Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Dicek bisey bulamiyorum.. Kim bu insalar? Ailendenmi?
Yok kuzum ilk iğneyi bıraktığımda bir kaç arkadaşıma söyleme gafletinde bulundum. Gerçi sonradan koronadan dolayo korunduğumuzu söyledim..
İnşallah canım..insanların dicek bişeyi hep var usandım artık
Bende kzuum.
Insallah canm ya ne bicim laf ya bu kisir kaldin demek ne demek millet isice kafayi yemis!!!! Senden umudum var kuzum sen testi tekrarladinmi yarinmi yapcaksn
İnşallah kuzum bir kaç gündür senin bana yazdıkların çok moral oluyor. Testi salı ya da çarşamba yapıcam batım çarşamba kzuum. İnşallah güzel haber verebilirim

Çocuk istediğimizden beri adetim düzensiZleşti kuzum ya troid rahatsızlığımda var oda etkiliyormuş adeti inşallah benimledir kuzucuğum
Her şeyin başı stres, çok normal. Böyle bir beklentiye girmek bile bütün dengeyi bozabiliyor. Gönlüne göre versin Allah, umarım seninledir 🙏❤️

Yok kuzum ilk iğneyi bıraktığımda bir kaç arkadaşıma söyleme gafletinde bulundum. Gerçi sonradan koronadan dolayo korunduğumuzu söyledim..

Bende kzuum.

İnşallah kuzum bir kaç gündür senin bana yazdıkların çok moral oluyor. Testi salı ya da çarşamba yapıcam batım çarşamba kzuum. İnşallah güzel haber verebilirim
Insallah canm benm insallah Rabbim hakkinds hayirlisini versin.

Alınabilir ama doktor kontrolü önemli.
sen nasıl kullanıyorsun canım.. ben öbür ay doktora gideceğim bugün regli oldum.. ama doktordan randevu alamadım.. femarayı çok duydum.. çok başarılı sonuçlarını okudum. inşallah seninde güzel sonuçlarını alırız:))

Ağustos anneleriydi sanırım canım.
Bu arada femarayı sormuştun galiba. Reçetesiz alınıyor zaten ama doktora danışmadan sakın kullanma çok ağır bi ilaç çünkü
tamam tamam canım doktor kontrolünü bekleyeceğim... sen kullanmışmıydın canım sonuçları çok başarılı oluyor sürekli okuyorum..

Vücudum çok sıcak kızlar ya belimde ağrıyor sanki ama başka birşeyim yok koronadan şüphelenmeye başladım eşim bile farketti sanki vücudum çok sıcak iyice korkmaya başladım 🤔
hamilelikte de ateş yükseliyor.. senin regli gününe kaç gün kaldı? yeni test yapmışmıydın?

Canım benim de ilk kez oluyor hamilelik bir şey bilmiyorum ki zaten salı günü öğrendim ilk testim 134 çıktı bir de bugün gittim test yapıldı 273 çıktı keseyi göremedi bir de kanamam olduğu için ilaç verdi günde üç kez dedi içeceksin ama dış gebeliğe karşı uyanık ol dedi
canım ne durumdasın.. hala geliyormu kanama? birde bu şekilde olan çok fazla kişi sağlıkla kavuşanlar var.. sende ağrı kramp sancı vs varmı.. dış gebelikte oluyormuş çok fazla..

canım ne durumdasın.. hala geliyormu kanama? birde bu şekilde olan çok fazla kişi sağlıkla kavuşanlar var.. sende ağrı kramp sancı vs varmı.. dış gebelikte oluyormuş çok fazla..
Canım biraz daha iyiyim ama kanamaö devam ediyor kahverengi içinde pıhtılar var eşim yarın sabahtan doktora götürecek beni alttan muayene isteyeceğim özellikle bu kanama için Allah korusun canım bana doktor dedi dış gebeliğe karşı uyanık ol diye şükürler olsun karnımda bir ağrı olmadı teşekkür ederim ilgin için

Merhabalar 15 aylık evliyim 2 sağlıksız gebeliğim var pkoyum ama reglilerim düzenliydi taa ki kilo alana kadar haziran ayından sonra sadece tarlusalla olabildim. Şuan da da 2. Ayım reglisiz ocağa kadar kendime süre verdim kilo vermeye çalışıyorum hep bir umut denemeyede devam ediyoruz belki geç yumurtlama falan. Ama ocak 10u gibi olmazsam tarlusalla adet olup tedaviye başlıcam inşallah. Allah hepimize çok aratmadan minnoşlarımizi getirsin kızlar 🙏🏼🙏🏼
Canım insülinini ölçtürdünmü hiç ? Benim ilk defa geçen ay hag çekileceğim zaman kan testinide yapalım dedi dokturum 1.5 sene sonrasında insüliniminde gebeliğe engel olduğu bulundu pkolularda genellikle çıkıyor kesin ölçtür sabah aç karnına dahiliyede ver kanını 🌸

Canım insülinini ölçtürdünmü hiç ? Benim ilk defa geçen ay hag çekileceğim zaman kan testinide yapalım dedi dokturum 1.5 sene sonrasında insüliniminde gebeliğe engel olduğu bulundu pkolularda genellikle çıkıyor kesin ölçtür sabah aç karnına dahiliyede ver kanını 🌸
Canım pandemi başı ölçtürmüştüm problem çıkmamıştı ama tabi o zamandan bu zamana çok kilo aldım. Yükselmişte olabilir aklıma benimde geliyo tekrar baktırmak yumurtlamayı engelliyormuş. ilk fırsatta ölçtürücem çok teşekkür ederim 💕

Canım pandemi başı ölçtürmüştüm problem çıkmamıştı ama tabi o zamandan bu zamana çok kilo aldım. Yükselmişte olabilir aklıma benimde geliyo tekrar baktırmak yumurtlamayı engelliyormuş. ilk fırsatta ölçtürücem çok teşekkür ederim 💕
Rica ederim canım kesin baktır insülin çok önemliymiş benim diğer doktorlarım hiç ölçtürmemişti ama hsg için şehir dışında bi doktora gittiğimde o söyledi çok şükür şimdide matofin diye bi ilaç kullanıyorum zayıflamayada yardımcı 3 haftada 5 kilo verdirdi bana 🌸

Rica ederim canım kesin baktır insülin çok önemliymiş benim diğer doktorlarım hiç ölçtürmemişti ama hsg için şehir dışında bi doktora gittiğimde o söyledi çok şükür şimdide matofin diye bi ilaç kullanıyorum zayıflamayada yardımcı 3 haftada 5 kilo verdirdi bana 🌸
Ay en son 2 ay önce gittiğimde doktoruma tatlıya düşkünlüğüm var demiştim büyük ihtimal insülin direncin var dedi adet olunca geliyim hormonlarıma bakalım dedim bemce gerek yok ama istersen gel bakalım kilo verirsen düZene giricek hepsi dedi. Bende öyle diyince kendiö biraz evde kilo vermeye calışıyım dedim gitmedim. Tabi pkoda ne kadar zor vermek bilirsin 🤷🏼‍♀️

sen nasıl kullanıyorsun canım.. ben öbür ay doktora gideceğim bugün regli oldum.. ama doktordan randevu alamadım.. femarayı çok duydum.. çok başarılı sonuçlarını okudum. inşallah seninde güzel sonuçlarını alırız:))
Reglinin 5. Günü başladım 5 gün sabah akşam içtim. 3 günde memoriol iğne kullandım.

3 gün kaldı canım akşam yaptım ama negatif gibiydi gebelik değil sanki ya korona gibi hissediyorum
Belirtilerin nedir? Bende iki üc gündür üsüyorum genelde aksamlari derecem 37.3 e kadar yükseliyo bende coronadsn korkuyorum.ama öksürük nezle bogaz agrisk ne hicbisey yok

Kizlar bende tuhaf tuhaf seyler oluyor. Bir üsüyorum atesleniyormusum gibi 37.3. Derece oluO genelde. bir süre sonra ayaklarim ellerim yaniyor sicak basiyor. Canim pizza cekti yaptm yemedim yaparken kokusu doyurdu beni. Pasta canim cekiyor iki aldm geri istemedi canim yemeyi. Tuhaf tuhaf seyler ya...normalmi bunlar?

X