Psikolojik...Kizlar bende tuhaf tuhaf seyler oluyor. Bir üsüyorum atesleniyormusum gibi 37.3. Derece oluO genelde. bir süre sonra ayaklarim ellerim yaniyor sicak basiyor. Canim pizza cekti yaptm yemedim yaparken kokusu doyurdu beni. Pasta canim cekiyor iki aldm geri istemedi canim yemeyi. Tuhaf tuhaf seyler ya...normalmi bunlar?
Ateslenmem? 37.4. Derece olmasi? Evet piskolojikPsikolojik...
Bu dediginiz belirtileri 2 senede cok kez yasadim. Ayak larima kadar atesde bastigi oluyordu ama psikolojik çıkti hepsin. Eger kafaniza takiyor gün sayiyorsaniz psikolojik olma ihtimali yuksek. Ama umarim sizde farkli olur. Belirtileri okuyunca direk kendi yasadiklarim geldi o yuzden psikolojik olarak dusundumAteslenmem? 37.4. Derece olmasi? Evet piskolojik
Tabi olabilir olamaz demiyorumBu dediginiz belirtileri 2 senede cok kez yasadim. Ayak larima kadar atesde bastigi oluyordu ama psikolojik çıkti hepsin. Eger kafaniza takiyor gün sayiyorsaniz psikolojik olma ihtimali yuksek. Ama umarim sizde farkli olur. Belirtileri okuyunca direk kendi yasadiklarim geldi o yuzden psikolojik olarak dusundum
Evet ben femaranın ikinci ayında hamile kaldım kuzum. Adetimin 5.günü başlattı Dr.um 5x2 içtim. Geç kalma yani gideceksentamam tamam canım doktor kontrolünü bekleyeceğim... sen kullanmışmıydın canım sonuçları çok başarılı oluyor sürekli okuyorum..
Kuzum ben daha önce hep ateş ölçerdim ateş basması falan olurdu. Bu ay reglime 5 gün kala falan üşümelerim başladı. Hatta eşime dedim ki bu kadar üşüyorsam kesin regl olucam bu ay da gol değilKizlar bende tuhaf tuhaf seyler oluyor. Bir üsüyorum atesleniyormusum gibi 37.3. Derece oluO genelde. bir süre sonra ayaklarim ellerim yaniyor sicak basiyor. Canim pizza cekti yaptm yemedim yaparken kokusu doyurdu beni. Pasta canim cekiyor iki aldm geri istemedi canim yemeyi. Tuhaf tuhaf seyler ya...normalmi bunlar?
Günaydın Ben gece ucte kaktım cok sıkıstım ama cok az idrarm geldi onu yaptım kaba sakladım sabah yedıde onla test yaptım ama buse goremedım bu sefer sanki ya:SKuzum ben daha önce hep ateş ölçerdim ateş basması falan olurdu. Bu ay reglime 5 gün kala falan üşümelerim başladı. Hatta eşime dedim ki bu kadar üşüyorsam kesin regl olucam bu ay da gol değilve hala da gün içerisinde çok üşüyorum. Ama bu ay hiç ölmedim bilmiyorum vücut ısısını
Canım benim olmayabilir tabii ama sen yine de anında yapsaydın keşke testi ya da sabahı bekleseydin çünkü idrar bekletilmez ki, doğru sonuç olacağını sanmıyorum benGünaydın Ben gece ucte kaktım cok sıkıstım ama cok az idrarm geldi onu yaptım kaba sakladım sabah yedıde onla test yaptım ama buse goremedım bu sefer sanki ya:S
Ben idrar 24saat ıcınde kullanılyor sanıyordum. Dedim sabah yapaym gozukumu acamıyodum hıc. Nese artık yarın anlarız bat gunuCanım benim olmayabilir tabii ama sen yine de anında yapsaydın keşke testi ya da sabahı bekleseydin çünkü idrar bekletilmez ki, doğru sonuç olacağını sanmıyorum ben
Evet ben femaranın ikinci ayında hamile kaldım kuzum. Adetimin 5.günü başlattı Dr.um 5x2 içtim. Geç kalma yani gideceksen
| 17.12.2020 | 12 AY | GECİKME |
| 18.12.2020 | 13 AY | GECİKME |
| 21.12.2020 | 16 AY | GECİKME |
| 22.12.2020 | 13 AY | GECİKME |
| 25.12.2020 | 25 AY | |
| 26.12.2020 | 2 AY | |
| 26.12.2020 | 25 AY | |
F Ffsr | 27.12.2020 | 2 AY | |
H Hafize2511 | 28.12.2020 | 6 AY | |
| 28.12.2020 | 6 AY |
Ben benimkinin hamilelikle alakası olduğunu düşünmüyorum canım olsaydı dun testte çıkardı birkaç gün daha geçmezse gidip korona testi yaptıracağımBelirtilerin nedir? Bende iki üc gündür üsüyorum genelde aksamlari derecem 37.3 e kadar yükseliyo bende coronadsn korkuyorum.ama öksürük nezle bogaz agrisk ne hicbisey yok
Günaydın canım. 8.gün gecikmedeyim hala gelen giden yok. Perşembe gününe kadar olmazsam kan testine tekrar gidicemGünaydın herkese, yeni tarihleri yazar mısınız kızlar ?
Sevgicik 17.12.2020 12 AY GECİKME Novaa 18.12.2020 13 AY GECİKME Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME D0RIS 25.12.2020 25 AY Hmyr06 26.12.2020 2 AY MEMUR54 26.12.2020 25 AY F Ffsr 27.12.2020 2 AY H Hafize2511 28.12.2020 6 AY zeynep-ahmet 28.12.2020 6 AY
Çok iyi biliyorum canım aman dikkat et kendine tatlıya fazla verme kendini glifor matofin gibi ilaçlar verirse çokda iyi kilo verirsinAy en son 2 ay önce gittiğimde doktoruma tatlıya düşkünlüğüm var demiştim büyük ihtimal insülin direncin var dedi adet olunca geliyim hormonlarıma bakalım dedim bemce gerek yok ama istersen gel bakalım kilo verirsen düZene giricek hepsi dedi. Bende öyle diyince kendiö biraz evde kilo vermeye calışıyım dedim gitmedim. Tabi pkoda ne kadar zor vermek bilirsin
inşallah canım çok teşekkürler çok amiinnnnnHer şeyin başı stres, çok normal. Böyle bir beklentiye girmek bile bütün dengeyi bozabiliyor. Gönlüne göre versin Allah, umarım seninledir
yaaaaa sorma varya akşam baktım uçlarım kızarıktı sanki eşimde nolmuş böyle yaaa dedi eğilirken bile nası acıyo iki takvim vardı genelde adet gecikmesi yaşarım ona göre 2 gün geçti diğerine göre 3 ocakta olmam lazımAyni bendede öyleydi canm hamile olabilirsinadetine ne kadar var ? Test yaptinmi
Kuzum gunaydin benim son aylar düzenim degisti bi onceki ay 30 gunde oldum bu ay 28 galiba kilo verdikçe insulin düzelince regl düzenim de iyiye gitti bu ay için 20 ocak diyelim cnmGünaydın herkese, yeni tarihleri yazar mısınız kızlar ?
Sevgicik 17.12.2020 12 AY GECİKME Novaa 18.12.2020 13 AY GECİKME Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME D0RIS 25.12.2020 25 AY Hmyr06 26.12.2020 2 AY MEMUR54 26.12.2020 25 AY F Ffsr 27.12.2020 2 AY H Hafize2511 28.12.2020 6 AY zeynep-ahmet 28.12.2020 6 AY
Ben de pco yok canım. Neye göre değiştiriyorlar bilmiyorum ama 3.gün başlatılalanları da okudum burda çok. Endişe etme vardır bi bildiğiCanım ben de üç ay femara kullandım , ama bana hep adetin 3.günü kullandırmaya başladı doktor.Birde bende pco var ? Zaten 30-32 günde oluyorum.Seninki 5.günde başlatmış acaba erken mi başlattı hep diye düşündüm şimdi ?Sende pco var mı ? Reglin kaç günde bir gelirdi ?