Gecmis. Olsun canim.. Tedavisi yokmu onun acamiyolarmi.. ? Bizde kesin sundan diye demiyolar Ama bende troid cikti hap kullaniyorum duzeldi ama . Bide endometriosiz cikti onada kucuk etkilemez dediler .. Yani anliyacagin canim belirsiz deniyoruz 4 kere. Tupbebek yaptik olmadi .. Simdi 5 cisini yapacagiz ama korkuyorum oda olmayacak diye sorunu bilsek neden diye beki olur oda yok Yani herseyi yaptik histeroskopi oldum tuplere bakildi laparoskopi de oldum , genetik testide yapildi. Sperm de iyi cikti. Ama yok olmuyo.... Bilmiyorum simdi ne olacak yoruldum 7 senedir olmuyor.
Öyle canım haklısın benim tüplerim kapalı( sizde sorun belli mi?
Mrh. Canım yazılarını okudum üzülme desem de ne fayda ama bu tedavide hep moral yüksek tutulmalı deniliyor üzme kendini biz bu hayat ta sınavdayız sabırla bunu inş. Veririz Rabbim sevdiği kullarını çocukla sınar mış...ugur koşar ın "Allah de ötesini bırak" kitabını tavsiye ederim oku muhakkak çok güzel terapi edici !!! Ben tedaviye başlamadan okudum çok iyi geldi manevi açıdan bazı şeylerin farkına varıyor insan şimdi bana" Allah Yeter "kitabını okuyorum... 6 mayıs sonucumu öğreneceğim hayırlısı olsun inş. Güzel olumlu olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sebebini bilmemek dah azordur ama canım herşey bahane şundan olmuyo diyoruz ama nasip değil ondan olmuyor
benimde troid var ama şükür etkilemiyorrr bende genetik test yaptrcağım bakalım ne çıkacak
Haklisin demekki zamani gelmemis bende diyorum Allahim ol dememis oda olu vermemis diyorum... Hakkimizda hayirli saglilkli evlat olacaksa Allahim versin ... ..
amin canımm inşallah kısa zamanda bizlerde anne oluruzzzz
anneler günü geliyor artık o günü sevmiyorummm
Slm canim ne yapiyorsun iyimisin??? Yarin. Belli olacak demis sonucun kacda ?? Hakkinda Hayirlisi olur insallah
Sanırım öğleden sonra sonuç alırım karmakarışık duygulardayım....yarım allahın izniyle herşey belli olacak haber vericem sizlere bakalım sevinç mi hüzün mü yer alacak...
Allah de ötesini bırak...
Arkadaşlar benim 13 yildir bebegim olmuyor tefrice okuyorum yardım edermisiniz
aycan canım ve melekciğimm çok sağolun dilekleriniz için canlarım..4
bende şaşkınım ama yarına hepsi yaşarmı bilmiyorum inşallah diyorum artık.. en azından inşallah bir aksilik olmazsa yarın transferim olacak.. çok korkuyordum döllenme olmaz tedavi yarıda kalır diye..
yaşarsa eğer 3 taneninde konulması için yarın yoğun baskı yapacağım.. hiç korkum yok bu benim hakkım artık dimi 7 tedavi sonra..
çok öpüyorumm
sagoll canim benim insallahh diyorum artik..
dogal tup bebek yapti sadece klomen kullandirdi ilk kez canim.. bizde erkek infertilitesi var ama benimde yumurta rezervim azaldi artik..
dun gece butun gece uyumadim.. gece yarisi 03.00 gibi salona gelip tv acip koltuga uzandim.. transfer anlarini pek sevmiyorum tedirgin oluyorum..
sabah konustum canim ucude bolunmus 2 tanesi 4 hucreli 1 tanesi 5 hucreli.. hepsini transfer edecegiz dediler...
canım şimdi okudum bebişlerini almışsıncanlarim sagolun bes alti gun kadar giremem artik.. 15.30 da transfer.. cok opuyorum.. kisa yaziyorum esimden firsat buldukca cep telefonuna bugun kiziyorda..
canım tüp bebek de tüplerin kapalı olması önemli değil diye biliyorum ben:26::26::26::26::26:
Bilinen tek sorun bu olmasına rağmen bebiş olmuyor4 başarısız deneme
anladım canım benimde dokorlar hep çok umutlu konuşuyor fakat olmuyr hepimiz aynı durumdayızzz
inşalah kısa zamanda kavuşuruz
Mrh. Canım tefriciye çok iyi diyorlar ne dileğin varsa kabul olur ama 4444 kere okumak lazım...kelimei tevhid çek 90.000 tane duanı yap oda kabul olur dağıtabilir sinde bende yaptım dağıttım kendimde okudum tevhid...Bu arada sebep neydi ?
sebepsız arkadaşım 2 tüp demedım olmadı artık tedavıyı bıraktım paramda güçümde kalmadı
sebepsız arkadaşım 2 tüp demedım olmadı artık tedavıyı bıraktım paramda güçümde kalmadı
Evet canım çok yorucu bir süreç manevi ve maddi açıdan rabbim inş. En kısa zamanda nasip eder sen allahtan iste dileğini kabul etmiş bil...inş. Sizlerinde en kısa zamanda olur hep dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?