Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Cok haklisin canm kendimizi mahfediyoeuz sonrasi hüsran oluyo...beklemek lazim sabirla

aynen dun testte sılık cızgım vardı bugun bilemedm yanlış yaptm belkı testı aylardır ılk defa bı cızgı gorunce umutlandım. ama beklıcem zaten yarın bat günüm. olursa olur olmazsa napim. kac gundur uyuyamıyorum uyanıyorum hep rüyalar hep rüyalar hep bebek, kendimi hasta edicem bu ay cok taktım kafama kendıme zarar etmeye başladım.

Cok haklisin canm kendimizi mahfediyoeuz sonrasi hüsran oluyo...beklemek lazim sabirla
Benzer şeyleri yaşadığım için söylüyorum. Önünüzde nasıl bir süreç var bilmiyorsunuz belki 1 yıl içinde gebe kalacaksınız belki kalamayacaksınız şu süreçte en ihtiyacınız olan şey iyi bir psikoloji olacak. Bu fikre kendinizi ne kadar odaklarsanız dünyadan o kadar koparsınız tek gündeminiz bu olur, eşinizle bunun için yatağa girersiniz ve bu zamanla arkadaşlık ilişkilerinize, evliliğinize zarar verir. Ben soğukkanlı ve metanetli bi insan olmama rağmen bu süreç beni de zaman zaman sarsıyor, sürekli test yapıp kendimi dinlesem şuan bi psikiyatri kliniğinde yatıyor olurdum. Tabi yine de siz bilirsiniz.

Çok iyi biliyorum canım aman dikkat et kendine tatlıya fazla verme kendini glifor matofin gibi ilaçlar verirse çokda iyi kilo verirsin
Sağolasın canım gittiğimde baktırıcam bakalım inşallah akıp gitsinde şu kilo üzerimden

of ! yazdıklarının altına birebir imzamı atarım bu forumu çok kişi okuyor burdaki herhangi bir gönderiden bazı okuyucular kendine pay çıkarıp kan vermeye bile gidebiliyor ben kesin gebeyim diye. Diğer aylardan çok farklı bir şey yaşarsınız bu cidden size farklılık hissettirir burda belirti (!) belki olabilir. Ama regl öncesi göğüslerime dokunamadım bel ağrım kasık ağrısından yürüyemedim. o ay 21. gün porogestonum 32 çıktı doktor bile %80 gebelik dedi. sonuç koskocaman bir NEGATİF. bunun hayal kırıklığı beni güzel bir silkeledi bu saatten sonra da zerre belirtiye takılmam.

Gelismelerden haber veriken benide etiketle kuzum, bi kere bi hafta once oldum regl, bi kerede yumurtlama zamani kan gelmisti benden, sen rahim filmi olmustun demi, ay insallah iyi haberdir
Tabi ki söylerim canım. Ben girmiyordun pek diye darlamayayım demiştim sen de beni bilgilendirirsen sevinirim. Ama güzel haber değil malesef bu baya regl öncesi kahve akıntıya dönüştü klasik. İlginç bir başlangıç oldu hayatımda ilk defa bu şekilde regl oldum ve bu şekilde ağrı yaşadım. Bünyem iyice şaşırdı artık gün de hesaplayamayacağım sanırım. Bu ay ovulasyon da yapmamaya karar verdim artık olursa olur napim. Bugün eşimin doğum günü belki kan testi yaptırıp sürpriz yaparım diyordum...
Kesinlikle haklısın. Neyse ki eşlerimizden yana şanslıyız. O kadar haklı bi istek ki gerçekten bize baskı yaratan o insanlar. Ama emin ol o mesafe olsa bile onların düşünceleri baskıları hep üstümüzde. O baskıyı fiziksel olarak değil de zihinsel olarak uzaklaştırmaya çalışmak lazım.
Umarım bebişler hepsini unutturur

Gerçekten öyle. Çok bariz belirtileri es geçiyorum bence adet gününden önce belirtiye belirti demek çok zor. Gebelik olsun veya olmasın her ay vücut farklı tepkiler verebilir herhangi bir şeye. Burada belirtiler havada uçuyor. Kirpik karışması olayını görünce ben artık pes ettim

Oluyo bazen oyle kuzu, stresten falan. Bende biraktim ovu gerek yok duzenli iliski varsa, bosuna stres

Günaydın hanımlar, benim döngüm 22-24 arası değişiyor. 30 aralık bat diye tahmin ediyordum bugün gördüm kırmızıyı (22. Gün) ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetse

hayırlısı olsun canım şimdiden, süreci de bizle paylaşır mısın rica etsek

Kızlar ben çatlatma iğnesi vurmuştum Çarşamba günü doktorum cuma progesteron tahlili ver demişti verdim yumurtlama oluşmuş şükür Allah’a pikolu olduğum için benim için çok önemli 29 çıktı de bakalım döllenme olacakmı dedi sıra ikinci test de ne olur dualarınızı eksik etmeyin

Medicalpark da daha uygun sanırım oraya da bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…