Cok haklisin canm kendimizi mahfediyoeuz sonrasi hüsran oluyo...beklemek lazim sabirlaKızlar yazdıklarınızı bi okudum da şimdi, şu belirti olayına çok takıyorsunuz. Regl öncesi hepimizin vücudunda hormonal değişiklikler oluyor gebelik olsa da olmasa da bi farklılık mutlaka oluyor yani. Sürekli kendinizi dinleyerek kafayı yersiniz. Bir de çılgınlar gibi gebelik testi yaparak kendi psikolojinizi baltalarsınız özellikle yeni gebelik düşünenler için söylüyorum bunu, sakin olun biraz. Sakinliğinizi korumazsanız bu işin olacağı varsa da malesef olmaz...
aynen dun testte sılık cızgım vardı bugun bilemedm yanlış yaptm belkı testı aylardır ılk defa bı cızgı gorunce umutlandım. ama beklıcem zaten yarın bat günüm. olursa olur olmazsa napim. kac gundur uyuyamıyorum uyanıyorum hep rüyalar hep rüyalar hep bebek, kendimi hasta edicem bu ay cok taktım kafama kendıme zarar etmeye başladım.Kızlar yazdıklarınızı bi okudum da şimdi, şu belirti olayına çok takıyorsunuz. Regl öncesi hepimizin vücudunda hormonal değişiklikler oluyor gebelik olsa da olmasa da bi farklılık mutlaka oluyor yani. Sürekli kendinizi dinleyerek kafayı yersiniz. Bir de çılgınlar gibi gebelik testi yaparak kendi psikolojinizi baltalarsınız özellikle yeni gebelik düşünenler için söylüyorum bunu, sakin olun biraz. Sakinliğinizi korumazsanız bu işin olacağı varsa da malesef olmaz...
27 OcakGünaydın herkese, yeni tarihleri yazar mısınız kızlar ?
@Sevgi0817 17.12.2020 12 AY GECİKME Novaa 18.12.2020 13 AY GECİKME @Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME @D0RIS 25.12.2020 25 AY @Hmyr06 26.12.2020 2 AY @MEMUR54 26.12.2020 25 AY @Ffsr 27.12.2020 2 AY @Hafize2511 28.12.2020 6 AY @zeynep-ahmet 28.12.2020 6 AY
Cok haklisin canm kendimizi mahfediyoeuz sonrasi hüsran oluyo...beklemek lazim sabirla
Benzer şeyleri yaşadığım için söylüyorum. Önünüzde nasıl bir süreç var bilmiyorsunuz belki 1 yıl içinde gebe kalacaksınız belki kalamayacaksınız şu süreçte en ihtiyacınız olan şey iyi bir psikoloji olacak. Bu fikre kendinizi ne kadar odaklarsanız dünyadan o kadar koparsınız tek gündeminiz bu olur, eşinizle bunun için yatağa girersiniz ve bu zamanla arkadaşlık ilişkilerinize, evliliğinize zarar verir. Ben soğukkanlı ve metanetli bi insan olmama rağmen bu süreç beni de zaman zaman sarsıyor, sürekli test yapıp kendimi dinlesem şuan bi psikiyatri kliniğinde yatıyor olurdum. Tabi yine de siz bilirsiniz.aynen dun testte sılık cızgım vardı bugun bilemedm yanlış yaptm belkı testı aylardır ılk defa bı cızgı gorunce umutlandım. ama beklıcem zaten yarın bat günüm. olursa olur olmazsa napim. kac gundur uyuyamıyorum uyanıyorum hep rüyalar hep rüyalar hep bebek, kendimi hasta edicem bu ay cok taktım kafama kendıme zarar etmeye başladım.
Sağolasın canım gittiğimde baktırıcam bakalım inşallah akıp gitsinde şu kilo üzerimdenÇok iyi biliyorum canım aman dikkat et kendine tatlıya fazla verme kendini glifor matofin gibi ilaçlar verirse çokda iyi kilo verirsin
İnşallah canımSağolasın canım gittiğimde baktırıcam bakalım inşallah akıp gitsinde şu kilo üzerimden
of ! yazdıklarının altına birebir imzamı atarım bu forumu çok kişi okuyor burdaki herhangi bir gönderiden bazı okuyucular kendine pay çıkarıp kan vermeye bile gidebiliyor ben kesin gebeyim diye. Diğer aylardan çok farklı bir şey yaşarsınız bu cidden size farklılık hissettirir burda belirti (!) belki olabilir. Ama regl öncesi göğüslerime dokunamadım bel ağrım kasık ağrısından yürüyemedim. o ay 21. gün porogestonum 32 çıktı doktor bile %80 gebelik dedi. sonuç koskocaman bir NEGATİF. bunun hayal kırıklığı beni güzel bir silkeledi bu saatten sonra da zerre belirtiye takılmam.Benzer şeyleri yaşadığım için söylüyorum. Önünüzde nasıl bir süreç var bilmiyorsunuz belki 1 yıl içinde gebe kalacaksınız belki kalamayacaksınız şu süreçte en ihtiyacınız olan şey iyi bir psikoloji olacak. Bu fikre kendinizi ne kadar odaklarsanız dünyadan o kadar koparsınız tek gündeminiz bu olur, eşinizle bunun için yatağa girersiniz ve bu zamanla arkadaşlık ilişkilerinize, evliliğinize zarar verir. Ben soğukkanlı ve metanetli bi insan olmama rağmen bu süreç beni de zaman zaman sarsıyor, sürekli test yapıp kendimi dinlesem şuan bi psikiyatri kliniğinde yatıyor olurdum. Tabi yine de siz bilirsiniz.
Tabi ki söylerim canım. Ben girmiyordun pek diye darlamayayım demiştimGelismelerden haber veriken benide etiketle kuzum, bi kere bi hafta once oldum regl, bi kerede yumurtlama zamani kan gelmisti benden, sen rahim filmi olmustun demi, ay insallah iyi haberdir
Kesinlikle haklısın. Neyse ki eşlerimizden yana şanslıyız. O kadar haklı bi istek ki gerçekten bize baskı yaratan o insanlar. Ama emin ol o mesafe olsa bile onların düşünceleri baskıları hep üstümüzde. O baskıyı fiziksel olarak değil de zihinsel olarak uzaklaştırmaya çalışmak lazım.İnşallah öyle bi zamanda gelirki tüm yaralarıma merhem olur unutturur bugünleri..dediğin gibi sadece eşimle başbaşa olsak inan bu kadar koymucak bana.. Rabbim binkere razı olsun o çok merhametli ve anlayışlı davrandı bana hala da öyle.. bazen diyorum ki keşke ikimiz uzak biyerlerde olsak bizi tanımayan insanların olduğu biyerde..
Gerçekten öyle. Çok bariz belirtileri es geçiyorum bence adet gününden önce belirtiye belirti demek çok zor. Gebelik olsun veya olmasın her ay vücut farklı tepkiler verebilir herhangi bir şeye. Burada belirtiler havada uçuyor. Kirpik karışması olayını görünce ben artık pes ettimof ! yazdıklarının altına birebir imzamı atarım bu forumu çok kişi okuyor burdaki herhangi bir gönderiden bazı okuyucular kendine pay çıkarıp kan vermeye bile gidebiliyor ben kesin gebeyim diye. Diğer aylardan çok farklı bir şey yaşarsınız bu cidden size farklılık hissettirir burda belirti (!) belki olabilir. Ama regl öncesi göğüslerime dokunamadım bel ağrım kasık ağrısından yürüyemedim. o ay 21. gün porogestonum 32 çıktı doktor bile %80 gebelik dedi. sonuç koskocaman bir NEGATİF. bunun hayal kırıklığı beni güzel bir silkeledi bu saatten sonra da zerre belirtiye takılmam.
Oluyo bazen oyle kuzu, stresten falan. Bende biraktim ovu gerek yok duzenli iliski varsa, bosuna stresTabi ki söylerim canım. Ben girmiyordun pek diye darlamayayım demiştimsen de beni bilgilendirirsen sevinirim. Ama güzel haber değil malesef bu baya regl öncesi kahve akıntıya dönüştü klasik. İlginç bir başlangıç oldu hayatımda ilk defa bu şekilde regl oldum ve bu şekilde ağrı yaşadım. Bünyem iyice şaşırdı artık gün de hesaplayamayacağım sanırım. Bu ay ovulasyon da yapmamaya karar verdim artık olursa olur napim. Bugün eşimin doğum günü belki kan testi yaptırıp sürpriz yaparım diyordum...
Bende ilk basta bi arkadasima soylemistim aynenYok kuzum ilk iğneyi bıraktığımda bir kaç arkadaşıma söyleme gafletinde bulundum. Gerçi sonradan koronadan dolayo korunduğumuzu söyledim..
En mantıklısı kimse bilmemesi her şey olacağına varır kuzu ya kısmetse olur kısmet değilse olmaz Rabbim biliyor ne olacağını :) Hayırlısı ile olsun inşallahBende ilk basta bi arkadasima soylemistim aynensonradan vazgectik dedim
Su an kimse bilmio
Günaydın hanımlar, benim döngüm 22-24 arası değişiyor. 30 aralık bat diye tahmin ediyordum bugün gördüm kırmızıyı (22. Gün)ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetse
Aynen canım hayırlısı artık. Paylaşırım tabi. Aklımda 1-2 yer var. Önce oralardan bi fiyat alayım. Sonra birini seçicez artıkhayırlısı olsun canım şimdiden, süreci de bizle paylaşır mısın rica etsek
Hangi şehirdesin ocaktan sonra değerlerimiz uygunsa bizde tüp bebek düşünüyoruzAynen canım hayırlısı artık. Paylaşırım tabi. Aklımda 1-2 yer var. Önce oralardan bi fiyat alayım. Sonra birini seçicez artık
Medicalpark da daha uygun sanırım oraya da bakınBenim de 9 unda aşılamam yapıldı ama negatif sonuç aldık doktorum ister aşılamaya devam ederiz isterseniz tüp bebek olur illa tüp bebek olun demiyorum siz nasıl isterseniz dedi. Aşılamanın tutma olasılığı %25 bizde bunu bilerek belki nasip olur düşüncesi ile yola çıktık ama nasip olmadı. Aşılama stresini yaşamak istemediğimi söyleyerek bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse.
İstanbul Fulya bahçeci de yeni yıl fiyatı ile 14 bin geliyor
kızlar ben izmirdeyim ben de tüp bebek düşünüyorum artık allah kısmet ederse kendimizi hazır hissedince.Hangi şehirdesin ocaktan sonra değerlerimiz uygunsa bizde tüp bebek düşünüyoruz