Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
27 yi daha net gösterir diye düşünüyordum hep.
Neyse takipteyim, okuyorum hep sizleri🌷
Hamile olanlara Allahım kucaklarına almayı nasip etsin, bekleyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah🙏🙏🙏🙏🤲
Erken gebelik testinde belki daha koyu olabilirdi bilemiyorum. Sağolasın kuzum Allah bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin 🙏🥰

Selam kızlar bat 27 aralıktı hala olmadım benim günüm asla şaşmaz 28 günde bir pazar günü olurum çok nadir cumartesi old olur ama hiç gecikmezdi o yüzden çok heyecanlıyım öyle bariz belirtilerim de olmadı yalnızca aşırı ve çok erken sivilcelenme yaşadım hala da var bir de çok stres yaptım bu ay ondan da olabilir diye düşünüyorum hem sivilce hem gecikme. Diyeceğim belirti yaşamadan hamile kalan var mı? Ya da hamilelik belirtisi sivilce olan var mı ? Cevaplarınızı bekliyorum 🤗

Selam kızlar bat 27 aralıktı hala olmadım benim günüm asla şaşmaz 28 günde bir pazar günü olurum çok nadir cumartesi old olur ama hiç gecikmezdi o yüzden çok heyecanlıyım öyle bariz belirtilerim de olmadı yalnızca aşırı ve çok erken sivilcelenme yaşadım hala da var bir de çok stres yaptım bu ay ondan da olabilir diye düşünüyorum hem sivilce hem gecikme. Diyeceğim belirti yaşamadan hamile kalan var mı? Ya da hamilelik belirtisi sivilce olan var mı ? Cevaplarınızı bekliyorum 🤗
Test yaptın mı? En doğru sonucu test çubuğu verir reglin de geçmiş varsa çıkar. Bahsettiğin durumlar pms te de olan şeyler

Test yaptın mı? En doğru sonucu test çubuğu verir reglin de geçmiş varsa çıkar. Bahsettiğin durumlar pms te de olan şeyler
İdrar testi yaptım 3 tane en sonuncusunu battan 1 gün önce yapmıştım hepsi tek çizgi şu an tekrar yapmaya korkuyorum yine negatif görürüm diye😕

Kızlar Bugün üçüncü beta testimi yaptım ilki 134 geçen hafta salıydı ikincisi geçen hafta cuma 273 ve Bugün yaptım 573 doktor usg ile hep alttan hep üsten baktı kese gözükmedi çarşamba günü tekrar çağırdı beta testi için yavaş ilerliyor dedi dış gebelik için bir kaç defa daha yapıcam dedi dua edin bana çarşamba kese gözükür umarım

Kızlar Bugün üçüncü beta testimi yaptım ilki 134 geçen hafta salıydı ikincisi geçen hafta cuma 273 ve Bugün yaptım 573 doktor usg ile hep alttan hep üsten baktı kese gözükmedi çarşamba günü tekrar çağırdı beta testi için yavaş ilerliyor dedi dış gebelik için bir kaç defa daha yapıcam dedi dua edin bana çarşamba kese gözükür umarım
Moralini bozmak istemem ama başka bi doktora daha mı görünsen? Beta artışı dengesiz çünkü kanaman da var. Dış gebelik olabilir eğer öyleyse iyice büyümeden düşürmek çok daha iyi olurdu umarım geç kalmaz doktor teşhisi koymakta 😕

Moralini bozmak istemem ama başka bi doktora daha mı görünsen? Beta artışı dengesiz çünkü kanaman da var. Dış gebelik olabilir eğer öyleyse iyice büyümeden düşürmek çok daha iyi olurdu umarım geç kalmaz doktor teşhisi koymakta 😕
Kuzum Bugün baya büyük özel bir hastaneye gittim zaten diğer doktor çarşamba gel demişti bana üç seçenek var ya dış gebelik ya düşükle sonlanacak ya da ağır ilerleten bir gebelik dedi çarşamba tekrar gideceğim o gün herhalde belli olur tamamen diye düşünüyorum

Kuzum Bugün baya büyük özel bir hastaneye gittim zaten diğer doktor çarşamba gel demişti bana üç seçenek var ya dış gebelik ya düşükle sonlanacak ya da ağır ilerleten bir gebelik dedi çarşamba tekrar gideceğim o gün herhalde belli olur tamamen diye düşünüyorum
Burda bir kis8 daha vardı onunki de baya yavaş ilerliyordu kanaması vardı onada ilk dış gebelik olabilir demişlerdi doktorlar biraz daha bekledi ve geçte olsa keseyi gördü kalp atışını da geç gördü şuan 9 haftalık hamile bence dua et umudunu yitirme 🤗

Ayy muhteşem olmuş emeğine sağlık bayıldım 😍 en kısa zamanda içini doldursun bebişin inşallah ❤️
Aminn canım aminnnn çok teşekkür ederim❣️
Çok çok şükür o zaman canım iyi denk gelmiş.😀 .. Benim tam yumurtlama çatlama günlerim kesin ocakta su kaynardı 2 gün 😏 Bugünü es geçiyorum da yarın ihtimali yok. Yani inşallah 😊
Olsun herşeyde bi hayır vardır öyle düşün🍀
Yaptığın ilk örgü müü😍😍 çok çok güzel olmuş... ben de denicem olmayan bebeğime battaniye. Aslında kendime düşünüyordum 😎bu fikir hoşuma gitti belki böyle bir şey yaparsam evrene pozitif mesaj veririm😀
İlk valla..😊 yapan bi arkadaşım anlattı bide videolar izleyerek yaptım..pozitif enerjileri yolluyoruz🤗🤗
Bende yapmak istiyorum ama örgü nasıl yapılır hiç bilmiyorum çok güzel olmussss
Videolar izleyerek yapabilirsin canım çok güzel anlatımlar var.. bu arada teşekkür ederim😘

En cok insani heveslendiren ne biliyormusunuz? Arkadasimin bebegi olacak yeni hamile kaldi. Bugün randevusu varmisti nasil büyüyk bir heyecanla anlatıyor bana. Onun icin cok seviniyorum tqbiki Allah sagliklq versin ama insan öyle bir hevesleniyorki. Kalpten diliyorsun sende ayni seyleri. RABBIM burdaki burda olmayan ama anne olmak istryen herkese en kisa zamanda nasip etsin bu duyguyu bu heyecani 😪🤲

Ya benim niye belirtim yok ama nasıl yok öyle böyle yok 😂 az bir belirtim olsa da ben de heveslensem 🙄 sapık gibi kendimi elleyip duruyorum burda yazanları okudukça yok hiç şişlik mişlik yok insanın azcık akıntısı filan olur o da yok 🤷‍♀️😂
Aynen bendede yok olmasi gerekmio canim bazilari hic belirti yasamiyo

Bencede test yaprsan gösterir bati gecmissin zaten

X