dun gece butun gece uyumadim.. gece yarisi 03.00 gibi salona gelip tv acip koltuga uzandim.. transfer anlarini pek sevmiyorum tedirgin oluyorum..
sabah konustum canim ucude bolunmus 2 tanesi 4 hucreli 1 tanesi 5 hucreli.. hepsini transfer edecegiz dediler...
dun gece butun gece uyumadim.. gece yarisi 03.00 gibi salona gelip tv acip koltuga uzandim.. transfer anlarini pek sevmiyorum tedirgin oluyorum..
sabah konustum canim ucude bolunmus 2 tanesi 4 hucreli 1 tanesi 5 hucreli.. hepsini transfer edecegiz dediler...
Allahım çok sevindim kardeşim maşallah ne kadar güzel 😄 ikisi zamanında ilerliyor biri aceleci demek ki.Allahım ne şanslısın maşallah.çok su iç olurmu 12 gün boyunca şişe elinde olsun hep.transfer kaçta olacak sakin ol ama olacağı varsa olacak hiç istifini bozma
günaydın nasılsın canım
günaydın sağol bitanem iyiyiz sen nasılsın hoşgeldin uzun Bi aradan sonra😄 özlettin valla
öyle oldu kuzun ya bende iyiyim kahvaltı yapıyorum daha
gel çay içelim
nerelerdeydin ne yaptın anlat bakalım azıcık.afiyet olsun bende çay içiyorum.ensu nün transferi var aklım onda inşallah güçlü kuvvetlidir tosuncuklar hepsi tutunur bırakmaz onu.inşallah anneleride onlarda kilo alırlar hamilelikte ensuda sinir olur kilo aldım diye😊
evdeydim napıyım okul falan zaman geçti evt okudum ne güzel 3 tane inşallah bu sefer olur
inşallah zayıf zaten o evet alsın kilo
Muhabbetimizle aramız hiç iyi değil sevmedi bizi galiba,bizim etraf ağaçlık bir sürü kuş sabahtan akşama ötüyor buda onlarla haberleşiyor hiç bize yüz vermiyor konuşmayı öğrenemez böyle değil mi?
neyse özletteme bu kadar üzüldüm valla.
ensu kilo almak istemiyor ki istese alır zaten dikkat ediyor bence.
öylemi niye seni sevmiştir niye sevmesin ya
bu aralar kafam çok karışık canım tedavi işleri hastane özlem hepsi bi arada
aklıma gelince geceleri uyuyamıyorum inanki saatlerce
ya buda olmazsa ne yapacağız bu soru hep aklımda
keşke yüzyüze konuşup sohbet edebilsek senleeeeeee
Allahım çok sevindim kardeşim maşallah ne kadar güzel 😄 ikisi zamanında ilerliyor biri aceleci demek ki.Allahım ne şanslısın maşallah.çok su iç olurmu 12 gün boyunca şişe elinde olsun hep.transfer kaçta olacak sakin ol ama olacağı varsa olacak hiç istifini bozma
canım bak ne güzel 3 tane bebişinde çok güzel inşallah bu sefer olacak canımmm
canlarim sagolun bes alti gun kadar giremem artik.. 15.30 da transfer.. cok opuyorum.. kisa yaziyorum esimden firsat buldukca cep telefonuna bugun kiziyorda..
inşallah canımm benimm yarın bir aksilik olmazsa 3 tane transfer için baskı yapacağım.. zaten 2 tane hakkım varda ben 3. şansımıda zorlamak istiyorum:))
çok öptümm
Cok sagol canim haklisin bos vermek lazim. Ama ister istemez uzuyo yansizyo iste ... Sende uzulme bos ver desinler..Birgun Allahim bizlerede kismet edecek ...sapredelim. Dedigin gibi sinavdan geciyoruz Allah sevdigi kullara dert verirmis... Senin neden olmuyo canim ??
Çok doğru canım Rabbim sevdiği kullarını sınav eder sabretsınler benim kasımda mertebeleri yükselsin...bize veriyorsa ya d geç veriyorsa rabbimizin elbet bir bildiği vardır...insanlarımız inançlı cahil dediğin gibi kendilerini Marifetli sanıyorlar Mevlam verdi ki oldu vermesydi olmazdı bizim elimizden gelen bir şey değil anca du ve istemek gelir...inş.kabul olur...
Allah de ötesini bırak...
keşke canım kardeşim ama görüşürüz ben mutlaka Ankara ya uğrarım.bu denemede olmazsa bir dahakini deniycez napalım,bişeyi çok istersen olur bence.
Öyle canım haklısın benim tüplerim kapalı( sizde sorun belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?