İşlemlerimiz için eşim görüşmeye gitti şuan net fiyat 12 bin. Doktorum burada olduğu için tekrar başka bir doktora gitmeyi istemedim. Aynı doktorumla bu sefer nasipse tüp bebek tedavisini deneyeceğimMedicalpark da daha uygun sanırım oraya da bakın
Yok canım aşı zorunlu değil ama çemberi çok daraltacaklar ve aşıya mecbur hale getirecekler. Atıyorum devlet dairesine giremeyeceksin, uçağa binemeyeceksin avm ye giremeyeceksin gibi. Korkum covid değil aşının beklenmedik sonuçları. O yüzden hızlandırmak istiyorum ben olursa tabiAşıdan dolayı değil canım hastalık kapamamak için bende aynı düşüncedeyim o yüzden erteliyorum şubata felan
Ya gerçekten bizimle aynı durumlarda olan tanımadığımız insanlarla konuşalım moral olsun diye giriyoruz benim gibi birçok kişi okuyordur yazdıklarınızı moralden daha çok stresten başka işe yaramıyor hiç giresim gelmiyor o yüzden forumabiraz sakin kalsak ne güzel olurdu
hayırlı olsun canım, güzel sonuç alırsın inşallah. ne kadara mal oldu aşılama ?Kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize
Biz aşılamaya geçtik serüvenimizde
Bugün çatlatma iğnesi yapacağım kendime karnımdan
Çarşamba günü de aşılamam var Allahın izniyle
Az önce doktordan geldim yumurtam 21 milim olmuş şükür
bi ilaç yapacaklar uyucaksın canımMerhaba Çarşamba günü rahim filmi çekileceğim anestezili olucakmis peki tamamen uyuturlar mı yoksa yarım mi olur
Canımm benmki belli oldu erkek dedi doktor
Özelde 1500-2500 arası kuzumhayırlı olsun canım, güzel sonuç alırsın inşallah. ne kadara mal oldu aşılama ?
allah kucağına almanın sevincini de yaşatsın inşallah canımCanımm benmki belli oldu erkek dedi doktorAllahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah sizlere de
iyiyim kuzum ben de aynı bildiğin gibi işte. aşılamayı 1 defa mı deneyeceksiniz ?Özelde 1500-2500 arası kuzum
Doktorum bana kendi yerinde yapacak toplamda 600 tl muayne açtırma ücreti falan içinde bu tutarın
Rabbim nasip etsin İnşaAllah sağol kuzum
Sen nasılsın nasıl oldun
Devlete mi gittin kuzumÖzelde 1500-2500 arası kuzum
Doktorum bana kendi yerinde yapacak toplamda 600 tl muayne açtırma ücreti falan içinde bu tutarın
Rabbim nasip etsin İnşaAllah sağol kuzum
Sen nasılsın nasıl oldun
Korkuyorum ya çok uzun uyurmuyum yarım uyustursalar olmuyor mubi ilaç yapacaklar uyucaksın canım
21.ocak.2021 bir sonraki adet tarihi :)Günaydın herkese, yeni tarihleri yazar mısınız kızlar ?
@Sevgi0817 17.12.2020 12 AY GECİKME @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME @D0RIS 25.12.2020 25 AY @Hmyr06 26.12.2020 2 AY MEMUR54 26.12.2020 25 AY @Ffsr 27.12.2020 2 AY @Hafize2511 28.12.2020 6 AY @zeynep-ahmet 28.12.2020 6 AY
Korkma işlem bitince bir ilaç daha yapıyolar ayılman için. ben çekilmedim daha ama eşim anestezist ordan biliyorum, korkulacak bişey yok yaniKorkuyorum ya çok uzun uyurmuyum yarım uyustursalar olmuyor mu
İnşallahhh canım benimmmallah kucağına almanın sevincini de yaşatsın inşallah canım
çok geçmiş olsun canım inşallah sadece bi griptir... halsizlik mide bulantısı üşüme titreme hepsi gebelikle aynı belirtiler dediğin gibi:) allah şifa versin..3 gün kaldı canım akşam yaptım ama negatif gibiydi gebelik değil sanki ya korona gibi hissediyorum
bende 3.günü gideceğim çarşamba günü yani..diyeceğim banada femara falan bişeyler verr..:)) hepsini içeceğim diyeceğim:))Reglinin 5. Günü başladım 5 gün sabah akşam içtim. 3 günde memoriol iğne kullandım.