Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Tabiki değerler çok düşük görünmesi için Allah hepimizden Razı olsun inşallah. Hiç mutsuzluğa kapılma Allah ol der ve olur sürekli dua et en hayırlısını iste

Kahverengi leke için endişelenmeyin diyorlar genelde kırmızı kan olursa sıkıntıymış ama sen yine de her şeyden haberdar et doktorunu
Bakalım canım doktor dedi ki çarşamba gel ama eşim dedi içim rahat etmez pazartwsi başka doktora da gidelim kan tahlili için o güne kadar bekleme dedi daha büyük kapsamlı bir yere

Tabiki değerler çok düşük görünmesi için Allah hepimizden Razı olsun inşallah. Hiç mutsuzluğa kapılma Allah ol der ve olur sürekli dua et en hayırlısını iste
Bende öyle diyorum eğer sağlıksız olacaksa düşük olsun dış gebelik tüp falan alınıyormuş germekten kaldıramam şu an böyle şeyler Allah hayırlısını nasip etsin en doğru zaman da

Bende öyle diyorum eğer sağlıksız olacaksa düşük olsun dış gebelik tüp falan alınıyormuş germekten kaldıramam şu an böyle şeyler Allah hayırlısını nasip etsin en doğru zaman da
Evet dış gebelik çok daha zor ama hiçbir şeyin sonu değil doktorlar bana 12.000 beta değerinde nasıl tüpün alınmadı dediler ama benim bebeğimi bulamadılar hem de baya doktor gezdim kimse bebeği göremedi inşallah sağlıklıdır üzme kendini

Size de geçmiş olsun. Ben de aynı süreci yaşadım. Kürtaj sonrası değer yükselmeye devam etti. 2 doz iğne vurundum yavaş yavaş düştü sonra 180 deyken değerim iç kanama başladı. Mecburen ameliyat oldum sezaryan gibi tam 1 yıl oluyor hala dikişler beni rahatsız eder. Şimdi tekrar gebelik düşünüyorum ama bir yanım da korkuyor açıkcası

Çok geçmiş olsun tüpün mü alındı korkma dene inşallah sağlıkla bir evlat kucağına alırsın o zaman tüm yaraların yavaş yavaş sarılır

Dış gebelikte değer çok çok düzensiz olur bi yükselir bir düşer. Çok ciddi ağrı olur dayanamayacak kadar. Çığlık çığlığa olacak şekilde diyeyim. Leke hatta kanamayla sağlıklı doğum yapan tanıdıklarım var. Gönlünüzü ferah tutun. Nasipte varsa tutunuyor yoksa da ne yapsan olmuyor. Hep olumlu düşünün ama siz

Bazıları istemez anne olur kimisi kolay olur kimisi çok zor. Benin de zor olanlardan.. Allah beterinden korusun çok şükür sağlıklı bir çocuğum var 3 yaşında

Benim de görücem böyle kahvenin telvesini yer kaşık kaşık kansız olduğu halde. Adet kanamaları aşırı yoğun geçiyor. Olmadı uyarırım onu yemesin.

tşk canım
zaten o telveyi yiyen gördüğünüzde kansızlık olan kişinin canı çekiyor.. aslında insan neyden uzak durması gerekiyorsa canı onu çekiyor gibi bişey...

D vit. damla aldım ekmeğe damlatıp yiyorum...2 günde bir alıyorum Dvit.,,açıkçası doktor kahve ve çayla ilgili bişey demedi..ama geçtiğimiz ay göğüslerime sancılar girdi ama öyle şiddetliydi ki kahve ve çayda bol şekerli seviyorum.. göğüs kanserine yakalandığımı düşünüp şekeri kesmeye çalıştım dolayısıyla kahve ve çayıda kesitm iki gün kendimi tuttum şimdi içemiyorum eskisi gibi.. biliyosunuz kanseri şeker tetikliyor... bence sigarayı en azından azalt.. daha kaliteli bi hayat için çocuk içinden önce, kendin için...

Benim kasık ağrım gebelik 4 ayına kadar devam etmişti sağlıkla doğdu cocuğum çok şükür. Değerin güzel artmış. Geç döllenme olabilir değer o yüzden düşük. Ben 120 lerle öğrendim. İlk yumurta takibiydi dr yumurta çok arkada çok da büyümedi ama yibe iğne vurundum. Evdeki test pozitif çıkınca dr gittim. Dr ultrason baktı rahin kendini gebelipe hazırlamışa benzemiyor dedi. Ama çok şükür sağlıklı ilerledi.

Bat daşlarım nasılsınız (29-30 aralık) durumlarınız ne. İki gündür regl ağrısı ve diz ağrısı çekiyorum. Tuvalete gitmeye korkar oldum kırmızıları görücem diye. Bugün çok halsizdim, hala da öyleyim. Hani çok kafein alırsınız da eliniz ayağınız bi titrer ya öyleydim tüm gün. Belirti aramak istemiyorum yine boşa çıkacak diye. Umarım hakkımızda hayırlısı olur

Bende birşey yok canım adet belirtiside yok hamilelik belirtiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…