Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım rahim filmimi? dayanamayacak kadar can mı acıtıyormuş??? yani anestezili almasak nolur?
canım çeken doktora tüplerinin ve rahiminin durumuna göre değişir ağrı-acı olayı sorun çıkmayan kişilerin rahat geçiyor ama tıkanıklık vs varsa ağrı oluyormuş biraz o yüzden panik ve acı eşiği düşük biriyse anestezili çekilebilir ben anestezili çekilicem çünkü o anı hatırlamak istemiyorum işlem bittikten sonra. bilinçaltımda kalmasın.

Zeymuss0103 Zeymuss0103 kusura bakmayın kızlar haklısınız. Herkes kendi kaderini yaşıyor sonuçta. Kendi endişelerimle sizin de moralinizi bozmamalıydım 😔
Canım tabiki burda yeri gelecek endişelerimizi de paylaşacağız sadece bazı arkadaşlar fazla abartıyor bu durumu neredeyse saat başı ağrıyan noktasını bildiriyor yoksa tabiki şüphelendiğimiz, farklı gördüğümüz durumları paylaşalım fikir alışverişi yapalım hep birlikte bilgilenelim birbirimize moral olalım destek olalım. Burası o yüzden var yoksa evde sadece bizim başımıza geliyor bunlar zannedip depresyona girerdik. Herşey güzel olsun. Sende bize gelişmeleri aktar tüp yapmak isteyenler olarak takipte oluruz umutla kal...😘

Canım tabiki burda yeri gelecek endişelerimizi de paylaşacağız sadece bazı arkadaşlar fazla abartıyor bu durumu neredeyse saat başı ağrıyan noktasını bildiriyor yoksa tabiki şüphelendiğimiz, farklı gördüğümüz durumları paylaşalım fikir alışverişi yapalım hep birlikte bilgilenelim birbirimize moral olalım destek olalım. Burası o yüzden var yoksa evde sadece bizim başımıza geliyor bunlar zannedip depresyona girerdik. Herşey güzel olsun. Sende bize gelişmeleri aktar tüp yapmak isteyenler olarak takipte oluruz umutla kal...😘
Biz daha yeni oldugumuz için biraz bilgisiz ve heyecanlı olabiliriz. Bunlar gayet doğal süreçler eminim çoğu kişi başlarda böyle olmuştur zaten bilgi eksikliğimiz olduğu icin ve birazda bilgi almak için giriyoruz buraya. İster istemez birşeyler farkedince yazıyoruz bizimle aynı şeyi yasayanlar varsa fikir almak için. Nasıl ki burda aynı tedavi aşamasında olanlar konuşuyor birbirlerine söylüyorlar bizde yeni süreçte olanlarla hislerimizi paylaşıyoruz. Heyecanımız bundan 🤗 Sizi rahatsız ettiysek kusura bakmayın 🤗

Biz daha yeni oldugumuz için biraz bilgisiz ve heyecanlı olabiliriz. Bunlar gayet doğal süreçler eminim çoğu kişi başlarda böyle olmuştur zaten bilgi eksikliğimiz olduğu icin ve birazda bilgi almak için giriyoruz buraya. İster istemez birşeyler farkedince yazıyoruz bizimle aynı şeyi yasayanlar varsa fikir almak için. Nasıl ki burda aynı tedavi aşamasında olanlar konuşuyor birbirlerine söylüyorlar bizde yeni süreçte olanlarla hislerimizi paylaşıyoruz. Heyecanımız bundan 🤗 Sizi rahatsız ettiysek kusura bakmayın 🤗
katılıyorum bende evet. yeri geldi belirti konusuldu yerı geldi test paylaşıldı, yerı geldı ben silik çizgimden umut ettım olabılırde olmayabılırde onemli olan yalnız olmadıgını hıssetmek destek bulmak. ben abartı oldugunu yada sole dıyım şahsi adıma konusayım abartı yaptıgımı dusunmuyorum. ama tabıkı rahatsız olunan bı durum olduysa kusura bakılmasn tabı. :)

Aynen öyle merak ediyor insan burda paylasiyoruz herseyi arkadaslarimiz veya ailemizle sürekli paylasamayacagimiz icin.burda birbirimize destek oluyoruz. Kötü birsey degil ki.

Aynen öyle merak ediyor insan burda paylasiyoruz herseyi arkadaslarimiz veya ailemizle sürekli paylasamayacagimiz icin.burda birbirimize destek oluyoruz. Kötü birsey degil ki.
Bence de kötü birşey değil ve güzelde birşey. İnsan tek başına düşüne düşüne kafayı yer bence buraya yazıyoruz en azından başından geçenler banada oldu ve sonuç negatif oldu diyor bizde çok umut etmiyoruz bu sayede

katılıyorum bende evet. yeri geldi belirti konusuldu yerı geldi test paylaşıldı, yerı geldı ben silik çizgimden umut ettım olabılırde olmayabılırde onemli olan yalnız olmadıgını hıssetmek destek bulmak. ben abartı oldugunu yada sole dıyım şahsi adıma konusayım abartı yaptıgımı dusunmuyorum. ama tabıkı rahatsız olunan bı durum olduysa kusura bakılmasn tabı. :)
burda hiç kimse kimin ne yazdığına zaten karışamaz herkese açık bir platform isterseniz sabaha kadar yazın ama bu durumun kendinizde yarattığı stresin ve sıkıntının da farkında olun diyorum ben. kendinize zarar, bizlik bir şey yok. demek istediğimi bir süre sonra çok iyi anlayacaksınız. zaten buna benzer şeyleri size tavsiye veren kişiler de uzun senelerdir çabalayan insanlar, kötülüğünüz için bir şey söylemiyorlar. bi tavsiye gibi düşünün alırsınız almazsanız size kalmış. ben sadece 11 aydır edindiğim tecrübelerime dayanarak söyledim size yazdıklarımı.

Sağol canım, ben kendi adıma olumsuz konulardan bahesettim, ona üzüldüm. Kimsenin umutlarını kırmak istemem.. momart tüp bebek merkezini aradım, 2021 için fiyatları henüz güncellememişler. 600 muayene, 10 bin transfer ve yumurta toplama, 3 bin civarı da ilaçlar tutuyormuş. Eğer tutmazsa, embriyo dondurma işlemi de 5 bin civarıymış. Bakalım artık hayırlısı. Umutlarımız hep var olsun ❤️

X