Daha erken yaşayanlar da var galiba kuzum ama ben 12 gün sonra yaşamış oldumKizlar ilk belirtiler nezaman baslar yumurtlama dan sonra?
Tamamdir canm benm 6 gün oldu sanirim henüz daha erken ama olmadi gibi icinde bir hiss var... ins olmusturDaha erken yaşayanlar da var galiba kuzum ama ben 12 gün sonra yaşamış oldum
İnşallah olmuştur canım yaaTamamdir canm benm 6 gün oldu sanirim henüz daha erken ama olmadi gibi icinde bir hiss var... ins olmustur
İyi ki unutmak ve umut etmek var , Kadın olmak gerçekten farklı düzenek, hormonlarımız bu kadar nasıl etkiliyor hayret ediyorum, bende ruhen çok iyi değildim donuk bir insana dönüştüm keşke adet olsam diyorumİnşallah canım Rabbim daha fazla sınamasın hiçbirimiziAdet zamanı böyle oluyorum ama biter bitmez yeni umutlar yeşeriyor.. buda olmasa içinden çıkılmaz bu işin
Aynen kuzum yapcak bisey yok beklicezHay Allah ya işte biz ne kadar olan yapsak da bu bebişlrr kendi istediklrri zaman gelecekler nazlanıyorlar. Bakalım Dr ne diyecek güzel haberleri bekliyoruz inş.
Gerçekten öyle.. adet olacağım zaman ben ben olmaktan çıkıyorum sinir ayrı psikolojik çöküklük ayrı... ama dediğin gibi unutmal ve umut etmek iyiki varİyi ki unutmak ve umut etmek var , Kadın olmak gerçekten farklı düzenek, hormonlarımız bu kadar nasıl etkiliyor hayret ediyorum, bende ruhen çok iyi değildim donuk bir insana dönüştüm keşke adet olsam diyorum
Canim senindemi regl oncesi lekelenmen var?Kızlar benim regle dönüyor gibi hissediyorum. Artık bu durumda yeni bat falan da hesaplayamayacağım. Çünkü tutmadı hiçbir hesap. Bu ay ovulasyon testi falan da yapmayacağım ay boyunca 2 3 günde bir deneyeceğim bir ay da böyle deneyim bakalım. Olmazsa da muhtemelen klomen vs ne verirse Dr tedaviye başlarım. Umarım diğer batdaşlarımdan güzel haberler gelir
Eşimle 6 yıl sevgililik döneminden sonra severek evlendik.. Ama onu dememin sebebi 3.5 yıl vajinismus yaşadığımız için kendimi evli gibi görmüyordum o çok ayrı bi psikoloji zaten yaşamayan asla anlayamaz.. sonra çok şükür tedavimi oldum kurtuldum bu sefer üzerimizdeki baskının ve henüz hamile kalamamanın etkisi evlilik yıldönümüne sevinmenin bile önüne geçti.. yani bu durumu ancak yaşayan anlar ama Rabbim kimseye yaşatmasınHayırlısı tabi ki inşallah hayırlı zamanda olacak bizim bilmediğimiz neler var.. üzüldüğümğz şeyler bazen daha iyi zamanda olacağı için olmuyor.
Canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi ya kaçırmışım ben safra olayını. Bir an önce toparla inşallah. Evet ben de dış gebeliğe çok ihtimal vermedim ama bu kadar erken gelmesi de beni çok şaşırttı. Regle dönecek muhtemelen bir de döngü bozukluğu çıktı başıma. Bu ay doktora da gitmemeye karar verdim bir ay daha kendim deniycem
Hay Allah ya işte biz ne kadar olan yapsak da bu bebişlrr kendi istediklrri zaman gelecekler nazlanıyorlar. Bakalım Dr ne diyecek güzel haberleri bekliyoruz inş.
Canım çok haklısın ilk gün bana da böyle oluyor. O seni üzen insanlara da kulağını tıka lütfen. Aile bile olsa herkes çok meraklı yatak odasına. Ben kimseye söylemedim bebek düşündüğümüzğ çünkü bir de onlara açıklama yapmak istemiyorum. İnsan kendi kendine yaşamalı bu süreci herkes daha da zorlaştırıyor psikolojik olarak. Bir de evlilik yıldönümünü kutlayacak sebep bulamadım demişsin. Nasıl evlendin bilmiyprum ama bence çocuk aileye gelebilecek çok güzel bir şey ama çocuk olmadan da siz bir ailesiniz. Sevdiğin insanla birlikteysen daha güzel bir mutluluk olamaz bence. Lütfen öyle düşünme, kendini bir de böyle yıpratma. Stres bebişin gelmesini etkileyen en önemli şeylerden biri zaten..
Canım sakın umudunu yitirme. Ben anne olduğum halde aldığım psikolojik baskı çok fazla. İğneyle korundun kısır kaldın diyolar banada. Hepimiz gebe olucaz bi gün inşallah.Eşimle 6 yıl sevgililik döneminden sonra severek evlendik.. Ama onu dememin sebebi 3.5 yıl vajinismus yaşadığımız için kendimi evli gibi görmüyordum o çok ayrı bi psikoloji zaten yaşamayan asla anlayamaz.. sonra çok şükür tedavimi oldum kurtuldum bu sefer üzerimizdeki baskının ve henüz hamile kalamamanın etkisi evlilik yıldönümüne sevinmenin bile önüne geçti.. yani bu durumu ancak yaşayan anlar ama Rabbim kimseye yaşatmasın
İlk cümleniz o kadar içime işlediki. Evlendim pko olduğum için kolay hamile kalamayacağımı düşündüm ve hemen ertesi ay mucizeyi yaşadım ama çok kısa sürdü düzensiz beta hcg den dış gebelik teşhisi ve iğne ile düşüş. Yıprandım, eşimde bilhassa. 3 ay korundum ve yine yaşadığım kötü tecrübeyi unutup yeni umutla tekrar denedim ve yine mucizem sandığım kısa bir mutlulukla dış gebelik teşhisi ve iğne. Tabi tekrar büyük yıkılışlar...İyi ki unutmak ve umut etmek var , Kadın olmak gerçekten farklı düzenek, hormonlarımız bu kadar nasıl etkiliyor hayret ediyorum, bende ruhen çok iyi değildim donuk bir insana dönüştüm keşke adet olsam diyorum
Biktim bu tip cahil insanlardan. Hadi o ignenin oyle bi etkisi var diyelim, nasil soylenir bu baskasi hakindaCanım sakın umudunu yitirme. Ben anne olduğum halde aldığım psikolojik baskı çok fazla. İğneyle korundun kısır kaldın diyolar banada. Hepimiz gebe olucaz bi gün inşallah.
Ben göremedim canım yaKızlar görebilen var mı ya ilk 10 dk çıktı ama sanki var gibi de yok gibi de yemek yedm su falan da içtim baya sonra gittim akılsız gibi yapım dedim bilemedim ki
Eki Görüntüle 2748771
Neler demiyolar ki kuzum. İşte çocuğunun kıymetini bil. Yaşında daha genç falan. Bir sürü bir şeyler. Bazen bıkıyorumBiktim bu tip cahil insanlardan. Hadi o ignenin oyle bi etkisi var diyelim, nasil soylenir bu baskasi hakinda
Ne kadar kotu insanlar
Yarın ilk idrarla yapKör oldum teste bakmaktan
Sorma fıstık dün aniden wcde silince kan geldi elim ayağım boşaldı görünce. Hatta sordum sen de pek girmedin bu ara diye seni etiketlemedimdi. Çok erken çünkü 1 ocakta falan bekliyordum. Öncesinde kahverengi lekelenme ve ağrım olurdu o da olmadı çok farklı tür bi kssık ağrım vardı reglim hiç böyle başlamaz. Dünden beri pek gelen giden yok ama regle döneceğini hissediyorum artık. Yumurtlamaya göre de son adete göre de baya erken regl olmuş olacağım bu ay artık ne diyim bilemedmCanim senindemi regl oncesi lekelenmen var?
Ah canım çok haklısın kesinlikle çok zor bir psikoloji. İnanılmaz bir baskı yaratır insanda başlı başına o bile çok fazla bir yük bir kadın için. Ve zaman geçtikçe bu yük giderek artıyor. Kesinlikle toplum baskısı olmasa ellerimizle baş başa kalsak bu kadar olacağını sanmıyorum insanlar açıkça söylemese bile (ki söylüyorlar) ciddi anlamda geriyor bu durum insanı ve zarar vermekten başka bir işe yaramıyor insanların yorumları soruları.. inşallah bebiş öyle bir zamanda gelecek ki tüm yaşanılanlar unutturacak..Eşimle 6 yıl sevgililik döneminden sonra severek evlendik.. Ama onu dememin sebebi 3.5 yıl vajinismus yaşadığımız için kendimi evli gibi görmüyordum o çok ayrı bi psikoloji zaten yaşamayan asla anlayamaz.. sonra çok şükür tedavimi oldum kurtuldum bu sefer üzerimizdeki baskının ve henüz hamile kalamamanın etkisi evlilik yıldönümüne sevinmenin bile önüne geçti.. yani bu durumu ancak yaşayan anlar ama Rabbim kimseye yaşatmasın
Böyle bilgisiz cahil insanlara ne anlatsan boş. Hiç o insanların görüşlerini ciddiye bile almayın yani ben de çok üzülüyorum ama böyle saçma sapan konuşanları önemsemiyorum yani gözümde o insanların değeri azalıyor ve benim için değersiz birinin benle ilgili söylediği hiçbir şey beni etkilemiyor yani o kendi dediğiyle kalsın. İnşallah bebiş gelecek hepsini unutturacak..Canım sakın umudunu yitirme. Ben anne olduğum halde aldığım psikolojik baskı çok fazla. İğneyle korundun kısır kaldın diyolar banada. Hepimiz gebe olucaz bi gün inşallah.
Canım ben göremedim ama ben hiç göremiyorum bunlarıKızlar görebilen var mı ya ilk 10 dk çıktı ama sanki var gibi de yok gibi de yemek yedm su falan da içtim baya sonra gittim akılsız gibi yapım dedim bilemedim ki
Eki Görüntüle 2748771
Ben görmek istediğim için gördüm sanırım regli sancım da var zaten regliyi bekliym yine kendimi okadar umutlandrdmm sonu aynıYarın ilk idrarla yap
Sorma fıstık dün aniden wcde silince kan geldi elim ayağım boşaldı görünce. Hatta sordum sen de pek girmedin bu ara diye seni etiketlemedimdi. Çok erken çünkü 1 ocakta falan bekliyordum. Öncesinde kahverengi lekelenme ve ağrım olurdu o da olmadı çok farklı tür bi kssık ağrım vardı reglim hiç böyle başlamaz. Dünden beri pek gelen giden yok ama regle döneceğini hissediyorum artık. Yumurtlamaya göre de son adete göre de baya erken regl olmuş olacağım bu ay artık ne diyim bilemedm
Ah canım çok haklısın kesinlikle çok zor bir psikoloji. İnanılmaz bir baskı yaratır insanda başlı başına o bile çok fazla bir yük bir kadın için. Ve zaman geçtikçe bu yük giderek artıyor. Kesinlikle toplum baskısı olmasa ellerimizle baş başa kalsak bu kadar olacağını sanmıyorum insanlar açıkça söylemese bile (ki söylüyorlar) ciddi anlamda geriyor bu durum insanı ve zarar vermekten başka bir işe yaramıyor insanların yorumları soruları.. inşallah bebiş öyle bir zamanda gelecek ki tüm yaşanılanlar unutturacak..
Böyle bilgisiz cahil insanlara ne anlatsan boş. Hiç o insanların görüşlerini ciddiye bile almayın yani ben de çok üzülüyorum ama böyle saçma sapan konuşanları önemsemiyorum yani gözümde o insanların değeri azalıyor ve benim için değersiz birinin benle ilgili söylediği hiçbir şey beni etkilemiyor yani o kendi dediğiyle kalsın. İnşallah bebiş gelecek hepsini unutturacak..
Canım ben göremedim ama ben hiç göremiyorum bunlarıdaha önce ilk zamanlar ben de test paylaşıyordum hep gördük diyorlardı ama ben göremiyordum