Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar merhaba birşey sorucam yaklaşık 1 haftadır göğüs ağrım var ve şiş durumdalar çok acıyolar bu kadar uzun sürmezdi ve ara ara kasık ağrılarım oluyor adet oluyorum sanıyorum yok ümit etmek istemiyorum ama göğüslerim çok kötü ya bende iki tane takvim var normalde birine göre dün adet olmam lazımdı ötekine göre 3 ocakta olmam lazım sizce ümitlenmelimiyim

Canım tabii olabilir de ama yumurtlama gününü ovülasyon testiyle tespit ettiysen ona göre hesapla batını. Uygulamalar ortalamaya göre olduğundan kesin olmuyor

Canım tabii olabilir de ama yumurtlama gününü ovülasyon testiyle tespit ettiysen ona göre hesapla batını. Uygulamalar ortalamaya göre olduğundan kesin olmuyor
Kuzum kullanıyordum ovulasyon sonra saatleri kaçırdım diye bıraktım ama eşimle bu ay adetim aralığın 2 sinde bitmişti o zamandan beri bi dolu bir boş şeklinde değerlendirdik hiç aksatmadık ilk defa böyle düzenli birlikte olduk ondan acaba diyorum birde çörek otu bal tarçın kürü yaptım 12 gün

Ah canım benim, ne kadar hassas yaratılışlarımız var aslında, çok zor bir süreç geçirmişsin, dış gebelik ne kadar zorlu az çok tahmin edebiliyorum, her şey bizim bedenimiz de yaşanıyor bide, bazen düşünüyorum kadım erkek eşit diyorlar ya yanlış, bence biz erkeklerden daha güçlüyüz şu yaşadıklarımızı unutup yine de anne olmak için ne kadar çabalıyoruz, o test yapma heyecanı bile yine sadece bizim anlayacağımız bir durum mesela ben hep şeye de şaşırıyorum neden hamile olduğumuzda eşimize süprizle bu haberi veriypruz bu ona mı hediye bana mı yoksa, neden o bu olayın dışındaymış hissi uyandırıyor halbuki 23 kromozom da eşimizden geliyor çocuğun yarısı onun , naçizane tavsiyem eşinin doktoa gitmesi dış gebelikler 2 faktörlüdür, bende de pko var ve bende artık normal yolla anne olacağıma dair ümidimi yitirmeme az kaldı. İnşallah sağlıkla adet oluruz sağlığımız yerine gelirde bebişte hayırlı vakitte gelir, üzme kendini

Kızlar görebilen var mı ya ilk 10 dk çıktı ama sanki var gibi de yok gibi de yemek yedm su falan da içtim baya sonra gittim akılsız gibi yapım dedim bilemedim ki
Eki Görüntüle 2748771
Ben gördüm ama bu saatlerde yapmasaydın keşke sen test batağına düşmüşsün yavrum ya batlarımız aynı beklesene bak ben bekliyorum, sonra üzülcez

Gerçekten öyle.. adet olacağım zaman ben ben olmaktan çıkıyorum sinir ayrı psikolojik çöküklük ayrı... ama dediğin gibi unutmal ve umut etmek iyiki var
Bence adet olmak bile çok önemli bana sorarsan canını sıkma, bir süre hiç bir şey yapmamayı denesene canım telefonda ki uygulamaları sil ovülasyonları at buraya da girme istersen okuma bir şey sadece kendine vakit ayır meşgale edin alışveriş yap iyi gelirse, ne biliyim bir şeylerle oyalan aklından çıkar çama çabalamayı bırakma, benim arkadaşım her ay adet olduğunda arar ağlardı dertleşirdik saatlerce bir oğlum olsun ölen babamın adını vermek istiyorum derdi hep,bende dua ederdim ona, sonra bir ay beni yine aradı görümcem hamile diye yıkılmıştı bayağı, sonra karar aldık daha dedik ilgilenmeyelim bu işlerle o sözünü tuttu ben tutamadım çünkü ben bir terslik olduğunu eşimde sıkıntı oldulunu hissediyordum hep bırakmadım testleri falan o ay tatile gittim tatilde oteldeyken bir anda bir msj bir açtım baktım kopkoyu çift çizgi arkadaş hamile kalmış o ay inanamadı ama ben ona demiştim ne zaman ki unutcan o zaman olacak şuan hamile çok sağlıklı ve oğlu olacak ismi de babasının ismi

Gelismelerden haber veriken benide etiketle kuzum, bi kere bi hafta once oldum regl, bi kerede yumurtlama zamani kan gelmisti benden, sen rahim filmi olmustun demi, ay insallah iyi haberdir

Çok çok haklısın canım kesinlikle bizim yaşadıklarımıZın karşısında eşitliğimize inanmıyorum bende çeyreğine dayanamazlar gibime geliyo gripleri bile ölüyormuş gibi gecirirken şahsen kendi eşim için söylüyorum tabi bunları. Bakalım canım bir iki hafta daha bekleyeceğim adetimi olmazsa klomen tedavisine vs başlayacağım o aşamada eşimde kontrolünü olur. Doktorum falanda eşimden kaynaklanacak bi problem olabileceğini söylemedi ama hiç o yüzden bizde o ihtimali hiç düşünmedik. Sende kendini hiç strese sokma ümidinde her zaman olsun. Ne gelirse allahtan biz tedbirlerimizi alıp tevekkül edelim başkası elden gelmiyo

Kızlaarr bugün ovulasyon testi yapmaya başladım koyulaşma başlıyor gibime geldi ama cuma günü de doktor kontrolüm vardı o zmn sormuştum yumurtlama oluyor mu diye daha erken şimdi öyle bişey görünmüyor demişti kafam karıştı acaba test mi yanlış oldu yumurtlama olacaksa eğer ultrasonda görünmez miydi

Eklentiler

• IMG-20201227-WA0012.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 51
Canım sakın umudunu yitirme. Ben anne olduğum halde aldığım psikolojik baskı çok fazla. İğneyle korundun kısır kaldın diyolar banada. Hepimiz gebe olucaz bi gün inşallah.
İnşallah canım..insanların dicek bişeyi hep var usandım artık

İnşallah öyle bi zamanda gelirki tüm yaralarıma merhem olur unutturur bugünleri..dediğin gibi sadece eşimle başbaşa olsak inan bu kadar koymucak bana.. Rabbim binkere razı olsun o çok merhametli ve anlayışlı davrandı bana hala da öyle.. bazen diyorum ki keşke ikimiz uzak biyerlerde olsak bizi tanımayan insanların olduğu biyerde..

Sanki gördüm gibi yaaöa emin deglm oyle gormek ıstıyoruz hep ondan
Bencede görmek istedigimiz için görüyoruz
Ben gördüm ama bu saatlerde yapmasaydın keşke sen test batağına düşmüşsün yavrum ya batlarımız aynı beklesene bak ben bekliyorum, sonra üzülcez
Evet bende onun farkındayım yavaş yavaş alışıyorum artık daha yeniyim ondan heralde
Çok haklısın kuzum ama insan bian engel olamıyor kendine

Zaten telefonda hiç uygulama yok bitek ovülasyon testi yapıyorum bide bırayı okuyorum.. doktora gidiyodum 2 ay çatlatma kullandım olmadı hsg çekti bu ay deneyin adet olursan gel dedi ama doktora da gitmeyi düşünmüyorum.. doktor sürecide beni çok yorup hırpalıyo.. hiçbişe yapmamayı düşünüyorum bu ay.. bu zamana kadar yaptımda noldu.. inşallah olabildiğince kafamdan silerim.. arkadaşına gelince çok sevindim Rabbim bizlere de hayallerimizi yaşatsın inşallah
Zaten telefonda hiç uygulama yok bitek ovülasyon testi yapıyorum bide burayı okuyorum işte.. doktora gidiyodum 2 ay çatlatma kullandım olmadı hsg çekti bu ay deneyin adet olursan gel dedi ama doktora da gitmeyi düşünmüyorum.. doktor sürecide beni çok yorup hırpalıyo.. hiçbişe yapmamayı düşünüyorum bu ay.. bu zamana kadar yaptımda noldu.. inşallah olabildiğince kafamdan silerim.. arkadaşına gelince çok sevindim ne güzel Allah gönlüne göre vermiş Rabbim bizlere de hayallerimizi yaşatsın inşallah

Canım sakın umudunu yitirme. Ben anne olduğum halde aldığım psikolojik baskı çok fazla. İğneyle korundun kısır kaldın diyolar banada. Hepimiz gebe olucaz bi gün inşallah.
Insallah canm ya ne bicim laf ya bu kisir kaldin demek ne demek millet isice kafayi yemis!!!! Senden umudum var kuzum sen testi tekrarladinmi yarinmi yapcaksn

Uclarimi hassas? Benim hamileligimde cok aciOdu uclari dus alirken su deyince bile aciyodu yaniyodu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…