Yumurtlama haftasını komple 2 dolu 1 boş şeklinde değerlendirdik biz kuzum. Sen?Kuzum yumurtlama günleri mi hang8 günleri değerlendirdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama haftasını komple 2 dolu 1 boş şeklinde değerlendirdik biz kuzum. Sen?Kuzum yumurtlama günleri mi hang8 günleri değerlendirdin
Ya onu anladım da ne için dediniz onu anlamadımTam ters tarafında görünüyor demek istedim yani
Ben full sadece 23unden sonra gün aşırı oluyor canımYumurtlama haftasını komple 2 dolu 1 boş şeklinde değerlendirdik biz kuzum. Sen?
Yumurtlamadan önceki 2 3 gün önemliymiş dimi sonrası daha önemsizmisYumurtlama haftasını komple 2 dolu 1 boş şeklinde değerlendirdik biz kuzum. Sen?
İnşallah canım rabbim hayırlısı versin Üzülmemek elde değil ki ne olacak diye korkuyorum nasıl beklicem Pazartesi gününe kadarEvet dış gebelik çok daha zor ama hiçbir şeyin sonu değil doktorlar bana 12.000 beta değerinde nasıl tüpün alınmadı dediler ama benim bebeğimi bulamadılar hem de baya doktor gezdim kimse bebeği göremedi inşallah sağlıklıdır üzme kendini
Haklısın canım şu an çok şükür öyle bir ağrım yok Allah bana da burda ki herkese de böyle bir şey yaşatmasınDış gebelikte değer çok çok düzensiz olur bi yükselir bir düşer. Çok ciddi ağrı olur dayanamayacak kadar. Çığlık çığlığa olacak şekilde diyeyim. Leke hatta kanamayla sağlıklı doğum yapan tanıdıklarım var. Gönlünüzü ferah tutun. Nasipte varsa tutunuyor yoksa da ne yapsan olmuyor. Hep olumlu düşünün ama siz
O yüzden tek doktor lafıyla hareket etmeyeceğim canım bana dedi çarşamba gel testi tekrarlarım ama eşim Pazartesi götürecek beni ona göre bakacağız artık. Rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeni nasip etsinBenim kasık ağrım gebelik 4 ayına kadar devam etmişti sağlıkla doğdu cocuğum çok şükür. Değerin güzel artmış. Geç döllenme olabilir değer o yüzden düşük. Ben 120 lerle öğrendim. İlk yumurta takibiydi dr yumurta çok arkada çok da büyümedi ama yibe iğne vurundum. Evdeki test pozitif çıkınca dr gittim. Dr ultrason baktı rahin kendini gebelipe hazırlamışa benzemiyor dedi. Ama çok şükür sağlıklı ilerledi.
Canım benim de ilk kez oluyor hamilelik bir şey bilmiyorum ki zaten salı günü öğrendim ilk testim 134 çıktı bir de bugün gittim test yapıldı 273 çıktı keseyi göremedi bir de kanamam olduğu için ilaç verdi günde üç kez dedi içeceksin ama dış gebeliğe karşı uyanık ol dedibişey söylemek istiyorum çok bi bilgim yok ama kadınlar klübünde okuduğum yorumlardan gördüğüm kadarıyla dış gebelik olduğunda orantısız çok fazla artıyor.. mesela en az 10 kişiden okuduğum kadarıyla beta hcgsi 2 günde bir 3 katı ve daha fazlası arttığında ya ikiz yada dış gebelik olduğu anlamına geldiğini okumuştum.. bence evde sadece wc için kalk yat dnlen...ayaklarını kaldır birde progestron hap falan vermedilermi.. genelde kanamada vs de progeestron hap veriyorlar düşük olmaması için...
Canım iyiiym sadece halsizim ve yan taraflarımda ağrı var ama dayanılmayacak gibi değil , bir de kahverengi akıntım var onun herifinde iyiyim Allah’ıma dua ediyorum pazartwsi başka doktora gidene kadar bir şey olmasın.Canım şimdi nasılsın iyi misin
benim de senin ki gibi olmuştu
Net kırmızı görmediysen endişe etmeCanım iyiiym sadece halsizim ve yan taraflarımda ağrı var ama dayanılmayacak gibi değil , bir de kahverengi akıntım var onun herifinde iyiyim Allah’ıma dua ediyorum pazartwsi başka doktora gidene kadar bir şey olmasın.
3 gün önceydi sanırım kırmızı gördüm ama çok yoğun değildi peçeteye silmiştim öyle gördüm o gün çok korktum işte sonra kanama rengi kahverengiye döndü yine peçete ile sildikçe geliyor ama içinde böyle garip garip sümüksü pıhtılar var sence normal mi bu ?Net kırmızı görmediysen endişe etme
Tutunma kanaması olmuş ve şimdi atıyor olabilir vücudum hava ile temas edince kahveye dönüyor kanın rengi
kırmızı o an olan kanama alanı var demek inşallah hayırla sağlıkla hiç görmezsin
görürsen direk acile git proluton depot iğnesi vururlar kese yerinde ise
hatta ben gittim geçen hafta perşembe bana vurmadılar bende doktor biliyor diyip bir şey demedim kendi doktorum sinirlendi vurulması gerekiyordu çok büyük risk atlatmışım Allah’ın izni ile
Demek o kadar kanamaya ve geçmiş düşüklerime dayanarak düşeceğinden eminmiş diyip sinirlenmiştim aklında olsun senin de inşallah bu bilgiye hiç ihtiyaç duymazsın
Yok cnm tek doz igne vurdular kanamayla attim cok sukur ameliyat falan gerek kalmadı onlaraBenim ilk gün Kırmızı geldi sonra kahverengi oldu kanamam leke leke rabbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin gerçekten peki ameliyat falan oldun mu ?
Bende geçen hafta vardı diz ağrısı kasık ağrısı felan ama bu hafta pek bişe yok açıkçası umutsuz vakaaBat daşlarım nasılsınız (29-30 aralık) durumlarınız ne. İki gündür regl ağrısı ve diz ağrısı çekiyorum. Tuvalete gitmeye korkar oldum kırmızıları görücem diye. Bugün çok halsizdim, hala da öyleyim. Hani çok kafein alırsınız da eliniz ayağınız bi titrer ya öyleydim tüm gün. Belirti aramak istemiyorum yine boşa çıkacak diye. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
Bende kac gundur degısık degiiik şeylrr objeler felan goruyorum anlamına bakıyorum hep ana karnında kı cocuk. Beynım benle şey geçiyor matrakRegli yaklaşıyor heralde dün tuhaf tuhaf rüyalar gördüm
Hayırlısı artık valla pek umudum kalmadıBende kac gundur degısık degiiik şeylrr objeler felan goruyorum anlamına bakıyorum hep ana karnında kı cocuk. Beynım benle şey geçiyor matrak