Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
6 gün oldu canım bugün 6 gün geçmeye bu kadar yükselme az değil mi
bişey söylemek istiyorum çok bi bilgim yok ama kadınlar klübünde okuduğum yorumlardan gördüğüm kadarıyla dış gebelik olduğunda orantısız çok fazla artıyor.. mesela en az 10 kişiden okuduğum kadarıyla beta hcgsi 2 günde bir 3 katı ve daha fazlası arttığında ya ikiz yada dış gebelik olduğu anlamına geldiğini okumuştum.. bence evde sadece wc için kalk yat dnlen...ayaklarını kaldır birde progestron hap falan vermedilermi.. genelde kanamada vs de progeestron hap veriyorlar düşük olmaması için...

aaaaa

hangi şehirde yaşıyorsun tatlım buradakiler direk gel diyor randevu yoksa şu güne randevu oluşturuyoruz diyor
Mersinin küçük bir ilçesinde. Ama benim daha beta düşük yaa adam çağırsa neye bakacak kuzum haklı yani. Daha yarın bat günüm zaten. Gecikme bile olmadı.

Mersinin küçük bir ilçesinde. Ama benim daha beta düşük yaa adam çağırsa neye bakacak kuzum haklı yani. Daha yarın bat günüm zaten. Gecikme bile olmadı.
Kuşum benim de bata 1 vardı çift çizgiyi görür görmez gittik gerçi benim durumum özel geçmişim uzun olduğu için zaten gitmek durumundayım

ilk gittiğim de benim beta hcg 265 di sonra bir kaç gün sonra doktor tekrar istedi 2000 e yakındı çıktı doktor ikiz ihtimali yüksek dedi şimdilik tek görünüyor

Velhasılı burada direk alıyorlar

hiç kaçırmazlar

bu hangi topik canım.. 3.cüyü konuştukları için dikkatimi çekti bende bakayım....
Ağustos anneleriydi sanırım canım.
Bu arada femarayı sormuştun galiba. Reçetesiz alınıyor zaten ama doktora danışmadan sakın kullanma çok ağır bi ilaç çünkü

bende arı sütü propolis kullandıgım aylarda 30günü geçmedi adetim gercekten yumurtlamada cok faydalı

Ayy keşke olsa ikiz valla ne güzel ama bi tane de olsun sağlıklı olsun.
Bata 1 gün kala mı 265 çıktı? Baya yüksekmiş maşallah senin değer de benimki öğrendiğimde 27 ydi kuzum ya ben de biraz daha takip edip öyle gitmek istiyorum zaten hastaneler de çok ürkütücü şu sıralar

evet kuzum benim için düşük bir değerdi ama çok korkmuştum 700 falan bekliyordum

İkiz çok istiyorum hatta sağlıkla olsun diye dua etmişliğim vardır ama genlerde yok hayırla gen başlatıcı olmak isterim

çok miniş bir şey ama buuu teyzoşu sever onu

2000 civarı alttan
4000 olunca üstten görünüyor kuzum kese
Bilgileri tazeleyeyim

Benim daha çok yolum var 4000lere. Bu kadar bekledik az daha sabrdicez yapacak bişey yok.

Iyi geceler herkese. Bu konuyu görünce yazmak istedim. Bende ilk evlendiğim sıralarda pek düşünmüyordum çocuk ama korunmuyordukta sonra işte benden sonra evlenenler hamile vs vs duyuyordum yani bi yanım tabiki istiyordu o yüzden üzülmeye stres etmeye başlamıştım artık 1 sene sonra bakar doktorlar dediler 1 sene sonra gittik pko cıktı bende yumurtalıkların tembel yavaş çalışıyor dedi doktor eşime testler vs onunkiler normaldi ama benim sıkıntı oymuş. çatlama iğnesi vuruldum bi kaç kez sonrasında yani olmuyordu her adet gecikmesinde bi ümit bi heyecan ve Sonrası hayal kırıklığı hüsran.. sonra doktor ilaçlar iğneler fayda etmiyor aşılamadan bahsetti. Bende zamana bırakmak istedim çünkü çok yıpranmıştım her seferinde ağlıyordum ruh halim berbattı. Her neyse tedaviyi bıraktık sonra adet gördüm çok ağlamıştım o zamanda sonrasında artık stres yapmayacağına kendime söz vermiştim çok dua ettim Rabbime o ol derse olur kuzenim hafız o söyledi hurmaya meryem süresi okuyup yiyin esinle felan diye (baskalarina da yapmislar ondan banada soyledi ve de ben bunu denedikten sonra baska bi uygulamada paylasmistim o sekilde hamile kalan 2 kiside olmustu) her neyse tam 11 tane hurmaya annem yengem kuzenlerim vs okudular her gün eşimle bi tane bölüşüp yiyorduk sonrasında adetim tam 15 gün gecikmişti tabi ben gine gelecek diye test yapmak istemedim ama belirtiler de çok vardı sonra bi test yaptım direk pozitif.. çok şükür Rabbime o duygu çok bambaşka herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.. yani demek istediğim o ki biliyorum çok zor ama stres yapmamak. Gerçekten en önemlisi bu çünkü kafaya takdıkça olmuyor bide çokça dua ve sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…