Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
İnşallah valla ben de umutluydum ama hafif regl ağrıları hissedince biraz umutsuzlaştım. Regl için de erken ağrısı için de bilemedim. 1 ocakta falan regl olmam lazım acaba pazartesi kan testinde belli olur mu diye düşünüyorum 🙄

Çok da yokmuş aslında az kalmış. Ne güzel olur yeni yılda güzel hsberler gelse. ilk kez mi iğneyle takip oldu?
Evet canım ilk kez. Benim sağ tüpüm tıkalıydı geçen ay alındı, bu ay solda yumurtalar gelişince doktor ovitrelle verdi, inşallah tutar 😍 benim bat 5 ocaktı normalde ama doktor 14 gün sonra regl olman lazım dedi yani 31inde belli olacak herşey 😍

Evet canım ilk kez. Benim sağ tüpüm tıkalıydı geçen ay alındı, bu ay solda yumurtalar gelişince doktor ovitrelle verdi, inşallah tutar 😍 benim bat 5 ocaktı normalde ama doktor 14 gün sonra regl olman lazım dedi yani 31inde belli olacak herşey 😍
Ayy hadi bakalım inşallah. Çok güzel olur yeni yıla güzel haberlerle girersek 🍀

Bunu doktoruna söyle

ama çok kan gelmediyse sakin ol benden baya gelmişti bebek gitti veya gidiyor diye biz acile gittik çok şükür bir şey olmamış

muhtemelen bebek tutunma kanaması yaşamışsın veya küçük bir kanama alanın olmuş

ve hepsini atamamış orada kaldıkça pıhtılaşır ve rengi koyu renge döner hatta kahve telveli gibi olur normal o
Tamam canım normaldir her şey inşallah

İyi haftasonları kızlar 💕 nasılsınız 🥰
İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın. Reglime 10 gün varken göğüslerim hassaslaştı kesin regl olucam ben bu ay için ümidim kesildi. Dün de bacağıma vuran ağrı vardı az önce eşimin arkadaşının hamile olduğunu öğrendim birden duruldum işte yoksa güne çok iyi başlamıştm.

Valla biz onca ay Günaşırı ilişkiye girdik Dr hep öyle söyledi. Üst üste ilişkiye girdiğim ay hamile kaldım. Hatta bu ay korktum da kalitesiz olacak Spermler kesin diye çünkü baya baya azcık oluyordu
O gelen spermler 2 ay öncesinin spermleri oluyormuş kuzum öyle olunca bende full olması daha iyi dedim
Kuzu benimde test bugün negatif çıktı ve adet belirtisi yok şuan bekleyelim belki bir umuttt 😔😔😔
Hayırlısı olsun artık ya. Galiba olmayacak artık diye düşünüyorum bazen
Bende öyle düşünüyorum inan bütün gün araştırma yapıyorum elden birşey gelmiyor biz cabalayalim gerisi Allah'tan 🤲

Kuzum öncelikle yaptığın kaset test daha 4 gün varsa adetine çıkmaz anca erken gebelik testinde çıkabilir dur daha ümitsizliğe kapılma belki vardır 😊🤲
Hayırlısı kuzu bat geçmeden yapmıycam 2.yi
O gelen spermler 2 ay öncesinin spermleri oluyormuş kuzum öyle olunca bende full olması daha iyi dedim

Kuzu benimde test bugün negatif çıktı ve adet belirtisi yok şuan bekleyelim belki bir umuttt 😔😔😔

Bende öyle düşünüyorum inan bütün gün araştırma yapıyorum elden birşey gelmiyor biz cabalayalim gerisi Allah'tan 🤲
Hayırlısı hakkımızda canım artık ne diyelim

Hayırlısı kuzu bat geçmeden yapmıycam 2.yi

Hayırlısı hakkımızda canım artık ne diyelim
IMG_20201226_150911.jpg

Test markamız aynı kuzum sendede böyle çok ince çizgiler çıkıyor mu ?

Kızlar günaydın.
Aranızda ateş ölçme yöntemi uygulayan yada bu konuda bilgisi olan var mı?
Canım ben uyguladım ilk kez geçen ay yanılttı.. Bir de ilk aydan pek farketmiyo sun sadece referans aralıklarını yani baz alacağın değerleri anlıyorsun. Ateş ölçümü sabah yataktan kalkmadan her gün aynı saatte yapılması lazım.. Kendimden örnek vereyim regl olacağım günün sabahında ateşim 35.6 oluyor bir yukarı bir aşağı belki. Regl bitiminde 36 dereceyi geçiyor yumurtlama günü ani bir düşüşü oluyor 35.3 gibi regl den daha düşük. Sonra tekrar yükseliyor 36.8 lere çıkıyor..Eğer 36.8 gibi bir değerde kalıyor veya düşmüyorsa regl olmuyor hamile oluyormuş sun...

Bu değerler benim vücut sıcaklık aralıklarım herkesin farklı oluyormuş. Önemli olan regl sabahı düşük değer sonra artan ve artarken ani düşüşte yumurtlama ve yükselmeye devam.. Yükselme düşmeye başlamazsa hamilelik.. Biraz karışık yazdım ama inşallah anlaşılmıştır.

X