- 21 Şubat 2011
- 466
- 1.015
İstanbul canım. Bi bahçeci fulyadan fiyat alıcam, bi de momart var erbil bey. Tanıdığım 3-4 kişi orada çocuk sahibi olduHangi şehirdesin ocaktan sonra değerlerimiz uygunsa bizde tüp bebek düşünüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul canım. Bi bahçeci fulyadan fiyat alıcam, bi de momart var erbil bey. Tanıdığım 3-4 kişi orada çocuk sahibi olduHangi şehirdesin ocaktan sonra değerlerimiz uygunsa bizde tüp bebek düşünüyoruz
Ben Eskişehirdeyim. Bizdeki sperm sıkıntısı. Sağlam bi tane bulursak yapıcaz inşallah tüp bebek Şu ocak ayı bi geçsin de önümüzü görelim diye bekliyoruzkızlar ben izmirdeyim ben de tüp bebek düşünüyorum artık allah kısmet ederse kendimizi hazır hissedince.
Canım kimsenin aklına şüphe düşürmek istemiyorum da, önümüzde bir covid aşı olayı var, ve aşıdan sonra zaten 6 ay gebe kalmayın diyorlar bi de aşının hangi sonuçları doğuracağı belli değil. Hem O yüzden hem de yaşım gereği artık çok beklemek istemiyorum. Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebek ile doldursunkızlar ben izmirdeyim ben de tüp bebek düşünüyorum artık allah kısmet ederse kendimizi hazır hissedince.
Bende Eskişehir burda hiç tüp bebek merkezi duymadım tedavi için acıbademe gidiyoruz ama tüp konusunda nasıllar bilmiyorum. Bahçeciyi çok duydum ama başarılı diyorlar hep.İstanbul canım. Bi bahçeci fulyadan fiyat alıcam, bi de momart var erbil bey. Tanıdığım 3-4 kişi orada çocuk sahibi oldu
amin canım ben de aynı covidden dolayı erteliyorum sürekliCanım kimsenin aklına şüphe düşürmek istemiyorum da, önümüzde bir covid aşı olayı var, ve aşıdan sonra zaten 6 ay gebe kalmayın diyorlar bi de aşının hangi sonuçları doğuracağı belli değil. Hem O yüzden hem de yaşım gereği artık çok beklemek istemiyorum. Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebek ile doldursun
Bahçeci kurum olarak çok başarılı bende şubat sonrası orda yaptırmayı düşünüyorum medicalpark yerine acıbadem tercih edilebilir orası için çok olumlu yorumlar varMedicalpark da daha uygun sanırım oraya da bakın
Canım kimsenin aklına şüphe düşürmek istemiyorum da, önümüzde bir covid aşı olayı var, ve aşıdan sonra zaten 6 ay gebe kalmayın diyorlar bi de aşının hangi sonuçları doğuracağı belli değil. Hem O yüzden hem de yaşım gereği artık çok beklemek istemiyorum. Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebek ile doldursun
canım aşı zorunlı değilkiamin canım ben de aynı covidden dolayı erteliyorum sürekli
Kuzum sen daha hiç klomen iğne vs kullanmadın tüp bebeğe şartlama kendini daha hiç tedavi almadın ki önce onları yap sonra tüp bebek düşünürsün inşallah gerek kalmazkızlar ben izmirdeyim ben de tüp bebek düşünüyorum artık allah kısmet ederse kendimizi hazır hissedince.
canım aşı zorunlu değilkiCanım kimsenin aklına şüphe düşürmek istemiyorum da, önümüzde bir covid aşı olayı var, ve aşıdan sonra zaten 6 ay gebe kalmayın diyorlar bi de aşının hangi sonuçları doğuracağı belli değil. Hem O yüzden hem de yaşım gereği artık çok beklemek istemiyorum. Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebek ile doldursun
Aşıdan dolayı değil canım hastalık kapamamak için bende aynı düşüncedeyim o yüzden erteliyorum şubata felancanım aşı zorunlı değilki
evet bende bakalım bu ay beklemedeyim olmazsa eğer doktora gideceğim söyleyeceğim ilaç ve çatlatma iğnesi ile denemek istiyorum diye bakalım ne olacakKuzum sen daha hiç klomen iğne vs kullanmadın tüp bebeğe şartlama kendini daha hiç tedavi almadın ki önce onları yap sonra tüp bebek düşünürsün inşallah gerek kalmaz
valla canım ona yapcak bişi yok Allah koruduktan sonra hiç bişi olmuyor arkadaşım hamileyken corona oldu çok şükür atlattı bebekte iyi bende coronanın tavan olduğu dönemde rahim filmi çekildim çok şükür okadarda çok hastahaneye gittim ki haladaha gidiyorum eldiven maske cidden temizlik önemli sen dikkat et dua et gerisi Rabbime kalmışAşıdan dolayı değil canım hastalık kapamamak için bende aynı düşüncedeyim o yüzden erteliyorum şubata felan
o zamanda biteceği meçhul işte imkanınız varsa ben beklemek istemezdim açıkçasıAşıdan dolayı değil canım hastalık kapamamak için bende aynı düşüncedeyim o yüzden erteliyorum şubata felan
yok kuzum aşıdan dolayı değil suan risk fazla sonuçta rahim filmi falan çekilmek durumundayım biraz daha ortalık düzelsin diye bekliyorum :)canım aşı zorunlı değilki
yavrum onların nedense bende işe yarayacağını hiiiç düşünmüyorum kendim için. yumurta büyütmek için gene hormon alıcam tabi öyle sanıyorum almışken işi oluruna çok bırakmadan tüp bebek için toplanacak boyuta gelmesini umuyorum tabi prosedür nasıl bilmiyroum ama.Kuzum sen daha hiç klomen iğne vs kullanmadın tüp bebeğe şartlama kendini daha hiç tedavi almadın ki önce onları yap sonra tüp bebek düşünürsün inşallah gerek kalmaz
ben çekildim işte bebeğim şükür olmadı ki ben 8. ayda çekildim en yoğun zamandı yine şükür bişeyim olmadı Allahım hepimizi korusun yayok kuzum aşıdan dolayı değil suan risk fazla sonuçta rahim filmi falan çekilmek durumundayım biraz daha ortalık düzelsin diye bekliyorum :)
valla canım ona yapcak bişi yok Allah koruduktan sonra hiç bişi olmuyor arkadaşım hamileyken corona oldu çok şükür atlattı bebekte iyi bende coronanın tavan olduğu dönemde rahim filmi çekildim çok şükür okadarda çok hastahaneye gittim ki haladaha gidiyorum eldiven maske cidden temizlik önemli sen dikkat et dua et gerisi Rabbime kalmış
Elbette Allah koruyor ama bu kadar insanın dikkat ederken hasta olup o kadar acı çekmesi korkutuyor ki benim kronik hastalıklarım var risk grubundayım doğal olarak bunca zaman bekleyip korona tavan yapmışken ben tedavi olucam diye çırpınmak pek akıl karı değil bence. herkes kendisi için en doğrusunu bilir elbetteo zamanda biteceği meçhul işte imkanınız varsa ben beklemek istemezdim açıkçası
Bu karamsarlığı bir kenara mı bıraksan acaba Bi kerecik dene en azından yahuyavrum onların nedense bende işe yarayacağını hiiiç düşünmüyorum kendim için. yumurta büyütmek için gene hormon alıcam tabi öyle sanıyorum almışken işi oluruna çok bırakmadan tüp bebek için toplanacak boyuta gelmesini umuyorum tabi prosedür nasıl bilmiyroum ama.
Günaydın herkese, yeni tarihleri yazar mısınız kızlar ?
Sevgicik 17.12.2020 12 AY GECİKME @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME @D0RIS 25.12.2020 25 AY @Hmyr06 26.12.2020 2 AY @MEMUR54 26.12.2020 25 AY @Ffsr 27.12.2020 2 AY @Hafize2511 28.12.2020 6 AY @zeynep-ahmet 28.12.2020 6 AY
Sat 10 Aralık bat 9 ocak suan sanırımGünaydın herkese, yeni tarihleri yazar mısınız kızlar ?
Sevgicik 17.12.2020 12 AY GECİKME @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME @D0RIS 25.12.2020 25 AY @Hmyr06 26.12.2020 2 AY @MEMUR54 26.12.2020 25 AY @Ffsr 27.12.2020 2 AY @Hafize2511 28.12.2020 6 AY @zeynep-ahmet 28.12.2020 6 AY
geçmiş olsun rahatsızlığın olduğunu bilmiyordum tabiki en doğru kararı tabiki siz verirsinizElbette Allah koruyor ama bu kadar insanın dikkat ederken hasta olup o kadar acı çekmesi korkutuyor ki benim kronik hastalıklarım var risk grubundayım doğal olarak bunca zaman bekleyip korona tavan yapmışken ben tedavi olucam diye çırpınmak pek akıl karı değil bence. herkes kendisi için en doğrusunu bilir elbette
Bu karamsarlığı bir kenara mı bıraksan acaba Bi kerecik dene en azından yahu