Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım korkulacak birşey yok ben anestesisiz çekildim normal vajinal muayne gibi
Peki çekildiğinn ay nasıl oldu mesela benim yumurtaların zayıf büyümüyor nasıl olcak acaba tedavi Kasım aralik çatlatma iğnesi olmadı şimdi rahim filmi bundan sonra aşılamaya geçeriz herhalde ama bu ay nasıl olucak ki

doğrudur tabıkı bende ısteyelı 7 ay oldu az bı zaman degıl yerı geldı yıprandım yerı geldı keyıfle bekledım sonu husran oldu. ama bu durumu eşime yansıtmadım hıc hanı cocuk ıcın yataga gırelım stresını yasatmadm. blkı burda konsutgumz duydugumuz gordugumuz seylerı uygulamaya calıstım ama tabı . bu ay ben mesala cok kafama taktım belkı onumuzdekı ay daha akısına bırakırım bılemıyorum. dedıklerın dogru tabıkı ınsan ne yapıosa kendıne yapar yerı gelcek umutlar tukenıcek yerı gelcek belkı sıfır belırtı varken hamıle kalıncak belkı bayılcaz oyle ogrencez belkı hıc olmayacak bılemıyoruz kı hem. zaten kım kımın kotulugu ıcın bıse konusabılır kı burda kmsenn ole bıse yapacagını sanmıyorum. ben tam tersı destek gordugum ıcın buraya gırmek bana ıyı gelıyo.

kızlar bu arada sabah peçetede kırmızı parlak kan gördüm ama sonra bi daha gelmedi. Adetim başladı diye düşünmüştüm ama henüz başlamadı sanırım. Yerleşme kanaması diycem ama kırmızı olmazmış o da, pembemsi olurmuş ya da kahve rengi. Sökülmezse yarın sabah test yaparım muhtelemen

Ortalama 15-20 bin bandında sanırım tüp bebek merkezlerinde. Bende buradakileri bi soruşturayım farklı şehire gidip gelmeye eşimin işi müsaade etmez. Hayırlısı bakalım

Bence de salmak lazım biraz. Pozitif düşünce, evrene mesaj gönderme gibi konulardan bahsediyordun onlara odaklanabilirsin mesela kafan dağılır

Bende hic olmadi yerlesme kanamasi ama sendeki olmus olabilir bencede test yapmadiysan bu zamana kadar yap

Haklisin canm ona bisey demiyoruzki yoksa dedigin gibi kendimisi mahfedip dururuz oda bir ise yaramaz

Canım inşallah yerlesmedir devamı gelmezse 2 3 gün sonra yap derim yeni yerlesiyorsa cikmayabilir

Ya biz eşimin iş yerinden indirim alacağız da yardımcı oluyorlar saolsunlar arad eşim ücret için ne yapabilirsiniz falan diye kadın da o arada söylemiş işte anestezili diye
Doğrudur kuzum ama sakın korkma beni görsen ben korka korka girdim olmaz yapamam internette okudum çok ağrılı oluyormuş uyutun beni neler neler dedim kadınlara kadın bana rahat ol korkma dedi 5 dk ya sürdü ya sürmedi aynı vajinal muayne gibiydi sadece karnın şişiyor hissediyorsun

Muhtemelen rahim filminden sonra adet günün iki üç gün öne yada geriye gidebilir ilacın etkisi olabilir diye doktorum bana 2 ay tedavi uygulamadı bu ay 3 ay geçti rahim filmi çekileli ve adetin 5.günü günde bir tane 5 gün boyunva klomen kullandırdı ve bugün çatlatma iğnemi yapacağım çarşamba da aşılamam olacak
Eğer hiç ilaç tedavisi olmadıysan ilaç tedavisi başlar büyük ihtimal doktorun canım

ben çekildim işte bebeğim şükür olmadı ki ben 8. ayda çekildim en yoğun zamandı yine şükür bişeyim olmadı Allahım hepimizi korusun ya

bence keşke ben de o zmaan çekilseydim en azından vaka sayılarını veriyolardı kuzu o zaman. ben tam niyetlendim gerçek rakamlar açıklandj :)

Kızlar sular yok bugün tam da yumurtlama çatlama günüm sanırsam .. napsam ocakta su mu kaynatsam dedim, göze alıp eşime yanaştım.. 'sular yok gelsin, yaparız sana bir güzellik' dedi.. İyi de o güzellik bana bugün lazımm.. İsu yu aradım yarın öğlene kadar yok dedi diyecektim sizin çalışmanız yüzünden bu ay bebeğim olmayacak mutlu musunuz

hooop bıraktım gittii

ay allah canım ya talihsizlk olmuş sen kaynat suları bi gene saansını dene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…