günaydın iyiyim canım dün arkadaşıma gittim çarşamba okul 6 bitiyor market alışverişi yaptık geç geldik giremedim sen nasılsın
ayyyy bende istiyorum:18:
iyiiii noldu biliyomusun doktorlar sitesine son çıkan sonuçlarımı yazmıştım biri cevap vermiş kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı kullanmanız lazım opudan sonra demiş.😊
sende yazıl canım be haftada 2 gün okula gidiyorum çoçuk gelişimi bölümü
aaa senin doktr sonuçlara bakmamış mıydı anlamadığımmm canımmmm
benim canavara bakıcak kimse yok((( 26:
bunlar o gittiğimde çıkmamıştı daha sonra çıktı bende mail attım ona cevap vermedi.daha karyotipte çıkmamıştı aradım her şey yolunda mı diye onlarda bu olmadı Bi daha kan verin dediler,kanımmı ürememiş ne öyle,bişey dedi laborant.bugün yine hastaneye gidiyorum😐
bunlar o gittiğimde çıkmamıştı daha sonra çıktı bende mail attım ona cevap vermedi.daha karyotipte çıkmamıştı aradım her şey yolunda mı diye onlarda bu olmadı Bi daha kan verin dediler,kanımmı ürememiş ne öyle,bişey dedi laborant.bugün yine hastaneye gidiyorum😐
bende haftaya eşimle üniversite hastanelerinden birine gideceğimmm inşallah sorunsuz tahlilleri yaptrırım
hıımmmm bazen götürürsün ama her zaman olmazzzz
okul çok faydalı oluyor
inşallah canım hiç bişey çıkmaz.uyuzlar bir ay boş yere bekledim Bi aramadılar bile şimdi yeniden 2,5ay bekliycem
sen şimdi ne zaman tüp bebek deniyceksin
ben eylül gibi düşünüyorummm canım benimmm tam belli değil
iyiiii noldu biliyomusun doktorlar sitesine son çıkan sonuçlarımı yazmıştım biri cevap vermiş kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı kullanmanız lazım opudan sonra demiş.😊
inşallah canım hiç bişey çıkmaz.uyuzlar bir ay boş yere bekledim Bi aramadılar bile şimdi yeniden 2,5ay bekliycem
canım zaten coraspirin vermiyormu hastanen..
her durumda hepimize coraspirin mutlaka veriliyor önlem olsun diye..
neden şimdi olmuyo muu:26::26:
tabiki olurr ama paramız yok bide zaten ben ocak sonunda yaptrdım ikinciyiii dinlenmem lazımmm
canım zaten coraspirin vermiyormu hastanen..
her durumda hepimize coraspirin mutlaka veriliyor önlem olsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?