gülme ya genç kızlar abla deyince çok yaşlı hissediyorum zaten kapalılk insanı yaşlı gösteriyorrr bide kilo tabi bu arada diete girdimmm yulaf kepeği aldımmm okuldan arkadaş dedi günde hangi öğün olursa farketmiyor yoğurtla 2kaşık yiyorsunnn tok tututyorrrrilahi şifoş valla çok güldüm,hem o terbiyesizleri boş ver arada banada denk geliyo hiç umursamıyorum.hatta işyerimdekilerde 3 yılda baya değiştin yaşlandık gibi şeyler söylüyorlar ama ben onların içi geçmişliğine veriyorum
ooooo millet küçük yazdırır senin anannlerde büyük yazdırmış geçmiş doğum günün yaaaaa neden demedin kutlama yapardıkkkkk kkdabence kimse duymasın kendi içimizde kutlayalım.28 ağustos,bide kimliktede 2 yıl büyüğüm sen düşün
tamam domates rendelerim sebzeli makarna gibi zatennnnmakarnanın salçasına bir iki domates rendeleyince daha güzel oluyo
gülme ya genç kızlar abla deyince çok yaşlı hissediyorum zaten kapalılk insanı yaşlı gösteriyorrr bide kilo tabi bu arada diete girdimmm yulaf kepeği aldımmm okuldan arkadaş dedi günde hangi öğün olursa farketmiyor yoğurtla 2kaşık yiyorsunnn tok tututyorrrr
benimki şöyle benden önce doğan ablam ölünce zahmete girmeden hop kimlik bana olmuş.ne biliyim söylemedim işte beraber kutlarız o zamanooooo millet küçük yazdırır senin anannlerde büyük yazdırmış geçmiş doğum günün yaaaaa neden demedin kutlama yapardıkkkkk kkda
ben öleyim o zaman
eskiden öyle yaparlarmış haklsınnnn ya ben daha öğrenciyim lise okuyorum lise pasom bile varrr bi daha genç kızlara paso mu gösterecem dolmuşada öğrenci verecemmmbenimki şöyle benden önce doğan ablam ölünce zahmete girmeden hop kimlik bana olmuş.ne biliyim söylemedim işte beraber kutlarız o zaman
he valla nispet yap!eskiden öyle yaparlarmış haklsınnnn ya ben daha öğrenciyim lise okuyorum lise pasom bile varrr bi daha genç kızlara paso mu gösterecem dolmuşada öğrenci verecemmm
perdeleri aldın mı evin kaçıncı kat bide perdeleri na kadara rustiğe cevirdin
al bakalımmm bende azıcık erken çıkıp faturaları yatıracağımmmşimdi gidiyorum perdeleri almaya
öyle ya annemlerin tek cama biraz büyük yere kadar tül 300 verdikkkkbutadayım canım,o kadar pahalı olmaması lazım perdelerin.
haklsın araştırmakta fayda var perdeciler kafasına göre metre fiyatı veriyorrriyi fiyat araştırması yap bence.bi sokak tede rustik borunun metresi 120 idi markasıda aynı zaten hepsi istanbuldan getirtiyo aradım 45liği kaptım
kapı süsü yapalım çok güzel.ya balkonu hiç sevmiyorum ev batıyo onun yüzündenöyle ya annemlerin tek cama biraz büyük yere kadar tül 300 verdikkkk
bende bu arlar hep heveslenirdim kapı süsü yapamk istiyorummm şimdi onlara baktımmm o yüksekdey mişsinnnn
manzarası güzel olurrr balkon keyfi yaparsınız bol bollll
olsun hergün yıkarsın olmadı cam balkon yaptrsınız bizim 5. katt dı işte oturuduk bide önümüz acıktı ağaçlar faklan güzel oluyordu ayyyy yapalım beraberrr ben bi kaç model beğendimmmkapı süsü yapalım çok güzel.ya balkonu hiç sevmiyorum ev batıyo onun yüzünden
.keşke olmsaydı.eşimde seninle aynı şeyi söyledi ama tabi sefasını o cefasını ben çekicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?