- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Geçen ay bende de baya belirti vardı ama 2 hafta gecikmeli regli oldum bakalım bekliyoruz ins vardır birşeylerBelirti iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum inangeçen aylar hep belirtilerim vardı ama gördüm kırmızıları. İnşallah canım belirtisiz hamile olursun, sürpriz olur sana da
bişey söylemek istiyorum çok bi bilgim yok ama kadınlar klübünde okuduğum yorumlardan gördüğüm kadarıyla dış gebelik olduğunda orantısız çok fazla artıyor.. mesela en az 10 kişiden okuduğum kadarıyla beta hcgsi 2 günde bir 3 katı ve daha fazlası arttığında ya ikiz yada dış gebelik olduğu anlamına geldiğini okumuştum.. bence evde sadece wc için kalk yat dnlen...ayaklarını kaldır birde progestron hap falan vermedilermi.. genelde kanamada vs de progeestron hap veriyorlar düşük olmaması için...6 gün oldu canım bugün 6 gün geçmeye bu kadar yükselme az değil mi
Satlarımız aynı evetEvet 28 kasım SAT. 10 Aralık yumurtlama günümdü.
bu hangi topik canım.. 3.cüyü konuştukları için dikkatimi çekti bende bakayım....Bak başka topikte gördüm bunu @aybukee34 endişe etmene gerek yok. Sadece kanı takip et
Mersinin küçük bir ilçesinde. Ama benim daha beta düşük yaa adam çağırsa neye bakacak kuzum haklı yani. Daha yarın bat günüm zaten. Gecikme bile olmadı.aaaaa
hangi şehirde yaşıyorsun tatlım buradakiler direk gel diyor randevu yoksa şu güne randevu oluşturuyoruz diyor
Kuşum benim de bata 1 vardı çift çizgiyi görür görmez gittik gerçi benim durumum özel geçmişim uzun olduğu için zaten gitmek durumundayımMersinin küçük bir ilçesinde. Ama benim daha beta düşük yaa adam çağırsa neye bakacak kuzum haklı yani. Daha yarın bat günüm zaten. Gecikme bile olmadı.
Ağustos anneleriydi sanırım canım.bu hangi topik canım.. 3.cüyü konuştukları için dikkatimi çekti bende bakayım....
bende arı sütü propolis kullandıgım aylarda 30günü geçmedi adetim gercekten yumurtlamada cok faydalıKizlar size bisey soracağım benim adetim bundan 2 ay öncesine kadar en erken 35 gunde bir olurdu genelde 35 -48 gun arasi degisiyordu regl düzenim. Gecen ay adet bitiminden sonra hasta olmayalım bagisikligimiz güçlensin diye ari sutu bal polen propolis karışımından almıştım (ki maalesef kargodan geldigi gun kovid olduğumuzu ogrendik) neyse hastalik sürecinde kullandim ben bundan bi tatlı kaşığı gecen ay 30. Gunde adet gördüm bu ay çok kullanmadim ama bu ay da 28. Gunde oldum acaba bu karışım benim adetimi düzene mi soktu yoksa zayıfladığim için (eylülden bu yana 10 kilo verdim ) insulin direnci seviyem düştüğü için hormonları düzeltti de ondan mi böyle oldu sizce etkili olan hangisi
Ayy keşke olsa ikiz valla ne güzelKuşum benim de bata 1 vardı çift çizgiyi görür görmez gittik gerçi benim durumum özel geçmişim uzun olduğu için zaten gitmek durumundayım
ilk gittiğim de benim beta hcg 265 di sonra bir kaç gün sonra doktor tekrar istedi 2000 e yakındı çıktı doktor ikiz ihtimali yüksek dedi şimdilik tek görünüyor
Velhasılı burada direk alıyorlar
hiç kaçırmazlar
Alınabilir ama doktor kontrolü önemli.Femarayı eczaneden alabilirmiyiz doktor yazmadan...bilginiz varmı???
Ayy keşke olsa ikiz valla ne güzelama bi tane de olsun sağlıklı olsun.
Bata 1 gün kala mı 265 çıktı?Baya yüksekmiş maşallah senin değer de benimki öğrendiğimde 27 ydi kuzum ya ben de biraz daha takip edip öyle gitmek istiyorum zaten hastaneler de çok ürkütücü şu sıralar
Yoldaş olduk desenizeSatlarımız aynı evetbenim yumurtlama senden 2 gün sonra olmuş o yüzden o fark. Yazdım seni @cesmicihann
Canım şimdi nasılsın iyi misinKahverengi kan var şu an akıntı gibi bir şey olmaz dimi ondan
Benim daha çok yolum var 4000lere. Bu kadar bekledik az daha sabrdicez yapacak bişey yok.evet kuzum benim için düşük bir değerdi ama çok korkmuştum 700 falan bekliyordum
İkiz çok istiyorum hatta sağlıkla olsun diye dua etmişliğim vardır ama genlerde yok hayırla gen başlatıcı olmak isterim
çok miniş bir şey ama buuu teyzoşu sever onu
2000 civarı alttan
4000 olunca üstten görünüyor kuzum kese
Bilgileri tazeleyeyim
Ne güzel yoldaşlıktır bu yaaYoldaş olduk desenize
Ayna görüntüsü ne kuzum bunu anlamadım benHıı evet tamam o zaman vajinal ultrasonda ayna görüntüsü olduğu için doğruymuş
Yolumuzun güzelliğiiiiiBenim daha çok yolum var 4000lere. Bu kadar bekledik az daha sabrdicez yapacak bişey yok.
Kuzum yumurtlama günleri mi hang8 günleri değerlendirdinNe güzel yoldaşlıktır bu yaa
Tam ters tarafında görünüyor demek istedim yaniAyna görüntüsü ne kuzum bunu anlamadım ben