kolay gelsin 😊 bende eşime bıraktım şimdi o asıyordur.akşama ne pişereyim diye düşünüyordum buldum bakalım beğenecek misin.patlıcanları uzunlamasına dilimleyip.una buluyoruz sonra yumurtaya sonra galeta ununa buluyoruz ve kızartıyoruz.domates rendesini soğan sarımsakla pişiriyoruz.borcama Bi kat patlıcan Bi kat domates sosu Bi kat kaşar rendesi yine aynı kat kat dizip.fırına atıyorum ne dersin?
en iyisi düşünmemek bende bıktım artık.
yemek güzel benimde evde oatlıcan var ama galete yok yoksa bende yapardımmmm ben patlıcanı her türlü severimmm
düşünmeden bi durabilsem keşke
ekmekleri fırında kurutup ufalayabilirsin
kendini dışarı at gez dolaş başka çaresi yok galiba
ondan varrr köfteye kullanıyorum evde her zaman olurrrr
iyi akşama menü hazırrr
çok hamaratsın sen valla ben buzdolabına dondurucuya bişey yapıp atmaktan acizim.yanına ne yapsak acaba? 😥
kimim var kime gideyim yalnız dolaşmaktan hiç hoşlanmam
hımmm bilmem ki çorba olabilirrrr benim eşim yanına çay isteyebilirrrr bilemedimmm
böyle durumlarda kafa dengi Bi komşun olsaydı keşke.yoksa gimsaya alışverişe gidemezmisin?😌
makarna yapılabilir yayla çorbası harika olur
böyle durumlarda kafa dengi Bi komşun olsaydı keşke.yoksa gimsaya alışverişe gidemezmisin?😌
bende küsüm kız kardeşimle 😊evet iyi bi komşu olsa iyi olurdu gimsaya oabilir belkiii ma işte yalnız sıkılırım ben kız kardeşimle de küsüs
bende yoğurt yok ama zaten eşim sevmediği için pek yapamıyorum da.oysaki en sevdiğim çorba.ben yayla çorbası yaparımm yoğut var evde
aycan da diyecek nereye gidersen gittttt yavvv diyecekkkk
bende küsüm kız kardeşimle 😊
bende yoğurt yok ama zaten eşim sevmediği için pek yapamıyorum da.oysaki en sevdiğim çorba.
düşünen biraz,daha sen bu gidişle evde kalacaksın gibi ama😃
canım merhaba hoşgeldin.. nerede yaptırdın ilk denemeni Antalyadamı..
eşinin sperm sayısı kaçtı cnm..
evet iyi bi komşu olsa iyi olurdu gimsaya oabilir belkiii ma işte yalnız sıkılırım ben kız kardeşimle de küsüs
bende küsüm kız kardeşimle 😊
bende yoğurt yok ama zaten eşim sevmediği için pek yapamıyorum da.oysaki en sevdiğim çorba.
düşünen biraz,daha sen bu gidişle evde kalacaksın gibi ama😃
mrb teşekkürler cnm ....antalya üniversite hastanesinde yaptırmıştım 5-8 milyon arası değişiyor canım maalesef
iyi olmaya çalışıyorum dün çok moralim bozuktu cevap veremedim kusura bakmayın
bugunde ben öyle eşimle tartıştım ve moralım sıfır ben ne yapıyorum dıyorum bazen kendı kendıme ınankı ne savasmaya gucum var ne pes etmeye bu nasıl acıymıs bılmıyorum sınırlerım alt üst durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?