Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Tamamdir canm benm 6 gün oldu sanirim henüz daha erken ama olmadi gibi icinde bir hiss var... ins olmustur
İnşallah olmuştur canım yaa belirtiye takılma hiç inan ki ben de ilk defa bu kadar umutsuzdum yalancı belirti bile olmadı. Rahat ol ve bekle sadece

İnşallah canım Rabbim daha fazla sınamasın hiçbirimizi Adet zamanı böyle oluyorum ama biter bitmez yeni umutlar yeşeriyor.. buda olmasa içinden çıkılmaz bu işin
İyi ki unutmak ve umut etmek var , Kadın olmak gerçekten farklı düzenek, hormonlarımız bu kadar nasıl etkiliyor hayret ediyorum, bende ruhen çok iyi değildim donuk bir insana dönüştüm keşke adet olsam diyorum

Kızlar benim regle dönüyor gibi hissediyorum. Artık bu durumda yeni bat falan da hesaplayamayacağım. Çünkü tutmadı hiçbir hesap. Bu ay ovulasyon testi falan da yapmayacağım ay boyunca 2 3 günde bir deneyeceğim bir ay da böyle deneyim bakalım. Olmazsa da muhtemelen klomen vs ne verirse Dr tedaviye başlarım. Umarım diğer batdaşlarımdan güzel haberler gelir

Gerçekten öyle.. adet olacağım zaman ben ben olmaktan çıkıyorum sinir ayrı psikolojik çöküklük ayrı... ama dediğin gibi unutmal ve umut etmek iyiki var

Canim senindemi regl oncesi lekelenmen var?

Eşimle 6 yıl sevgililik döneminden sonra severek evlendik.. Ama onu dememin sebebi 3.5 yıl vajinismus yaşadığımız için kendimi evli gibi görmüyordum o çok ayrı bi psikoloji zaten yaşamayan asla anlayamaz.. sonra çok şükür tedavimi oldum kurtuldum bu sefer üzerimizdeki baskının ve henüz hamile kalamamanın etkisi evlilik yıldönümüne sevinmenin bile önüne geçti.. yani bu durumu ancak yaşayan anlar ama Rabbim kimseye yaşatmasın

Canım sakın umudunu yitirme. Ben anne olduğum halde aldığım psikolojik baskı çok fazla. İğneyle korundun kısır kaldın diyolar banada. Hepimiz gebe olucaz bi gün inşallah.

İlk cümleniz o kadar içime işlediki. Evlendim pko olduğum için kolay hamile kalamayacağımı düşündüm ve hemen ertesi ay mucizeyi yaşadım ama çok kısa sürdü düzensiz beta hcg den dış gebelik teşhisi ve iğne ile düşüş. Yıprandım, eşimde bilhassa. 3 ay korundum ve yine yaşadığım kötü tecrübeyi unutup yeni umutla tekrar denedim ve yine mucizem sandığım kısa bir mutlulukla dış gebelik teşhisi ve iğne. Tabi tekrar büyük yıkılışlar...
Hsg çekildim çok şükür tertemiz çıkan bir film. Ama neden diye beynimde dolanan soru işaretleri.
Dedim hsgden sonra yeni bir sayfa en azından en ufak bişey bile varsa filmle temizlenmiştir. Yine umutlandım yeni deniyorum. Ama boşamı bilmiyorum filmden önce saati saatine gelen reglim tarlusalsız gelmez oldu. Ve şuan deli gibi çocuk isterken kendi başıma adet olsam mutluluktan havalara uçacak gibiyim.
Ama dediğiniz unutmak ve umut. Herşeye rağmen umudum yine var yine var

Canım sakın umudunu yitirme. Ben anne olduğum halde aldığım psikolojik baskı çok fazla. İğneyle korundun kısır kaldın diyolar banada. Hepimiz gebe olucaz bi gün inşallah.
Biktim bu tip cahil insanlardan. Hadi o ignenin oyle bi etkisi var diyelim, nasil soylenir bu baskasi hakinda
Ne kadar kotu insanlar

Biktim bu tip cahil insanlardan. Hadi o ignenin oyle bi etkisi var diyelim, nasil soylenir bu baskasi hakinda
Ne kadar kotu insanlar
Neler demiyolar ki kuzum. İşte çocuğunun kıymetini bil. Yaşında daha genç falan. Bir sürü bir şeyler. Bazen bıkıyorum

Canim senindemi regl oncesi lekelenmen var?
Sorma fıstık dün aniden wcde silince kan geldi elim ayağım boşaldı görünce. Hatta sordum sen de pek girmedin bu ara diye seni etiketlemedimdi. Çok erken çünkü 1 ocakta falan bekliyordum. Öncesinde kahverengi lekelenme ve ağrım olurdu o da olmadı çok farklı tür bi kssık ağrım vardı reglim hiç böyle başlamaz. Dünden beri pek gelen giden yok ama regle döneceğini hissediyorum artık. Yumurtlamaya göre de son adete göre de baya erken regl olmuş olacağım bu ay artık ne diyim bilemedm
Ah canım çok haklısın kesinlikle çok zor bir psikoloji. İnanılmaz bir baskı yaratır insanda başlı başına o bile çok fazla bir yük bir kadın için. Ve zaman geçtikçe bu yük giderek artıyor. Kesinlikle toplum baskısı olmasa ellerimizle baş başa kalsak bu kadar olacağını sanmıyorum insanlar açıkça söylemese bile (ki söylüyorlar) ciddi anlamda geriyor bu durum insanı ve zarar vermekten başka bir işe yaramıyor insanların yorumları soruları.. inşallah bebiş öyle bir zamanda gelecek ki tüm yaşanılanlar unutturacak..
Böyle bilgisiz cahil insanlara ne anlatsan boş. Hiç o insanların görüşlerini ciddiye bile almayın yani ben de çok üzülüyorum ama böyle saçma sapan konuşanları önemsemiyorum yani gözümde o insanların değeri azalıyor ve benim için değersiz birinin benle ilgili söylediği hiçbir şey beni etkilemiyor yani o kendi dediğiyle kalsın. İnşallah bebiş gelecek hepsini unutturacak..
Kızlar görebilen var mı ya ilk 10 dk çıktı ama sanki var gibi de yok gibi de yemek yedm su falan da içtim baya sonra gittim akılsız gibi yapım dedim bilemedim ki
Eki Görüntüle 2748771
Canım ben göremedim ama ben hiç göremiyorum bunları daha önce ilk zamanlar ben de test paylaşıyordum hep gördük diyorlardı ama ben göremiyordum

Yarın ilk idrarla yap
Ben görmek istediğim için gördüm sanırım regli sancım da var zaten regliyi bekliym yine kendimi okadar umutlandrdmm sonu aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…