Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Biliyorum canım bende kızıma hamile kalmadan önce prolaktin yüksekti ilaç kullandım o ay hamile kaldım çok şükür. Şimdide böyle aşırı hassaslaşınca aklıma tekrar yükseldi diye geliyor gebelik yoksa baktırcam. Geçen ay 23.5 di prolaktin.
Norml seviyelerdeymiş İnşaAllah yükselmemiştir

İnşallah canım senin ki de sağlıkla gelsin🥰adet düzensizliğim var en son 24 kasım öğretmenler gününde şaşırtıcı bir hediye olmuştu bana adet olmak🤭 yumurtlama ise 16 aralıkta oldu en geç 18 nde çatlama diye hesapladım, bakalım bekliyorum 14 gün sayınca 30 aralık oldu inşallah olmam da 😊🤲🏻
İnşaAllah canım hayırlısıyla, Allah razı olsun 🤲

Canlar ben 2 gündür asiri üşüyorum normalmi bu? 6 gün gecti yunurtlamadan ve yine hafif o sefhaf akintidan var cok azda olsa sünen cinsten renksiz

Nisan da 5 yıllık evli olucam.. 3.5 yılı vajinismusla geçmiş bitmiş, yaklaşık 1 yıldır bebek deneyebiliyoruz.. vajinismus sürecini kimse bilmediğinden çocuğu olmuyor yaftası vuruldu... her geçen ay yüreğimi yakıyor artık... dile kolay 5 koca yıl.......
Canımmm.. Allah İnşaAllah seninde hayırla güldürsün yüzünü en kısa zamanda. Bize konuşmak kolay yaşayan sensin. Allah imtihanını kolay geçirsin İnşaAllah.

E benimde eşimin tarafı arayanlar hep bebek bebek bebek bızımde evleneli daha bır bucuk sene olcak zaten yazdan berı dusunuyoruz bebek yapalm dedık o ay kıst oldu ıkı ay hap kullandım kmse anlamazki gelını hamıle olan arıyo kayınvalidemi sizin gelinde varmı bıse diye. Allah görüyor duyuyor geri çevirmeyecek hıcbırımizi
İnşallah canım inşallah🤲🏻 Bir sınavım vardı çok uzun sürdü dilerim bu o kadar uzun sürmez ve Rabbim hepimizi hayırlısıyla sevindirir

Canımmm.. Allah İnşaAllah seninde hayırla güldürsün yüzünü en kısa zamanda. Bize konuşmak kolay yaşayan sensin. Allah imtihanını kolay geçirsin İnşaAllah.
Aminnn aminnn Allah razı olsun... o kadar zorki.. topluma karışmak istemiyorum iyice kabuğuma çekildim girdiğim ortamda bebek lafı açılınca konuyu nasıl değiştireceğimi şaşırıyorum , en sevdiğim insanlara bile gidemiyorum konu bebeğe gelicek diye... eşim desen ayrı sınav veriyo😞 onada iş yerinde soran sorana..düşün mesela ben hiçbir evlilik yıl dönümümü kutlamadım çünkü kutlucak bi sebep bulamadım.. evlilik yıldönümü demek 1 sene daha hüzünle geçti demek benim için😭

Allah yardımcın olsun moralini düşürme bak benimkuzenimin de vardı bir yılı geçince de bebişi oldu hemde normal yolla doktor olmaz demişti ama, lütfen umutsuz olma
İnşallah canım Rabbim daha fazla sınamasın hiçbirimizi🤲🏻 Adet zamanı böyle oluyorum ama biter bitmez yeni umutlar yeşeriyor.. buda olmasa içinden çıkılmaz bu işin

Merhabalar 15 aylık evliyim 2 sağlıksız gebeliğim var pkoyum ama reglilerim düzenliydi taa ki kilo alana kadar haziran ayından sonra sadece tarlusalla olabildim. Şuan da da 2. Ayım reglisiz ocağa kadar kendime süre verdim kilo vermeye çalışıyorum hep bir umut denemeyede devam ediyoruz belki geç yumurtlama falan. Ama ocak 10u gibi olmazsam tarlusalla adet olup tedaviye başlıcam inşallah. Allah hepimize çok aratmadan minnoşlarımizi getirsin kızlar 🙏🏼🙏🏼

Merhaba bende bu ay iki gün buhara oturdum benden hep kahverengi akıntı geldi 2 3 gün 14gün yumurtam oldu. Gidebiliyorsanız yumurta takibine gidin doktora öyle baktırınca daha rahat oluyor insan belki erken yumurtlıyorsundur.
Bende Buhara oturduğum gün az bişey 2 gün sadece sarı akıntı geldi 3. Gün kesildi sonra da işte şeffaf akıntım gelmeye başladı inşallah iyi bişeydir

Canlar ben 2 gündür asiri üşüyorum ateslenecek gibi normalmi bu? 6 gün gecti yumurtlamadan akinti yok suan su gibi hafif nemli

kızlar başım sabahtan beri agriyor o kadar halsizim ki yataktan cikamiyorum uyanip uyanip uyuyorum sürekli tuvaletede cikiyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi boyle olup hamile oldugunu ogrenen var mi

kızlar başım sabahtan beri agriyor o kadar halsizim ki yataktan cikamiyorum uyanip uyanip uyuyorum sürekli tuvaletede cikiyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi boyle olup hamile oldugunu ogrenen var mi
Bugün herkeste bir baş ağrısı var, lodostan olabilir

Benimde gelmedi ama vücudumu tanıyorum bugün az az gelir diğer gün normale döner... hayırlısını beklemekten başka çare yok
Hayırlısı tabi ki inşallah hayırlı zamanda olacak bizim bilmediğimiz neler var.. üzüldüğümğz şeyler bazen daha iyi zamanda olacağı için olmuyor.
Günaydın kizlar dun gun boyu sanci cektim safradan dolayi sanci hafifleyince sızmış kalmışım koltukta bir sürü sayfa birikmiş yeni bitirdim okumayı U Uzaygemisi35 cnm dis gebelik olduğunu sanmıyorum adetin erken gelmiş olabilir rahim filminden dolayi benim de çoğunlukla once kahve gelir adetim ama bazen direk kırmızı başladığı da oluyor hem dış gebelik de olsa kimyasal da olsa bu kadar erken belirti vermez adetinjn geçmesi gerekir diye düşünüyorum özellikle dis gebelikte yaşadım ben dis gebeligi biliyorum sanci da kanama da adetim geçtikten en az 1 hafta sonra başlamıştı. minseo minseo cnm seni benden iyi kimse anlayamaz ayni rahatsızlık bende de var ve hiç bir şey teselli etmiyor zaten ve bi günüm bi günümü tutmuyor bi gun azcik keyfim yerine geliyor diger gun kaygilar dusunceler beni benden alıyor ozellikle kendimde surekli bi rahatsızlık ariyorum vücudumu diliyorum dinleyince de mutlaka biseyler buluyorum bazen esime bisey olacak kızıma bisey olacak korkusu basıyor cocugun yüzünde hafif bi kızarıklık görsem mesela ne hastaligi var bu çocuğun diye düşünüyorum araştırmak istiyorum hemen birbir cesit hastalik geçiyor aklımdan. Beni iyi eden kalabalığın içine girmek kalabalığa girince kendimi dinlemeyi kötü şeyler düşünmeyi bırakıyorum biraz ama su pandemi döneminde o da hayal oldu kimseyi goremiyoruz. Bu arada klomen bazılarına kötü etki ediyo beni de ruhsal olarak cok sarsmisti kullandığım ay bi de doktor fazla kullandirmisti seninki gibi iyice mahvetti psikolojimi asabiyet yapti bende bi de sebep ilaclar da olabilir yani cnm tesellim yok ama duam var senin için Rabbım ferahlık versin icine 🤲🤲
Canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi ya kaçırmışım ben safra olayını. Bir an önce toparla inşallah. Evet ben de dış gebeliğe çok ihtimal vermedim ama bu kadar erken gelmesi de beni çok şaşırttı. Regle dönecek muhtemelen bir de döngü bozukluğu çıktı başıma. Bu ay doktora da gitmemeye karar verdim bir ay daha kendim deniycem 😔
Sagol kuzum, doktor icin bi hafta daha beklememiz lazim en az, hep tatildeler.
Internette once enfeksiyonu tedavi edip sonra tup bebek yapilir yazio. Bizim ocaktadi tup bebek yatti gibi
Hay Allah ya işte biz ne kadar olan yapsak da bu bebişlrr kendi istediklrri zaman gelecekler nazlanıyorlar. Bakalım Dr ne diyecek güzel haberleri bekliyoruz inş.
Benim kırmızılar geldi😞😞😞
Biliyordum zaten hiçbişey hissetmemiştim..
Sancımda var😔
Umudum tükeniyor yavaş yavaş. . .
Canım çok haklısın ilk gün bana da böyle oluyor. O seni üzen insanlara da kulağını tıka lütfen. Aile bile olsa herkes çok meraklı yatak odasına. Ben kimseye söylemedim bebek düşündüğümüzğ çünkü bir de onlara açıklama yapmak istemiyorum. İnsan kendi kendine yaşamalı bu süreci herkes daha da zorlaştırıyor psikolojik olarak. Bir de evlilik yıldönümünü kutlayacak sebep bulamadım demişsin. Nasıl evlendin bilmiyprum ama bence çocuk aileye gelebilecek çok güzel bir şey ama çocuk olmadan da siz bir ailesiniz. Sevdiğin insanla birlikteysen daha güzel bir mutluluk olamaz bence. Lütfen öyle düşünme, kendini bir de böyle yıpratma. Stres bebişin gelmesini etkileyen en önemli şeylerden biri zaten..

X