Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Uclarimi hassas? Benim hamileligimde cok aciOdu uclari dus alirken su deyince bile aciyodu yaniyodu yani
Uçları hassas ve göğsümün tamamı şiş dokununca acıyor üzerine yatınca şuan sütyen yok yatınca acıyor birde kasıklarıma ara ara ağrı giriyor sanki adet olacakmışım gibi canım

Bencede görmek istedigimiz için görüyoruz

Evet bende onun farkındayım yavaş yavaş alışıyorum artık daha yeniyim ondan heralde

Çok haklısın kuzum ama insan bian engel olamıyor kendine
Eşin ve senin bir sağlık probleminiz yok anladığım kadarıyla.. yaşın da genç ne güzel.. lütfen darlamayın kendinizi.. kafa dağıtacak birşeyler bulmaya çalış dikkatini başka yöne ver bunun bir sürü yolu var emin ol yapabilirsin.. bu arada konuşmak kolay diye düşünme benimde bebeğim yok beklemedeyim sizler gibi ama söylediğim herşeyi kendimde uyguluyorum ve psikolojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.. hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin Allah

İnşallah bir an önce gelirler de çok bekletmezler bizi

Arkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?

Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?
Merhaba bende bu şekilde olmadı enfeksiyon sorunum vardır doktorda enfeksiyon tüplerini tıkamış olabilir dedi 1 yıldır korunmuyorduk onun için çekildim ben

Genelde 35 yaş altına bir sene deneyin diyorlar, 35 yaş üstüne 6 ay. Bu süreçlerde gebe kalınmazsa, daha detaylı kontroller başlıyor, rahim filmi, sperm testi gibi

Genelde 35 yaş altına bir sene deneyin diyorlar, 35 yaş üstüne 6 ay. Bu süreçlerde gebe kalınmazsa, daha detaylı kontroller başlıyor, rahim filmi, sperm testi gibi
Ben 25 yaşındayım bu klomen ve çalatma iğnesi kullandım bekliyorum olmazsa ne olur diye merak ediyorum
Adet olursan 2.günü gel olmazsan test yap gel dedi doktorum

Vücudum çok sıcak kızlar ya belimde ağrıyor sanki ama başka birşeyim yok koronadan şüphelenmeye başladım eşim bile farketti sanki vücudum çok sıcak iyice korkmaya başladım

Sat 23 Aralık, bat 17 ocak beni de ekler misiniz?
Aslında Aralık ayı planlıyorduk ama nasip değilmiş. Doktora da gittim cuma ultrason ile baktı hiç bı sorun görünmüyor dedi. Yumurta takibi vs bunlara güvenmeyin dedi.

Tahminimce bu ayın sonu gibidir reglin düzensizlik yaşamıyorsan. Muhtemel yani. Umarım seninledir bebişin

Tahminimce bu ayın sonu gibidir reglin düzensizlik yaşamıyorsan. Muhtemel yani. Umarım seninledir bebişin
Çocuk istediğimizden beri adetim düzensiZleşti kuzum ya troid rahatsızlığımda var oda etkiliyormuş adeti inşallah benimledir kuzucuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…