bende 2 tüp denedim olmadııı
canım bu ay yeniden tedaviye başla artık devletten bir hak daha çıktı.benden önce kavuşacaksın kuzuya 😊 ne yaptın ettin öne geçtin hadi.
canım bu ay yeniden tedaviye başla artık devletten bir hak daha çıktı.benden önce kavuşacaksın kuzuya 😊 ne yaptın ettin öne geçtin hadi.
gerçekten mi çok sevindim bi hastneyi arayım bakalım
ama ben önce genetik testleri yaptrcağım
hastane ile konuştum henüz yok öyle birşey dedi
dün haberlerde çıktı kesin var.
hacettepe hastanesini aradım henüz yok dedi zaten resmi olarak yayınlanması 2 ayı bulurmuş canım
yok ya o kadar uzun sürmemesi lazım bende Bi araştırayım bakalım
tamam araştr bakalım ben ramazan sonrası düşünüyorum birde şu genetikler çıkınca
yok ya o kadar uzun sürmemesi lazım bende Bi araştırayım bakalım
ne zaman çıkacakmış söylediler mi?
sen yazacaksın diye bekliyorum
eneler yapıyorsun kuşşun nasıl bakalım
canım şu an eğer çıkmışsa dedi 2 aya kalmaz resmi gazetede yayınlanırmış öyle dedi
yok yapmazlar 😊 Bi tanıdık öğretmen memur yokmu ya?
hemşire arkadaşım var onların faydası olurmuki birde bu tüp bebekte hep ikizlermi oluyorr
kuşun beynini yıkamaya devam ediyoruz bakalım gece gündüz çiko çiko.iyi kerata yuvasına kendi girip çıkıyor artık
genetik testlerin ne zaman çıkacak
canım şimdi okudum bebişlerini almışsınçok sevindim senin adına inş 12 gün sonra mutlu haberini yazarsın bize
inş ikiz ikiz versin rabbim önce göbüşünü sonra kucağını doldursunlar
niye doğal tüp bebek yaptırdı dr un sen mi istedin :26:dr un mu karar veriyo:26:
olacak canımm hepimizin olacakk üzülme.. yumurta sayısı az olunca döllenmeme ve tedavimin yarıda kalma riski oluyor..
daha önce böyle olumsuzluklarda yaşadım.. bir transfer yapılsa içim rahatlayacak.. şu anda sonuçtan çok transfer olacakmı olmayacakmı onu merak ediyorum.. artık sonucuda sonra 12 gün çok düşünecek vaktim olacak..
Türkiyede nerelisin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?