sen üzme kendini zaten yeterince derdin varda ben napayım benim yerimde olsan hangisine giderdin Bi yardım et bacım
bacım valla kendime istediğim kadar sanada istiyorum inanki DUA EDELİM rabbim sana hayırlısını göstersinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen üzme kendini zaten yeterince derdin varda ben napayım benim yerimde olsan hangisine giderdin Bi yardım et bacım
bilmiyorum çok zor valla valla yzaren bile offf çektim canım hangi uygulama daha çok denenmiş daha faydalı omuşsa onu seç
era testi daha çok yeni hem bi dğer tarafın doktru ile görüşsen
bacım valla kendime istediğim kadar sanada istiyorum inanki DUA EDELİM rabbim sana hayırlısını göstersinnn
mail attım memorialada sordum bakalım ne diyecekler.
iyi yapmışsın benimde şimdi canım sıkıldı senden aldğım testleri yaptrmak için gazi üniversitesini aradım 120 tl muane üçreti diyorrr
anlamadım bu nasıl iş ben bu testleri nerde yaptrcağımmm şimdi offff
hayır testleri yapacağından emin olsam veririm para ya olmaz derse
iyi yapmışsın benimde şimdi canım sıkıldı senden aldğım testleri yaptrmak için gazi üniversitesini aradım 120 tl muane üçreti diyorrr
anlamadım bu nasıl iş ben bu testleri nerde yaptrcağımmm şimdi offff
hayır testleri yapacağından emin olsam veririm para ya olmaz derse
etlik araştırma size yakın Keçiören dolmuşları önünden geçiyor diye hatırlıyorum
etlik araştırma size yakın Keçiören dolmuşları önünden geçiyor diye hatırlıyorum
evet ama canım doktr kabul edip yaparmı ki
tabiki eder hatta başka tahlillerde ister belki.cebindenmi yaptırıyor sanki devlet ödüyor,başka rahatsızlık için gidince nasıl tahlil istiyorsa buda Bi hastalık teşhis için istemek zorunda niye istemesinki?
kafam çok karıştı işte kendi doktorum isteseydi böyle olmazdıııı ama o araştıma gereği duymuyorrrr kiiii
maalesef öyle belki orda bu testleri yapacak teçhizat donanım yoktur onun için isteyememiştir.başka hastaneye de sevk edemediği için.
ilk işim yarın sabah erkenden gitmek bakalım ne olacakkkk canım benimmm
bu işler ne zor işler ya böyle ya
valla bıktım artıkkkk
bende diğer insanlar gibi olmak istiyorummm
yok canıum hacettepe hastanesi üniversite hastanesi olaması gibi imkan yokkk yokki
gerek görmüyor sadece
gerekip gerekmediğini bilemezler ki test yapmadan.bende pıhtılaşma çıktı belki bu yüzden boş boş uğraştım şimdiye kadar,banada gerek yok diyorlardı.
gerekip gerekmediğini bilemezler ki test yapmadan.bende pıhtılaşma çıktı belki bu yüzden boş boş uğraştım şimdiye kadar,banada gerek yok diyorlardı.
bende çok bakrdım özellikle trt deyken hiç kaçırmazdımmm
canım inşallah bizimde olacak bunlarda tecrübe olacak bize
tedavin başladımı
canım adet olmayı bekliyorum tahminime göre bugün olmalıyım geçen ay bugün olmuştum..:))
çok haklısın canım benim çamaşır serdim yazmadım kusura bakma
bugün iyi değilim dün güzel geçti aslında galiba benim pisikolojim bozuldu aycannn
şuan böyle ne biliyim sanki düşünemiyorum bile