o eksikti
Geçmiş olsun canım dikkat et
Çok teşekkürler
Gecmis olsun canim benim
Çok teşekkürler
Çok sağol canım kesinlikle etkisi var hepsinin. Uzun saatler ekran başındayım. Boyun yastığı var beddonun onsuz duramıyorum nerdeyse hiç. Ama kalbim baya vücudumu sarsacak gibi güçlü atıyor kulaklarımdan çıkacak gibi bu aleti çok merak ettim ama nasıl duruyor yüzüstü yatarken mi koyuyorsunuz boyun bölgesine? Ben normalde oturur vaziyette de çok ihtiyaç duyuyorum boyna sabitlenenlerden falan var bundan mı alsam ondan mı bilemedim faydası oluyor mu

kızlar yarın bat, antibiyotik içicem diye tes
evet aynen ekran başında da olsan mutlaka o esneme egzersizlerini aklına geldikçe yap. bir de yeşil çayıı sakınn akşam içme çarpıntı yapıyor kafeinden fena hemde. gün içinde tüket canım tecrübeyle sabit :)

bunu otururken koltukta sırtıyla sandalye araısnaa koyuyor yani aslında buna dayanıyor. efsane güzel bişiy biz evde bacağımıza belimize kolumuza her yere koyuyoruz :) tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…