- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
Hayırlısı olsun artık ya. Galiba olmayacak artık diye düşünüyorum bazenAma çıkmadı bende işte. Demek ki olsa da çıkmayabiliyomuş beklemeye devam ama umutla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun artık ya. Galiba olmayacak artık diye düşünüyorum bazenAma çıkmadı bende işte. Demek ki olsa da çıkmayabiliyomuş beklemeye devam ama umutla..
Kuzum salmayın kendinizi yaa. Ben her şeyi çürüttüm resmen bak.Hayırlısı olsun artık ya. Galiba olmayacak artık diye düşünüyorum bazen
Hayırlısı canım. Rabbim ol diyip olduracak inşallahKuzum salmayın kendinizi yaa. Ben her şeyi çürüttüm resmen bak.
Yerleşme kanaması yok
Göğüs hassasiyeti yok
Renk değişimi falan yok
Vücut ısım yükselmedi hiç, hala çok üşüyorum
Kirpik karışması yok
Sadece kasık ağrım bel ağrım var onlar da öğrendikten sonra başladı 2 gün kala.
O zaman ben de belirtim yok diye aksilik mi arayayım oturup? Olumsuz düşünmek yok daha erken kuzum
Ama daha adetine var dimi kuzum dur kesme umudunuGünaydın kızlar. Tabiki yok. Kestim umutları. @sedanur4004 @Duygu933 U Uzaygemisi35 @evrem92 @Takitoki
@fiona13
@pcoscuk
İyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor seninİyi haftasonları kızlar nasılsınız
İyiyim bende zaman geçirmeye çalışıyorumİyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor senin
4gün var canımAma daha adetine var dimi kuzum dur kesme umudunu
Hay Allah çok geçmiş olsun ama diş röntgeni çok ufak ve o bölgeyle hiç alakası yok sıkıntı olmayabilir. İnşallah rahatlarsın canım diş ağrısı çok fena ve gebelikte malesef çok diş sorunu çıkıyor.Kizlar üc gündür dis agrisi cekiyorum hamile olabilirim diyerekten röntgen cektirmedim antibiotik vermiyorlar zararli olur diye sadece hafif agri kesiciler veriyolar oda fayda etmiyo.... simdi film cektircem vs bosa gitcek emekler bu ay bayagi ugrastk ilac yerlestirdiler et ile dis arasina bakalm ins düzelir....
Ah kuzum daha dört gün var dört gün kala kanda bile gözükmeyebilir diye düşünüyorum. İdrar testleri o kadar hassas değil ki hala. Tabi olmayabilir de ama olsa da çıkmayacaktır bütün Doktorlar yok yere moralinizi bozuyorsunuz diyor erken test yapatakGünaydın kızlar. Tabiki yok. Kestim umutları. @sedanur4004 @Duygu933 U Uzaygemisi35 @evrem92 @Takitoki
@fiona13
@pcoscuk
Hayırlı günler canım tünaydınHayırlı günler kızlarrrrr
4 gün kala görenler çok azınlıkta canım zatenOlsa çıkardı kuzu ya 4gün kala. Yok işte negatif diye bağırıyo test
İyi haftasonları fıstık iyiyim ben ama arada hafif regl olacakmış gibi hissediyorum olmam inşallah. Sen nasılsınİyi haftasonları kızlar nasılsınız
Hayırlısı olsun inşallah canımHay Allah çok geçmiş olsun ama diş röntgeni çok ufak ve o bölgeyle hiç alakası yok sıkıntı olmayabilir. İnşallah rahatlarsın canım diş ağrısı çok fena ve gebelikte malesef çok diş sorunu çıkıyor.
Ah kuzum daha dört gün var dört gün kala kanda bile gözükmeyebilir diye düşünüyorum. İdrar testleri o kadar hassas değil ki hala. Tabi olmayabilir de ama olsa da çıkmayacaktır bütün Doktorlar yok yere moralinizi bozuyorsunuz diyor erken test yapatak
Hayırlı günler canım tünaydın
4 gün kala görenler çok azınlıkta canım zaten
İyi haftasonları fıstık iyiyim ben ama arada hafif regl olacakmış gibi hissediyorum olmam inşallah. Sen nasılsın
Benim bugün 8.gun geçen cuma vuruldum karnımın alt tarafı hala ağrıyor etkisinin geçmesi derken hormonal olarak kastediyorsaniz takip etmedim herhangi bir testle. Bir de karın ağrısı dışında bi gariplik olmadi vucudumda o da azaldı ancak henüz bitmedi ins tutmuştur yaaDaha önce ovitrelle vurulanlar kaçıncı gün iğnenin etkisi geçti?
Bunu doktoruna söyle3 gün önceydi sanırım kırmızı gördüm ama çok yoğun değildi peçeteye silmiştim öyle gördüm o gün çok korktum işte sonra kanama rengi kahverengiye döndü yine peçete ile sildikçe geliyor ama içinde böyle garip garip sümüksü pıhtılar var sence normal mi bu ?
AmiiinnnnnnEvet o konudan bahsediyorduk kuzum kesenin yerinden. O günleri bi görelim de hayırlısıyla inşallah
Cnm benim degerler hem cok yukselmedi hem de inip cikti hep ordan anladılarSeninkini nasıl anladılar canım
Olmazsın inşallah iyiyim bende çok umutluyum niyeyse bu ay ama daha çok varHay Allah çok geçmiş olsun ama diş röntgeni çok ufak ve o bölgeyle hiç alakası yok sıkıntı olmayabilir. İnşallah rahatlarsın canım diş ağrısı çok fena ve gebelikte malesef çok diş sorunu çıkıyor.
Ah kuzum daha dört gün var dört gün kala kanda bile gözükmeyebilir diye düşünüyorum. İdrar testleri o kadar hassas değil ki hala. Tabi olmayabilir de ama olsa da çıkmayacaktır bütün Doktorlar yok yere moralinizi bozuyorsunuz diyor erken test yapatak
Hayırlı günler canım tünaydın
4 gün kala görenler çok azınlıkta canım zaten
İyi haftasonları fıstık iyiyim ben ama arada hafif regl olacakmış gibi hissediyorum olmam inşallah. Sen nasılsın
İnşallah canım ben her gün test yapıyorum iğnenin etkisini görmek için iyice silikleşti ama tamamen kaybolmadı benim de iğne gününü saymazsak 9. GünBenim bugün 8.gun geçen cuma vuruldum karnımın alt tarafı hala ağrıyor etkisinin geçmesi derken hormonal olarak kastediyorsaniz takip etmedim herhangi bir testle. Bir de karın ağrısı dışında bi gariplik olmadi vucudumda o da azaldı ancak henüz bitmedi ins tutmuştur yaa
BEn 2. çizgi görüyorumGünaydın kızlar. Tabiki yok. Kestim umutları. @sedanur4004 @Duygu933 U Uzaygemisi35 @evrem92 @Takitoki
@fiona13
@pcoscuk
İnşallah valla ben de umutluydum ama hafif regl ağrıları hissedince biraz umutsuzlaştım. Regl için de erken ağrısı için de bilemedim. 1 ocakta falan regl olmam lazım acaba pazartesi kan testinde belli olur mu diye düşünüyorumOlmazsın inşallah iyiyim bende çok umutluyum niyeyse bu ay ama daha çok var
Çok da yokmuş aslında az kalmış. Ne güzel olur yeni yılda güzel hsberler gelse. ilk kez mi iğneyle takip oldu?İnşallah canım ben her gün test yapıyorum iğnenin etkisini görmek için iyice silikleşti ama tamamen kaybolmadı benim de iğne gününü saymazsak 9. Gün