Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
kızlar ben izmirdeyim ben de tüp bebek düşünüyorum artık allah kısmet ederse kendimizi hazır hissedince.
Canım kimsenin aklına şüphe düşürmek istemiyorum da, önümüzde bir covid aşı olayı var, ve aşıdan sonra zaten 6 ay gebe kalmayın diyorlar bi de aşının hangi sonuçları doğuracağı belli değil. Hem O yüzden hem de yaşım gereği artık çok beklemek istemiyorum. Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebek ile doldursun

amin canım ben de aynı covidden dolayı erteliyorum sürekli

amin canım ben de aynı covidden dolayı erteliyorum sürekli
canım aşı zorunlı değilki

kızlar ben izmirdeyim ben de tüp bebek düşünüyorum artık allah kısmet ederse kendimizi hazır hissedince.
Kuzum sen daha hiç klomen iğne vs kullanmadın tüp bebeğe şartlama kendini daha hiç tedavi almadın ki önce onları yap sonra tüp bebek düşünürsün inşallah gerek kalmaz

canım aşı zorunlu değilki

Kuzum sen daha hiç klomen iğne vs kullanmadın tüp bebeğe şartlama kendini daha hiç tedavi almadın ki önce onları yap sonra tüp bebek düşünürsün inşallah gerek kalmaz
evet bende bakalım bu ay beklemedeyim olmazsa eğer doktora gideceğim söyleyeceğim ilaç ve çatlatma iğnesi ile denemek istiyorum diye bakalım ne olacak

Aşıdan dolayı değil canım hastalık kapamamak için bende aynı düşüncedeyim o yüzden erteliyorum şubata felan
valla canım ona yapcak bişi yok Allah koruduktan sonra hiç bişi olmuyor arkadaşım hamileyken corona oldu çok şükür atlattı bebekte iyi bende coronanın tavan olduğu dönemde rahim filmi çekildim çok şükür okadarda çok hastahaneye gittim ki haladaha gidiyorum eldiven maske cidden temizlik önemli sen dikkat et dua et gerisi Rabbime kalmış

yavrum onların nedense bende işe yarayacağını hiiiç düşünmüyorum kendim için. yumurta büyütmek için gene hormon alıcam tabi öyle sanıyorum almışken işi oluruna çok bırakmadan tüp bebek için toplanacak boyuta gelmesini umuyorum tabi prosedür nasıl bilmiyroum ama.

yok kuzum aşıdan dolayı değil suan risk fazla sonuçta rahim filmi falan çekilmek durumundayım biraz daha ortalık düzelsin diye bekliyorum :)
ben çekildim işte bebeğim şükür olmadı ki ben 8. ayda çekildim en yoğun zamandı yine şükür bişeyim olmadı Allahım hepimizi korusun ya

o zamanda biteceği meçhul işte imkanınız varsa ben beklemek istemezdim açıkçası
Elbette Allah koruyor ama bu kadar insanın dikkat ederken hasta olup o kadar acı çekmesi korkutuyor ki benim kronik hastalıklarım var risk grubundayım doğal olarak bunca zaman bekleyip korona tavan yapmışken ben tedavi olucam diye çırpınmak pek akıl karı değil bence. herkes kendisi için en doğrusunu bilir elbette
Bu karamsarlığı bir kenara mı bıraksan acaba Bi kerecik dene en azından yahu

Sat 10 Aralık bat 9 ocak suan sanırım

geçmiş olsun rahatsızlığın olduğunu bilmiyordum tabiki en doğru kararı tabiki siz verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…