Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Tam ters tarafında görünüyor demek istedim yani
Ya onu anladım da ne için dediniz onu anlamadım

daha yeni bir konuda tesadüfen kesenin içinde ki bebeğin yönüne göre cinsiyet teorisi yapıldı da onlardan biri mi dedim

teoriye göre benim kız Çin takvimine göre kız Rus takvimine göre erkek

bakalım senin bebiş sağda mı solda mı görünecek

Hamişşşlerrr

alın size eğlencelik bilgiiii

keseniz de bebek sol tarafa doğru ise kız
Sağ tarafta ise erkekmiş vajinal ultrason ile alttan tam tersi

bir de keseniz yuvarlak ise kız
Fasulye gibi uzun ise erkek diyor teoriler

İnşallah canım rabbim hayırlısı versin Üzülmemek elde değil ki ne olacak diye korkuyorum nasıl beklicem Pazartesi gününe kadar

Haklısın canım şu an çok şükür öyle bir ağrım yok Allah bana da burda ki herkese de böyle bir şey yaşatmasın

O yüzden tek doktor lafıyla hareket etmeyeceğim canım bana dedi çarşamba gel testi tekrarlarım ama eşim Pazartesi götürecek beni ona göre bakacağız artık. Rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeni nasip etsin

Canım benim de ilk kez oluyor hamilelik bir şey bilmiyorum ki zaten salı günü öğrendim ilk testim 134 çıktı bir de bugün gittim test yapıldı 273 çıktı keseyi göremedi bir de kanamam olduğu için ilaç verdi günde üç kez dedi içeceksin ama dış gebeliğe karşı uyanık ol dedi

Net kırmızı görmediysen endişe etme
Tutunma kanaması olmuş ve şimdi atıyor olabilir vücudum hava ile temas edince kahveye dönüyor kanın rengi

kırmızı o an olan kanama alanı var demek inşallah hayırla sağlıkla hiç görmezsin

görürsen direk acile git proluton depot iğnesi vururlar kese yerinde ise

hatta ben gittim geçen hafta perşembe bana vurmadılar bende doktor biliyor diyip bir şey demedim kendi doktorum sinirlendi vurulması gerekiyordu çok büyük risk atlatmışım Allah’ın izni ile

Demek o kadar kanamaya ve geçmiş düşüklerime dayanarak düşeceğinden eminmiş diyip sinirlenmiştim aklında olsun senin de inşallah bu bilgiye hiç ihtiyaç duymazsın

3 gün önceydi sanırım kırmızı gördüm ama çok yoğun değildi peçeteye silmiştim öyle gördüm o gün çok korktum işte sonra kanama rengi kahverengiye döndü yine peçete ile sildikçe geliyor ama içinde böyle garip garip sümüksü pıhtılar var sence normal mi bu ?

Benim ilk gün Kırmızı geldi sonra kahverengi oldu kanamam leke leke rabbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin gerçekten peki ameliyat falan oldun mu ?
Yok cnm tek doz igne vurdular kanamayla attim cok sukur ameliyat falan gerek kalmadı onlara

Bende geçen hafta vardı diz ağrısı kasık ağrısı felan ama bu hafta pek bişe yok açıkçası umutsuz vakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…