Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Geçen ay yanıltma nedeni de ateşim 37.6 ya kadar çıkmıştı hamileyim zannettim diğer belirtilerde vardı baya mide bulantısı ağrı vs meğerse covidmişim

Benim bugün adet olma günüm, adet olma ateşim 36.1, ama bugün 36.6 çıktı, yumurtlama gününden eminim. Yani adetim hiç gecikmez benim.
Ama yumurtlamanın 11. Günü, yani 3 gün önce kan testim negatif <1.20 çıkmıştı.
Diyorum beta sonradan yükselebilirmi ki. Dünki ateşim 36.3 dedim tamam yarın 36.1 e düşer adet olurum,hep bu şekilde olurdu. Ama bugün 36.6 sonra yanlışmı ölçtü diye birdaha ölçtüm 36.7 çıkmıştı. Aylardır 36.1 olduğu gün adet oldum. Yani Bu durumda yinede bugün adet olurmuyum?

Şimdi sen söyle bakıym, kese solda ama fasulye gibi

Canım ben hiç böyle denk gelmedim. Değer düşmeden hiç regl olmadım sadece covid olduğumdan dolayı 37 üstünde regl oldum.

36.6 tam sınır regl için.. altında regl üstünde hamilelik olabilir diye biliyorum..

vücut ısısı düşmeden regl olunmuyor. Bir de vücudunu tanıyorsun. Muhtemelen bugün olmazsın..
Ayrıca 11.gün negatif verebilir tüp bebekte bile en erken 12.gün kontrol ediyorlar diye biliyorum... İnşallah döllenme olmuş ve yerleşmeden dolayı sıcaklık artıyordur.

Kızlar birşey soracağım bilgisi olan yardım etsin lütfen böyle krem yapısında bembeyaz ve biraz fazla akıntı normal mi ilk defa böyle birşey yaşıyorum ? Regli oldum sandım bembeyaz krem gibi akıntı geldi

Kuzum inş hamilelik belirtisidir ben senden ümitliyim

Cnm normalde gelmiyorsa böyle bi akinti ya da beraberinde kaşıntı yanma yoksa gebelik belirtisi olabilir insallah oyledir

Cnm normalde gelmiyorsa böyle bi akinti ya da beraberinde kaşıntı yanma yoksa gebelik belirtisi olabilir insallah oyledir
Yok kzum kaşıntı falan normalde beyaz akintim olsa bile bir damla en fazla oda reglinin ortasında olurdu regle yakın hep şu gibi akıntım olurdu bu biraz fazla gelmiş inşallah hamileliktr ya her ay biseler yaşıyoruz sonra sonu hüsran

Yanlis hatırlamıyorsam silik çizgi çıkmıştı sen de di mi bence var sende ümit benim de olmuştu oyle dedigin gibi akinti hamile kaldigim ayranı beyazi gibi kıvamlı kremsi bi akintiydi ve bende normalde oyle hic gelmezdi

Aynen kuzum ayran renginde beyaz birazda koyu kıvamlı su gibi değil aklıma yumurtlama da geldi ama bilemedim yumurtlamayı kesin gördüm bu ay eğer gebelik varsa ilişki sorun olur mu yumurtlamaysa eğer yine kaçırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…