Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ya onu anladım da ne için dediniz onu anlamadım

daha yeni bir konuda tesadüfen kesenin içinde ki bebeğin yönüne göre cinsiyet teorisi yapıldı da onlardan biri mi dedim 😁

teoriye göre benim kız Çin takvimine göre kız Rus takvimine göre erkek

bakalım senin bebiş sağda mı solda mı görünecek 😁
Evet o konudan bahsediyorduk kuzum kesenin yerinden. O günleri bi görelim de hayırlısıyla inşallah 🙏

Günaydın kızlar. Ya iki saattir bitişigimizdeki binayı yıkıyorlar kentsel dönüşüm için. Bizim ev nasıl sallanıyor anlatamam bir bitse de kurtulsam.. Sabah sabah diken üstündeyim

Kizlar üc gündür dis agrisi cekiyorum hamile olabilirim diyerekten röntgen cektirmedim antibiotik vermiyorlar zararli olur diye sadece hafif agri kesiciler veriyolar oda fayda etmiyo.... simdi film cektircem vs bosa gitcek emekler bu ay bayagi ugrastk ilac yerlestirdiler et ile dis arasina bakalm ins düzelir....

Eklentiler

• IMG_20201226_112812.jpg
    IMG_20201226_112812.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
D vit. damla aldım ekmeğe damlatıp yiyorum...2 günde bir alıyorum Dvit.,,açıkçası doktor kahve ve çayla ilgili bişey demedi..ama geçtiğimiz ay göğüslerime sancılar girdi ama öyle şiddetliydi ki kahve ve çayda bol şekerli seviyorum.. göğüs kanserine yakalandığımı düşünüp şekeri kesmeye çalıştım dolayısıyla kahve ve çayıda kesitm iki gün kendimi tuttum şimdi içemiyorum eskisi gibi.. biliyosunuz kanseri şeker tetikliyor... bence sigarayı en azından azalt.. daha kaliteli bi hayat için çocuk içinden önce, kendin için...
Çok doğru söylüyorsun canım. İnşallah bir kaç aya bırakmış veya azaltmış olabileceğim.. inşallah 😔

Kızlar günaydın.
Aranızda ateş ölçme yöntemi uygulayan yada bu konuda bilgisi olan var mı?

X