• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istemek?

elmalikurabiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1.862
1.491
133
Hanimlar selam.
Evlenirken bircok derdimi paylasip fikir almistim.
Simdi 26 yasimda 1 bucuk senelik evliyim. Dert sayilir mi bilememekle birlikte beni uykusuz birakan bir sorunumu paylasmak isterim.
Esimle 3 sene flort ettikten sonra isimizi duzene koyup evlendik. Ikimizinde ortalama uzeri sayilabilecek maaslari ve kariyerleri var cok sukur. Aramiz iyi. Iliskimizin oturduguna inaniyorum. Ailelerimizle problemimiz yok. Cogu imkan ve sart mevcut aslinda. Cocuk sahibi olma fikrin ansizin dustu icime. Birkac ay acaba dedikten sonra da o his yavasca dustu ama bitmedi. Bakamam diye korkmuyorum acikcasi ama esimle dunyayi gezmek istiyorum. Daha once de yurt ici yurt disi gezdik dolastik ama doyamadim gibi geliyor. Mesela 16 17 saat ucak yolculugu mesafesinde cocukla yapamam diyorum. Gormeden gitmeden dogum yapmak istemiyorum. Ama alttan alta da denemeye baslamam gerektigini soyleyen bir durtu var. Cok ikilemde kaldim. Bencilce mi davraniyorum diyorum. Bu forumda bile senelerce cocuk hasreti cekenler var okuyorum. Belki ben de problemle karsilasacagim diyorum. Sirf gezip tozmak icin nankorluk mu ediyorum diyorum. Cocuk dusunuyor musunuz diye soran eden de yok bu arada. Bu tamamen icsel bir durtu. 27 yas anne olmak icin gec mi? Sirf gezip tozmak icin cocuk ertelenir mi? Sizler kac yasinda anne oldunuz?

Bu arada isteyen herkese Rabbim gonlunce nasip etsin insallah.

Ben önce gezer sonra cocuk yapardım sanırım. Cunku Ilk 3 yıl 15 16 saatlık yolculuk bıraz zor olucak.. Cocuk demek sorumluluk demek hayatınız komple degısıyor.. Yorucu ama guzel Bı duygu.. Allah herkese nasip etsin...

Ben önce gezer sonra cocuk yapardım sanırım. Cunku Ilk 3 yıl 15 16 saatlık yolculuk bıraz zor olucak.. Cocuk demek sorumluluk demek hayatınız komple degısıyor.. Yorucu ama guzel Bı duygu.. Allah herkese nasip etsin...
Amin insallah. Kisa mesafede zaten alirim kucagima hopp gezeriz beraber :KK73:

Ya inan o bile yorucu yaa :) yani benım oglum cok zor bi bebekti arabanın arka koltugunda amuda kalkıp gitmediğimiz kalıyordu yani o da imkansız oldugu için imkanı olsaydı o sekılde de giderdik :)
Evet cocukla zor oluyor diyorlar. Ama yine de onunla o anlari paylasmak birlikte bir yerlere gitmek eminim cok guzel duygulardir.

Back