Sorma fıstık dün aniden wcde silince kan geldi elim ayağım boşaldı görünce. Hatta sordum sen de pek girmedin bu ara diye seni etiketlemedimdi. Çok erken çünkü 1 ocakta falan bekliyordum. Öncesinde kahverengi lekelenme ve ağrım olurdu o da olmadı çok farklı tür bi kssık ağrım vardı reglim hiç böyle başlamaz. Dünden beri pek gelen giden yok ama regle döneceğini hissediyorum artık. Yumurtlamaya göre de son adete göre de baya erken regl olmuş olacağım bu ay artık ne diyim bilemedm
Ah canım çok haklısın kesinlikle çok zor bir psikoloji. İnanılmaz bir baskı yaratır insanda başlı başına o bile çok fazla bir yük bir kadın için. Ve zaman geçtikçe bu yük giderek artıyor. Kesinlikle toplum baskısı olmasa ellerimizle baş başa kalsak bu kadar olacağını sanmıyorum insanlar açıkça söylemese bile (ki söylüyorlar) ciddi anlamda geriyor bu durum insanı ve zarar vermekten başka bir işe yaramıyor insanların yorumları soruları.. inşallah bebiş öyle bir zamanda gelecek ki tüm yaşanılanlar unutturacak..
Böyle bilgisiz cahil insanlara ne anlatsan boş. Hiç o insanların görüşlerini ciddiye bile almayın yani ben de çok üzülüyorum ama böyle saçma sapan konuşanları önemsemiyorum yani gözümde o insanların değeri azalıyor ve benim için değersiz birinin benle ilgili söylediği hiçbir şey beni etkilemiyor yani o kendi dediğiyle kalsın. İnşallah bebiş gelecek hepsini unutturacak..
Canım ben göremedim ama ben hiç göremiyorum bunları
daha önce ilk zamanlar ben de test paylaşıyordum hep gördük diyorlardı ama ben göremiyordum