- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Sende gene bi işaret var tutun ona hayırlısı olsun ınsallata bende tırtHayırlısı artık valla pek umudum kalmadı
Evet o konudan bahsediyorduk kuzum kesenin yerinden. O günleri bi görelim de hayırlısıyla inşallahYa onu anladım da ne için dediniz onu anlamadım
daha yeni bir konuda tesadüfen kesenin içinde ki bebeğin yönüne göre cinsiyet teorisi yapıldı da onlardan biri mi dedim
teoriye göre benim kız Çin takvimine göre kız Rus takvimine göre erkek
bakalım senin bebiş sağda mı solda mı görünecek
Valla biz onca ay Günaşırı ilişkiye girdik Dr hep öyle söyledi. Üst üste ilişkiye girdiğim ay hamile kaldım. Hatta bu ay korktum da kalitesiz olacak Spermler kesin diye çünkü baya baya azcık oluyorduBen fullsadece 23unden sonra gün aşırı oluyor canım
Hayır aslında yumurtlamadan 2-3gün öncesi ve 2-3 gün sonrası. Çünkü çatlamadan emin olamayabiliyoruz. O 1 hafta önemli yani kuzumYumurtlamadan önceki 2 3 gün önemliymiş dimi sonrası daha önemsizmis
Çok doğru söylüyorsun canım. İnşallah bir kaç aya bırakmış veya azaltmış olabileceğim.. inşallahD vit. damla aldım ekmeğe damlatıp yiyorum...2 günde bir alıyorum Dvit.,,açıkçası doktor kahve ve çayla ilgili bişey demedi..ama geçtiğimiz ay göğüslerime sancılar girdi ama öyle şiddetliydi ki kahve ve çayda bol şekerli seviyorum.. göğüs kanserine yakalandığımı düşünüp şekeri kesmeye çalıştım dolayısıyla kahve ve çayıda kesitm iki gün kendimi tuttum şimdi içemiyorum eskisi gibi.. biliyosunuz kanseri şeker tetikliyor... bence sigarayı en azından azalt.. daha kaliteli bi hayat için çocuk içinden önce, kendin için...
Seninkini nasıl anladılar canımYok cnm tek doz igne vurdular kanamayla attim cok sukur ameliyat falan gerek kalmadı onlara
Ben de erken görcem kırmızıları sanırımBende geçen hafta vardı diz ağrısı kasık ağrısı felan ama bu hafta pek bişe yok açıkçası umutsuz vakaa
Bide adet günü yada bir gün önce denersin canım dur bakalımGünaydın kızlar. Tabiki yok. Kestim umutları. S sedanur4004Jane Jetgil U Uzaygemisi35 evrem92 T Takitoki
fiona13
pcoscuk
4 gün var kzum olsa çıkardı. Olmayacak sanırımBide adet günü yada bir gün önce denersin canım dur bakalım
Daha erkenn bende yapmadım bugun yarın yapcam, ıkı gun kala dene yada son gunGünaydın kızlar. Tabiki yok. Kestim umutları. S sedanur4004Jane Jetgil U Uzaygemisi35 evrem92 T Takitoki
fiona13
pcoscuk
Olsa çıkardı kuzu ya 4gün kala. Yok işte negatif diye bağırıyo testDaha erkenn bende yapmadım bugun yarın yapcam, ıkı gun kala dene yada son gun
Ama çıkmadı bende işte. Demek ki olsa da çıkmayabiliyomuş4 gün var kzum olsa çıkardı. Olmayacak sanırım