Canım tabii olabilir de ama yumurtlama gününü ovülasyon testiyle tespit ettiysen ona göre hesapla batını. Uygulamalar ortalamaya göre olduğundan kesin olmuyorKızlar merhaba birşey sorucam yaklaşık 1 haftadır göğüs ağrım var ve şiş durumdalar çok acıyolar bu kadar uzun sürmezdi ve ara ara kasık ağrılarım oluyor adet oluyorum sanıyorum yok ümit etmek istemiyorum ama göğüslerim çok kötü ya bende iki tanr takvim varnormalde birine göre dün adet olmam lazımdı ötekine göre 3 ocakta olmam lazım sizce ümitlenmelimiyim
Kuzum kullanıyordum ovulasyon sonra saatleri kaçırdım diye bıraktım ama eşimle bu ay adetim aralığın 2 sinde bitmişti o zamandan beri bi dolu bir boş şeklinde değerlendirdik hiç aksatmadık ilk defa böyle düzenli birlikte olduk ondan acaba diyorum birde çörek otu bal tarçın kürü yaptım 12 günCanım tabii olabilir de ama yumurtlama gününü ovülasyon testiyle tespit ettiysen ona göre hesapla batını. Uygulamalar ortalamaya göre olduğundan kesin olmuyor
Sanki gördüm gibi yaaöa emin deglm oyle gormek ıstıyoruz hep ondanKızlar görebilen var mı ya ilk 10 dk çıktı ama sanki var gibi de yok gibi de yemek yedm su falan da içtim baya sonra gittim akılsız gibi yapım dedim bilemedim ki
Eki Görüntüle 2748771
Ben göremedim bişey canım sanki yaKızlar görebilen var mı ya ilk 10 dk çıktı ama sanki var gibi de yok gibi de yemek yedm su falan da içtim baya sonra gittim akılsız gibi yapım dedim bilemedim ki
Eki Görüntüle 2748771
Ah canım benim, ne kadar hassas yaratılışlarımız var aslında, çok zor bir süreç geçirmişsin, dış gebelik ne kadar zorlu az çok tahmin edebiliyorum, her şey bizim bedenimiz de yaşanıyor bide, bazen düşünüyorum kadım erkek eşit diyorlar ya yanlış, bence biz erkeklerden daha güçlüyüz şu yaşadıklarımızı unutup yine de anne olmak için ne kadar çabalıyoruz, o test yapma heyecanı bile yine sadece bizim anlayacağımız bir durum mesela ben hep şeye de şaşırıyorum neden hamile olduğumuzda eşimize süprizle bu haberi veriypruz bu ona mı hediye bana mı yoksa, neden o bu olayın dışındaymış hissi uyandırıyor halbuki 23 kromozom da eşimizden geliyor çocuğun yarısı onun , naçizane tavsiyem eşinin doktoa gitmesi dış gebelikler 2 faktörlüdür, bende de pko var ve bende artık normal yolla anne olacağıma dair ümidimi yitirmeme az kaldı. İnşallah sağlıkla adet oluruz sağlığımız yerine gelirde bebişte hayırlı vakitte gelir, üzme kendiniİlk cümleniz o kadar içime işlediki. Evlendim pko olduğum için kolay hamile kalamayacağımı düşündüm ve hemen ertesi ay mucizeyi yaşadım ama çok kısa sürdü düzensiz beta hcg den dış gebelik teşhisi ve iğne ile düşüş. Yıprandım, eşimde bilhassa. 3 ay korundum ve yine yaşadığım kötü tecrübeyi unutup yeni umutla tekrar denedim ve yine mucizem sandığım kısa bir mutlulukla dış gebelik teşhisi ve iğne. Tabi tekrar büyük yıkılışlar...
Hsg çekildim çok şükür tertemiz çıkan bir film. Ama neden diye beynimde dolanan soru işaretleri.
Dedim hsgden sonra yeni bir sayfa en azından en ufak bişey bile varsa filmle temizlenmiştir. Yine umutlandım yeni deniyorum. Ama boşamı bilmiyorum filmden önce saati saatine gelen reglim tarlusalsız gelmez oldu. Ve şuan deli gibi çocuk isterken kendi başıma adet olsam mutluluktan havalara uçacak gibiyim.
Ama dediğiniz unutmak ve umut. Herşeye rağmen umudum yine var yine var
Ben gördüm ama bu saatlerde yapmasaydın keşke sen test batağına düşmüşsün yavrum yaKızlar görebilen var mı ya ilk 10 dk çıktı ama sanki var gibi de yok gibi de yemek yedm su falan da içtim baya sonra gittim akılsız gibi yapım dedim bilemedim ki
Eki Görüntüle 2748771
Ben de göremedim canım ama ben zaten birazcık körümKızlar görebilen var mı ya ilk 10 dk çıktı ama sanki var gibi de yok gibi de yemek yedm su falan da içtim baya sonra gittim akılsız gibi yapım dedim bilemedim ki
Eki Görüntüle 2748771
Bence adet olmak bile çok önemli bana sorarsan canını sıkma, bir süre hiç bir şey yapmamayı denesene canım telefonda ki uygulamaları sil ovülasyonları at buraya da girme istersen okuma bir şey sadece kendine vakit ayır meşgale edin alışveriş yap iyi gelirse, ne biliyim bir şeylerle oyalan aklından çıkar çama çabalamayı bırakma, benim arkadaşım her ay adet olduğunda arar ağlardı dertleşirdik saatlerce bir oğlum olsun ölen babamın adını vermek istiyorum derdi hep,bende dua ederdim ona, sonra bir ay beni yine aradı görümcem hamile diye yıkılmıştı bayağı, sonra karar aldık daha dedik ilgilenmeyelim bu işlerle o sözünü tuttu ben tutamadım çünkü ben bir terslik olduğunu eşimde sıkıntı oldulunu hissediyordum hep bırakmadım testleri falan o ay tatile gittim tatilde oteldeyken bir anda bir msj bir açtım baktım kopkoyu çift çizgi arkadaş hamile kalmış o ay inanamadı ama ben ona demiştim ne zaman ki unutcan o zaman olacak şuan hamile çok sağlıklı ve oğlu olacak ismi de babasının ismiGerçekten öyle.. adet olacağım zaman ben ben olmaktan çıkıyorum sinir ayrı psikolojik çöküklük ayrı... ama dediğin gibi unutmal ve umut etmek iyiki var
Gelismelerden haber veriken benide etiketle kuzum, bi kere bi hafta once oldum regl, bi kerede yumurtlama zamani kan gelmisti benden, sen rahim filmi olmustun demi, ay insallah iyi haberdirSorma fıstık dün aniden wcde silince kan geldi elim ayağım boşaldı görünce. Hatta sordum sen de pek girmedin bu ara diye seni etiketlemedimdi. Çok erken çünkü 1 ocakta falan bekliyordum. Öncesinde kahverengi lekelenme ve ağrım olurdu o da olmadı çok farklı tür bi kssık ağrım vardı reglim hiç böyle başlamaz. Dünden beri pek gelen giden yok ama regle döneceğini hissediyorum artık. Yumurtlamaya göre de son adete göre de baya erken regl olmuş olacağım bu ay artık ne diyim bilemedm
Çok çok haklısın canım kesinlikle bizim yaşadıklarımıZın karşısında eşitliğimize inanmıyorum bende çeyreğine dayanamazlar gibime geliyo gripleri bile ölüyormuş gibi gecirirkenAh canım benim, ne kadar hassas yaratılışlarımız var aslında, çok zor bir süreç geçirmişsin, dış gebelik ne kadar zorlu az çok tahmin edebiliyorum, her şey bizim bedenimiz de yaşanıyor bide, bazen düşünüyorum kadım erkek eşit diyorlar ya yanlış, bence biz erkeklerden daha güçlüyüz şu yaşadıklarımızı unutup yine de anne olmak için ne kadar çabalıyoruz, o test yapma heyecanı bile yine sadece bizim anlayacağımız bir durum mesela ben hep şeye de şaşırıyorum neden hamile olduğumuzda eşimize süprizle bu haberi veriypruz bu ona mı hediye bana mı yoksa, neden o bu olayın dışındaymış hissi uyandırıyor halbuki 23 kromozom da eşimizden geliyor çocuğun yarısı onun , naçizane tavsiyem eşinin doktoa gitmesi dış gebelikler 2 faktörlüdür, bende de pko var ve bende artık normal yolla anne olacağıma dair ümidimi yitirmeme az kaldı. İnşallah sağlıkla adet oluruz sağlığımız yerine gelirde bebişte hayırlı vakitte gelir, üzme kendini
Neler demiyolar ki kuzum. İşte çocuğunun kıymetini bil. Yaşında daha genç falan. Bir sürü bir şeyler. Bazen bıkıyorum
İnşallah canım..insanların dicek bişeyi hep var usandım artıkCanım sakın umudunu yitirme. Ben anne olduğum halde aldığım psikolojik baskı çok fazla. İğneyle korundun kısır kaldın diyolar banada. Hepimiz gebe olucaz bi gün inşallah.
Sorma fıstık dün aniden wcde silince kan geldi elim ayağım boşaldı görünce. Hatta sordum sen de pek girmedin bu ara diye seni etiketlemedimdi. Çok erken çünkü 1 ocakta falan bekliyordum. Öncesinde kahverengi lekelenme ve ağrım olurdu o da olmadı çok farklı tür bi kssık ağrım vardı reglim hiç böyle başlamaz. Dünden beri pek gelen giden yok ama regle döneceğini hissediyorum artık. Yumurtlamaya göre de son adete göre de baya erken regl olmuş olacağım bu ay artık ne diyim bilemedm
Ah canım çok haklısın kesinlikle çok zor bir psikoloji. İnanılmaz bir baskı yaratır insanda başlı başına o bile çok fazla bir yük bir kadın için. Ve zaman geçtikçe bu yük giderek artıyor. Kesinlikle toplum baskısı olmasa ellerimizle baş başa kalsak bu kadar olacağını sanmıyorum insanlar açıkça söylemese bile (ki söylüyorlar) ciddi anlamda geriyor bu durum insanı ve zarar vermekten başka bir işe yaramıyor insanların yorumları soruları.. inşallah bebiş öyle bir zamanda gelecek ki tüm yaşanılanlar unutturacak..
Böyle bilgisiz cahil insanlara ne anlatsan boş. Hiç o insanların görüşlerini ciddiye bile almayın yani ben de çok üzülüyorum ama böyle saçma sapan konuşanları önemsemiyorum yani gözümde o insanların değeri azalıyor ve benim için değersiz birinin benle ilgili söylediği hiçbir şey beni etkilemiyor yani o kendi dediğiyle kalsın. İnşallah bebiş gelecek hepsini unutturacak..
Canım ben göremedim ama ben hiç göremiyorum bunlarıdaha önce ilk zamanlar ben de test paylaşıyordum hep gördük diyorlardı ama ben göremiyordum
Bencede görmek istedigimiz için görüyoruzSanki gördüm gibi yaaöa emin deglm oyle gormek ıstıyoruz hep ondan
Evet bende onun farkındayımBen gördüm ama bu saatlerde yapmasaydın keşke sen test batağına düşmüşsün yavrum yabatlarımız aynı beklesene bak ben bekliyorum, sonra üzülcez
Çok haklısın kuzum ama insan bian engel olamıyor kendineKızlar şu testleri,çizgileri bi salın artık yabekleyin adet gününüz geçerse yapın.. kendinize bu kadar sıkıntıyı neden yaratıyorsunuz? Hırpalamayın bu kadar kendinizi.. bu psikoloji size bebişler geldiğinde çok lazım olacak şimdiden tüketmeyin...
Zaten telefonda hiç uygulama yok bitek ovülasyon testi yapıyorum bide bırayı okuyorum.. doktora gidiyodum 2 ay çatlatma kullandım olmadı hsg çekti bu ay deneyin adet olursan gel dedi ama doktora da gitmeyi düşünmüyorum.. doktor sürecide beni çok yorup hırpalıyo.. hiçbişe yapmamayı düşünüyorum bu ay.. bu zamana kadar yaptımda noldu.. inşallah olabildiğince kafamdan silerim.. arkadaşına gelince çok sevindimAh canım benim, ne kadar hassas yaratılışlarımız var aslında, çok zor bir süreç geçirmişsin, dış gebelik ne kadar zorlu az çok tahmin edebiliyorum, her şey bizim bedenimiz de yaşanıyor bide, bazen düşünüyorum kadım erkek eşit diyorlar ya yanlış, bence biz erkeklerden daha güçlüyüz şu yaşadıklarımızı unutup yine de anne olmak için ne kadar çabalıyoruz, o test yapma heyecanı bile yine sadece bizim anlayacağımız bir durum mesela ben hep şeye de şaşırıyorum neden hamile olduğumuzda eşimize süprizle bu haberi veriypruz bu ona mı hediye bana mı yoksa, neden o bu olayın dışındaymış hissi uyandırıyor halbuki 23 kromozom da eşimizden geliyor çocuğun yarısı onun , naçizane tavsiyem eşinin doktoa gitmesi dış gebelikler 2 faktörlüdür, bende de pko var ve bende artık normal yolla anne olacağıma dair ümidimi yitirmeme az kaldı. İnşallah sağlıkla adet oluruz sağlığımız yerine gelirde bebişte hayırlı vakitte gelir, üzme kendini
Zaten telefonda hiç uygulama yok bitek ovülasyon testi yapıyorum bide burayı okuyorum işte.. doktora gidiyodum 2 ay çatlatma kullandım olmadı hsg çekti bu ay deneyin adet olursan gel dedi ama doktora da gitmeyi düşünmüyorum.. doktor sürecide beni çok yorup hırpalıyo.. hiçbişe yapmamayı düşünüyorum bu ay.. bu zamana kadar yaptımda noldu.. inşallah olabildiğince kafamdan silerim.. arkadaşına gelince çok sevindim ne güzel Allah gönlüne göre vermişBence adet olmak bile çok önemli bana sorarsan canını sıkma, bir süre hiç bir şey yapmamayı denesene canım telefonda ki uygulamaları sil ovülasyonları at buraya da girme istersen okuma bir şey sadece kendine vakit ayır meşgale edin alışveriş yap iyi gelirse, ne biliyim bir şeylerle oyalan aklından çıkar çama çabalamayı bırakma, benim arkadaşım her ay adet olduğunda arar ağlardı dertleşirdik saatlerce bir oğlum olsun ölen babamın adını vermek istiyorum derdi hep,bende dua ederdim ona, sonra bir ay beni yine aradı görümcem hamile diye yıkılmıştı bayağı, sonra karar aldık daha dedik ilgilenmeyelim bu işlerle o sözünü tuttu ben tutamadım çünkü ben bir terslik olduğunu eşimde sıkıntı oldulunu hissediyordum hep bırakmadım testleri falan o ay tatile gittim tatilde oteldeyken bir anda bir msj bir açtım baktım kopkoyu çift çizgi arkadaş hamile kalmış o ay inanamadı ama ben ona demiştim ne zaman ki unutcan o zaman olacak şuan hamile çok sağlıklı ve oğlu olacak ismi de babasının ismi
Insallah canm ya ne bicim laf ya bu kisir kaldin demek ne demek millet isice kafayi yemis!!!! Senden umudum var kuzum sen testi tekrarladinmi yarinmi yapcaksnCanım sakın umudunu yitirme. Ben anne olduğum halde aldığım psikolojik baskı çok fazla. İğneyle korundun kısır kaldın diyolar banada. Hepimiz gebe olucaz bi gün inşallah.
Uclarimi hassas? Benim hamileligimde cok aciOdu uclari dus alirken su deyince bile aciyodu yaniyodu yaniKızlar merhaba birşey sorucam yaklaşık 1 haftadır göğüs ağrım var ve şiş durumdalar çok acıyolar bu kadar uzun sürmezdi ve ara ara kasık ağrılarım oluyor adet oluyorum sanıyorum yok ümit etmek istemiyorum ama göğüslerim çok kötü ya bende iki tane takvim varnormalde birine göre dün adet olmam lazımdı ötekine göre 3 ocakta olmam lazım sizce ümitlenmelimiyim