Günaydın kizlar dun gun boyu sanci cektim safradan dolayi sanci hafifleyince sızmış kalmışım koltukta bir sürü sayfa birikmiş yeni bitirdim okumayı
U Uzaygemisi35 cnm dis gebelik olduğunu sanmıyorum adetin erken gelmiş olabilir rahim filminden dolayi benim de çoğunlukla once kahve gelir adetim ama bazen direk kırmızı başladığı da oluyor hem dış gebelik de olsa kimyasal da olsa bu kadar erken belirti vermez adetinjn geçmesi gerekir diye düşünüyorum özellikle dis gebelikte yaşadım ben dis gebeligi biliyorum sanci da kanama da adetim geçtikten en az 1 hafta sonra başlamıştı.
minseo cnm seni benden iyi kimse anlayamaz ayni rahatsızlık bende de var ve hiç bir şey teselli etmiyor zaten ve bi günüm bi günümü tutmuyor bi gun azcik keyfim yerine geliyor diger gun kaygilar dusunceler beni benden alıyor ozellikle kendimde surekli bi rahatsızlık ariyorum vücudumu diliyorum dinleyince de mutlaka biseyler buluyorum bazen esime bisey olacak kızıma bisey olacak korkusu basıyor cocugun yüzünde hafif bi kızarıklık görsem mesela ne hastaligi var bu çocuğun diye düşünüyorum araştırmak istiyorum hemen birbir cesit hastalik geçiyor aklımdan. Beni iyi eden kalabalığın içine girmek kalabalığa girince kendimi dinlemeyi kötü şeyler düşünmeyi bırakıyorum biraz ama su pandemi döneminde o da hayal oldu kimseyi goremiyoruz. Bu arada klomen bazılarına kötü etki ediyo beni de ruhsal olarak cok sarsmisti kullandığım ay bi de doktor fazla kullandirmisti seninki gibi iyice mahvetti psikolojimi asabiyet yapti bende bi de sebep ilaclar da olabilir yani cnm tesellim yok ama duam var senin için Rabbım ferahlık versin icine