Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim kırmızılar geldi
Biliyordum zaten hiçbişey hissetmemiştim..
Sancımda var
Umudum tükeniyor yavaş yavaş. . .
Umut tükenmek yok savasıcaz olana kadar kaderde varsa olacak umutsuzuz dedikçe kendımıze kotuyu cekıyoruz zmanı var olacak üzülüyoruz evet ama yarında ocak ayı ıcın umutlu olacaksn

Umut tükenmek yok savasıcaz olana kadar kaderde varsa olacak umutsuzuz dedikçe kendımıze kotuyu cekıyoruz zmanı var olacak üzülüyoruz evet ama yarında ocak ayı ıcın umutlu olacaksn
Nisan da 5 yıllık evli olucam.. 3.5 yılı vajinismusla geçmiş bitmiş, yaklaşık 1 yıldır bebek deneyebiliyoruz.. vajinismus sürecini kimse bilmediğinden çocuğu olmuyor yaftası vuruldu... her geçen ay yüreğimi yakıyor artık... dile kolay 5 koca yıl.......

Bir sıkıntın yok ama çok şükür.. Bizimde olacak bir gün

On sene olmadı dayımların sonra art arda ıkı Tane. Allah olcak dedıyse olacak olmuyorsada hayırlısı degıl dır. Icınıde gonlunude ferah tut. O konusanlar once kendine bakacak.

4 aydir 35 gunde bir olmaya basladim nese bidaha denim bu ay bide iliskiden hemen sonra ayaga kalkmistim sanirim o da etkiliyormus

On sene olmadı dayımların sonra art arda ıkı Tane. Allah olcak dedıyse olacak olmuyorsada hayırlısı degıl dır. Icınıde gonlunude ferah tut. O konusanlar once kendine bakacak.
Ya aslında 1 yıla yakındır bebek denemeleri var ama ilk aylar vajinismusu yeni atlattığım için jel kullanıyordum belkide o ayları hiç saymamam gerek, hani kesin olmuyo diye bişe demek için bile erken, doktorlar 1 yıldan önce tedavi bile uygulamıyo ama çevre baskısı yıldırdı beni.. kendi annem bile olmuyo diye biliyo her adetli olduğumu bildiğindeki bakışı yüreğimi dağlıyo artık.. ve bunun gibi daha nicesi var

Kızlar bişey sormak istiyorum buhar a oturdum buhar bittikten sonra iki gün sonra şeffaf uzayan bi akıntım geldi o gün ilişki oldu bugün beyaz sünen akıntım var yumurtam çatlamış mı demek oluyor yine ilişki olsun mu

E benimde eşimin tarafı arayanlar hep bebek bebek bebek bızımde evleneli daha bır bucuk sene olcak zaten yazdan berı dusunuyoruz bebek yapalm dedık o ay kıst oldu ıkı ay hap kullandım kmse anlamazki gelını hamıle olan arıyo kayınvalidemi sizin gelinde varmı bıse diye. Allah görüyor duyuyor geri çevirmeyecek hıcbırımizi

Bide ben yumurta takibi için test kullanmıyorum evde de yok akıntımdan anlıyorum bide dün akşam şiddetli sağ kasığım ağrıdı ayakta durunca özellikle bugün hafifledi ama beyaz sünen akıntım var yumurtlamışım dimi yardımcı olursanız sevinirim

Biliyorum canım bende kızıma hamile kalmadan önce prolaktin yüksekti ilaç kullandım o ay hamile kaldım çok şükür. Şimdide böyle aşırı hassaslaşınca aklıma tekrar yükseldi diye geliyor gebelik yoksa baktırcam. Geçen ay 23.5 di prolaktin.

Yalniz jel engel oluyor spermin rahime gitmesine. Özel jel yaglar var hamilelik icin. Onlardan kullan canm bendede var kuruluk...

Merhaba bende bu ay iki gün buhara oturdum benden hep kahverengi akıntı geldi 2 3 gün 14gün yumurtam oldu. Gidebiliyorsanız yumurta takibine gidin doktora öyle baktırınca daha rahat oluyor insan belki erken yumurtlıyorsundur.

İnşallah canım senin ki de sağlıkla gelsinadet düzensizliğim var en son 24 kasım öğretmenler gününde şaşırtıcı bir hediye olmuştu bana adet olmak yumurtlama ise 16 aralıkta oldu en geç 18 nde çatlama diye hesapladım, bakalım bekliyorum 14 gün sayınca 30 aralık oldu inşallah olmam da

Allah yardımcın olsun moralini düşürme bak benimkuzenimin de vardı bir yılı geçince de bebişi oldu hemde normal yolla doktor olmaz demişti ama, lütfen umutsuz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…