Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hayırlısı olsun artık ya. Galiba olmayacak artık diye düşünüyorum bazen
Kuzum salmayın kendinizi yaa. Ben her şeyi çürüttüm resmen bak.
Yerleşme kanaması yok
Göğüs hassasiyeti yok
Renk değişimi falan yok
Vücut ısım yükselmedi hiç, hala çok üşüyorum
Kirpik karışması yok
Sadece kasık ağrım bel ağrım var onlar da öğrendikten sonra başladı 2 gün kala.
O zaman ben de belirtim yok diye aksilik mi arayayım oturup? Olumsuz düşünmek yok daha erken kuzum

Hayırlısı canım. Rabbim ol diyip olduracak inşallah

Hay Allah çok geçmiş olsun ama diş röntgeni çok ufak ve o bölgeyle hiç alakası yok sıkıntı olmayabilir. İnşallah rahatlarsın canım diş ağrısı çok fena ve gebelikte malesef çok diş sorunu çıkıyor.
Ah kuzum daha dört gün var dört gün kala kanda bile gözükmeyebilir diye düşünüyorum. İdrar testleri o kadar hassas değil ki hala. Tabi olmayabilir de ama olsa da çıkmayacaktır bütün Doktorlar yok yere moralinizi bozuyorsunuz diyor erken test yapatak
Hayırlı günler kızlarrrrr
Hayırlı günler canım tünaydın
Olsa çıkardı kuzu ya 4gün kala. Yok işte negatif diye bağırıyo test
4 gün kala görenler çok azınlıkta canım zaten
İyi haftasonları kızlar nasılsınız
İyi haftasonları fıstık iyiyim ben ama arada hafif regl olacakmış gibi hissediyorum olmam inşallah. Sen nasılsın

Hayırlısı olsun inşallah canım

Daha önce ovitrelle vurulanlar kaçıncı gün iğnenin etkisi geçti?
Benim bugün 8.gun geçen cuma vuruldum karnımın alt tarafı hala ağrıyor etkisinin geçmesi derken hormonal olarak kastediyorsaniz takip etmedim herhangi bir testle. Bir de karın ağrısı dışında bi gariplik olmadi vucudumda o da azaldı ancak henüz bitmedi ins tutmuştur yaa

Bunu doktoruna söyle

ama çok kan gelmediyse sakin ol benden baya gelmişti bebek gitti veya gidiyor diye biz acile gittik çok şükür bir şey olmamış

muhtemelen bebek tutunma kanaması yaşamışsın veya küçük bir kanama alanın olmuş

ve hepsini atamamış orada kaldıkça pıhtılaşır ve rengi koyu renge döner hatta kahve telveli gibi olur normal o

Olmazsın inşallah iyiyim bende çok umutluyum niyeyse bu ay ama daha çok var

İnşallah canım ben her gün test yapıyorum iğnenin etkisini görmek için iyice silikleşti ama tamamen kaybolmadı benim de iğne gününü saymazsak 9. Gün

Olmazsın inşallah iyiyim bende çok umutluyum niyeyse bu ay ama daha çok var
İnşallah valla ben de umutluydum ama hafif regl ağrıları hissedince biraz umutsuzlaştım. Regl için de erken ağrısı için de bilemedim. 1 ocakta falan regl olmam lazım acaba pazartesi kan testinde belli olur mu diye düşünüyorum
İnşallah canım ben her gün test yapıyorum iğnenin etkisini görmek için iyice silikleşti ama tamamen kaybolmadı benim de iğne gününü saymazsak 9. Gün
Çok da yokmuş aslında az kalmış. Ne güzel olur yeni yılda güzel hsberler gelse. ilk kez mi iğneyle takip oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…