U Uzaygemisi35 aynen yeşil çayı içme bende de tecrübeyle sabit. Kafein bende de aynı etkileri yapıyor... Kafeinden olduğunu düşünüyorsan etkiyi azaltmak vücudun ph ını düzenlemek için avokado iyi geliyor yoksa ılık bir süt de bana baya yarıyor.. Şekerli asitli gıdalardan da uzak durursan uğultu kalp atışını hissetmen baya azalır gibi...boyun konusunu bilemicem amakızlar yarın bat, antibiyotik içicem diye tes
evet aynen ekran başında da olsan mutlaka o esneme egzersizlerini aklına geldikçe yap. bir de yeşil çayıı sakınn akşam içme çarpıntı yapıyor kafeinden fena hemde. gün içinde tüket canım tecrübeyle sabit :)
bunu otururken koltukta sırtıyla sandalye araısnaa koyuyor yani aslında buna dayanıyor. efsane güzel bişiy biz evde bacağımıza belimize kolumuza her yere koyuyoruz :) tavsiye ederim :)
böyle diyo kuzu nette yapıyolar dmeek kiAşılamada yapılıyor mu çatlama iğnesi
Ya saç dökülmeleri başladı bende de fena hemde ona ne çare vardır ki acaba bilen var mııkızlar pco olanlar
hangi doğum kontrıl hapını önerirsiniz ? akne ve tüylenme için en az yan etkili ?
geçmişte 6 ay desolet kullandım onun dışında ?
Canım aşılama da da çatlatma iğnesi yapıyorlar klomen tedavisiyle aynı sadece çatladığı zaman doktor yumurtaya yakın bir yere bırakıyor spermiAşılamada yapılıyor mu çatlama iğnesi
valla canım ben test yaptım bat yarın negatif. gidip hap alıcam eczaneden malesef dökülme içten gelen bişiyse kafana ne sürersen sür biYa saç dökülmeleri başladı bende de fena hemde ona ne çare vardır ki acaba bilen var mıı
Bende bu sabah regl oldum zaten bu aydan hiç umudum yoktu bakalım şu rahim filmini aradan çıkarmak ilk hedefim sonrasına bakıcam tüp bebek diye koyduk ama kafamıza sanki biraz daha rahatladı kafam inşallah tüp bebekte olur tabiivalla canım ben test yaptım bat yarın negatif. gidip hap alıcam eczaneden malesef dökülme içten gelen bişiyse kafana ne sürersen sür bi
işe yaramıyo. hepsini yaşıyırum. zaten olmuyor bari bu arada pco etkierini azaltiyim. artık yıldım da uğraşmıcam.
inşallah tatlım benim nedense onlardan da kendi adıma ümidim yok artık uğraşmak da istemiyorum . inşallah senin süreçlerin güzel geçsin mis gbi olsun herşeyBende bu sabah regl oldum zaten bu aydan hiç umudum yoktu bakalım şu rahim filmini aradan çıkarmak ilk hedefim sonrasına bakıcam tüp bebek diye koyduk ama kafamıza sanki biraz daha rahatladı kafam inşallah tüp bebekte olur tabii
Hiç ümidini kesme amh si düşük olup hamile kalan çok var... nasibimizde varsa hertürlü olucak öyle düşünelim.. Rabbim boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmasın inşallahCanım allaha şükür beni alttan muayene etmedi..ama iyi oldu en azından 580 tl verip:)) tüm tahlillerimi oldum.. sürekli yüksek çıkan prolaktinim 10 çıktı. amh 0,8 çıktı. Bu şartlarda kesinlikle çocuk sahibi olamazsın dedi..çok üzüldüm... 4.ocakta rahim filmide çekilecek,eşime sperm testide yapılacak. hayırlısıyla inşallah nasip olsun.. isteyen herkese..
Valla o egzersizler hep bu atak dönemlerinde aklıma geliyorkızlar yarın bat, antibiyotik içicem diye tes
evet aynen ekran başında da olsan mutlaka o esneme egzersizlerini aklına geldikçe yap. bir de yeşil çayıı sakınn akşam içme çarpıntı yapıyor kafeinden fena hemde. gün içinde tüket canım tecrübeyle sabit :)
bunu otururken koltukta sırtıyla sandalye araısnaa koyuyor yani aslında buna dayanıyor. efsane güzel bişiy biz evde bacağımıza belimize kolumuza her yere koyuyoruz :) tavsiye ederim :)
Canım ben pco değilim ama Yasmin kullandım 6 ay. Hatta bırakınca sivilcelerim çok arttı. Bence tam tersine azaltıyor sivilceleri vs. Ama tabi pıhtılaşma sorunun falan yok dimi ekstra risk oluyor bu haplarda çünkü Dr kontrolü olmadan kullanmamak lazımkızlar pco olanlar
hangi doğum kontrıl hapını önerirsiniz ? akne ve tüylenme için en az yan etkili ?
geçmişte 6 ay desolet kullandım onun dışında ?
Ay ben yeşil çayı çok masum görüyordumU Uzaygemisi35 aynen yeşil çayı içme bende de tecrübeyle sabit. Kafein bende de aynı etkileri yapıyor... Kafeinden olduğunu düşünüyorsan etkiyi azaltmak vücudun ph ını düzenlemek için avokado iyi geliyor yoksa ılık bir süt de bana baya yarıyor.. Şekerli asitli gıdalardan da uzak durursan uğultu kalp atışını hissetmen baya azalır gibi...boyun konusunu bilemicem amaçoook geçmiş olsun.
Dediklerin bende hep varU Uzaygemisi35 bu arada canım belki biliyorsundur ama yine de söyleyeyim kahve içtikten 3 4 saat sonrasına kadar meyve bal pekmez vs de dahil şekerli gıdalar kalp atışını arttırıyor.. Hatta kahve ile çikolata yenmesi hiç uygun değil. Tadını yumuşatsa da kalp atışı tansiyon vs etkilerini arttırıyor.
Bende elendim malesef önümüzdeki maçlara bakıcazAnladım teşekkür ederim
canım o boyun ağrısı omuzlardaki gerilim tipli ağrıların çekmesiyle başlıyor ya aslında boyuna giden sinirlerden direk o bölgeye tampon oluşturup rahatlatıyor eşimde düzleşme var akşam evde başında kavga ediyoruz sen kuullan ben kullancam diye :)Valla o egzersizler hep bu atak dönemlerinde aklıma geliyorah yapsaydım keşke diye. Alışkanlık edinemedim bir türlü ama güçlendirmem lazım bu boynu. İlerliyor çünkü. Yeşil çay da valla sakinleştiriyor diye içiyordum ben hep sabah da içerim akşam da bazen kahve çok içtim diye yeşil çay içeyim derim hatta doktorlar da öneriyor ne bileyim iyi oldu bunu öğrendiğim çok sağol canım. O alet bence de harika işte bacak bel için falan da ama ben boyunda nasıl olacak diye bilememiştim benim oturduğum sandalye de koltuk da boynuma kadar uzun değil nereye sıkıştıracağım en kötü havlu gibi bir şeyle falan sarıp sabitlesem mi acaba olur mu sence?
Canım ben pco değilim ama Yasmin kullandım 6 ay. Hatta bırakınca sivilcelerim çok arttı. Bence tam tersine azaltıyor sivilceleri vs. Ama tabi pıhtılaşma sorunun falan yok dimi ekstra risk oluyor bu haplarda çünkü Dr kontrolü olmadan kullanmamak lazım
Ay ben yeşil çayı çok masum görüyordumçok teşekkür ederim valla. Kahvesiz yapamıyorum uzun saatler çalışmam gerekiyor azaltmaya çalışsam da böyle yoğun günlerde mümkün değil kahvesiz devam edebilmek avokado hiç yemedim hayatımda biliyor musun sebze meyveyle de malesef pek aram yok çoğu şeye 25 yaşından sonra başladım diyebilirim biraz dediklerini deneyeyim inşallah geçer tansiyon baya riskli bir şey çünkü geçmezse gideceğim bakalım. Muhtemelen tempoyla ve kahveyle çok alakalı diye düşünüyorum
Dediklerin bende hep varkesinlikle beslenme her şeyde çok etkili olduğu gibi burada da karşımıza çıkıyor.. biraz dikkat edeyim bu ara bakalım çok teşekkür ederim çok sağol canım
Ağ canım sorma valla çok fena, bende de hem ciddi düzleşme hem de bir sürü fıtık var. Devamlı kullanmak falan sakıncalı değilse tam benlik bir şeymiş valla çok sağolcanım o boyun ağrısı omuzlardaki gerilim tipli ağrıların çekmesiyle başlıyor ya aslında boyuna giden sinirlerden direk o bölgeye tampon oluşturup rahatlatıyor eşimde düzleşme var akşam evde başında kavga ediyoruz sen kuullan ben kullancam diye :)
evet canım ya yorulduuğım bir süreç oluyor. ben dahiliye de dahil olmak üzere kime gittiysem hep kadın doğum hapı önerdiler. çocuk istiyorum dedim önemli değil kullanmalısın dediler hipoglisemi için ilaç kullanıyorum suan ona baktırıp tekrat doğum kontrol için öneri isteyeceğim doktordan bakalım. zatwb öyle de böylede olmuyor tipik bir pcosum saç dökülmesi akne tüylenme hepsi var.
en azından bunları aza indrgerim kendim için diye düşündüm .
Yeni bir şey öğrenmiş olduk kuzuböyle diyo kuzu nette yapıyolar dmeek ki
Evet kuzum öğrenmiş oldumCanım aşılama da da çatlatma iğnesi yapıyorlar klomen tedavisiyle aynı sadece çatladığı zaman doktor yumurtaya yakın bir yere bırakıyor spermi
Canım en etkisi az ve zararsız yasminvalla canım ben test yaptım bat yarın negatif. gidip hap alıcam eczaneden malesef dökülme içten gelen bişiyse kafana ne sürersen sür bi
işe yaramıyo. hepsini yaşıyırum. zaten olmuyor bari bu arada pco etkierini azaltiyim. artık yıldım da uğraşmıcam.
Benim yumurtalığım dün 21 milimdi akşamına çatlama iğnesi oldum yarın aşılamam var kuzum doğru bir yazıböyle diyo kuzu nette yapıyolar dmeek ki
inşallah güzel sonuçlanır canım şimdiden hayırlısı olsunBenim yumurtalığım dün 21 milimdi akşamına çatlama iğnesi oldum yarın aşılamam var kuzum doğru bir yazı
Canm demir eksikliginden olabilir demir hapi kullan bende cikti simdi yeninyeniYa saç dökülmeleri başladı bende de fena hemde ona ne çare vardır ki acaba bilen var mıı