Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamm byyyyyyşifocum ben ayrılıyorum perdeyi alıcam,görüşürüz
canim esimde klinefelter sendromu cikti baska sans yok yani :) tessekur ederim cvp icin..tedaviye adetin 3. günü başlanır öncesinde doktor ile görüşmek gerekir
anlamadığım size tüp bebek yaptrmanızı kim söyledi inferlite uzmanı olan bi doktorla görüşmeniz gerekiyor tedavinin seyrini ona göre belirlersiniz
bu arda yaşınız kaç ne zamandır çoçuk istiyorsunuz
canim belli testler yaptim.. onden bilgi almak istedim sizlerden tecrubelilerden..kadin dogumcu ve urolaga gittik esimde klinefelter sendromu cikti.. dogal yolla mumkun degil gibi ama tekrar muayne dusunuyorum daha sonra doktorun yonlendirmesine gore bakacagim.. tessekur ederim..tüp bebek merkezine gidersen hemen tüp yapmaya ikna ederler.sen kadın doğumcuya eşinde üroloğa gitmelisiniz ancak onlar yönlendirir.aslında bende neler yaptırman gerektiğini biliyorum.önce progesteron hormonu ve amh hormonlarına baktırman lazım.bunlarda sorun yoksa ultrasonla muayenedede bişey çıkmazsa,hsg yani rahim filmi çektirirsin ondada bişey çıkmazsa kan pıhtılaşması testleri yaptırmanı öneririm.eşinde sperm tahlili yatırmalı detaylı inceleyen iyi bir hastanede.
her gün koskoca balkonu yıkasam başka Bi iş yapamam hemde Bi saat sonra peçeteyi sür yine pis.cam balkon çok pahalı olur,eski eve 4-5 kanat yaptırmıştık 750liraydı.bunun 35 kanata ihtiyacı olur en az.evin içi minicik ayı gibi balkon yapmış.salona eşyalarımı sığdıramadım balkonda hiç oturmayız ya,kiradaykenki evin balkonu kocamandı bir gün bile oturmadık ama yıkama derdinden ölmüştüm kışın yağmur kar birikiyor hemde nerde batıkentteki yeşillik.olsun hergün yıkarsın olmadı cam balkon yaptrsınız bizim 5. katt dı işte oturuduk bide önümüz acıktı ağaçlar faklan güzel oluyordu ayyyy yapalım beraberrr ben bi kaç model beğendimmm
canim belli testler yaptim.. onden bilgi almak istedim sizlerden tecrubelilerden..kadin dogumcu ve urolaga gittik esimde klinefelter sendromu cikti.. dogal yolla mumkun degil gibi ama tekrar muayne dusunuyorum daha sonra doktorun yonlendirmesine gore bakacagim.. tessekur ederim..
kızlar perde devamlı değişmiyor.. bende bu evime taşınırken çok zorlanmıştım herşeyi bir arada aynı anda yaptığımız için içime sinen bir perdemi yaptırım yoksa çok daha ucuzamı kaçım diye.. taksitle yaptırdım iyiki içime sineni yaptırmışım 7 yıldır halen herşeyle gidiyor... taksitlede olsa ya içinize sineni yaptırın yada yaptıracak konuma gelene kadar eskileri kullanın herzaman perde yaptırılmıyor..
Bugün ilk defa evimde uyudum perdelere baktıkça tam hayal ettiğim gibi olmuş dedim çokseviyorum onları
sen böyle deyince içime en sinen olması gerektiğini daha iyi anladım haklsınkızlar perde devamlı değişmiyor.. bende bu evime taşınırken çok zorlanmıştım herşeyi bir arada aynı anda yaptığımız için içime sinen bir perdemi yaptırım yoksa çok daha ucuzamı kaçım diye.. taksitle yaptırdım iyiki içime sineni yaptırmışım 7 yıldır halen herşeyle gidiyor... taksitlede olsa ya içinize sineni yaptırın yada yaptıracak konuma gelene kadar eskileri kullanın herzaman perde yaptırılmıyor..
o kadar büyük mü balkonnn aynen yıka 5dakikada toz oluyorrrr cam balkon pahalı ben okdar büyük olduğunu tahmin etmedimm tabiher gün koskoca balkonu yıkasam başka Bi iş yapamam hemde Bi saat sonra peçeteyi sür yine pis.cam balkon çok pahalı olur,eski eve 4-5 kanat yaptırmıştık 750liraydı.bunun 35 kanata ihtiyacı olur en az.evin içi minicik ayı gibi balkon yapmış.salona eşyalarımı sığdıramadım balkonda hiç oturmayız ya,kiradaykenki evin balkonu kocamandı bir gün bile oturmadık ama yıkama derdinden ölmüştüm kışın yağmur kar birikiyor hemde nerde batıkentteki yeşillik.
güle güle kullan canımm yazamdım temizlik yaptımm akşama kadarrrrBugün ilk defa evimde uyudum perdelere baktıkça tam hayal ettiğim gibi olmuş dedim çokseviyorum onları
canim esimde klinefelter sendromu cikti baska sans yok yani :) tessekur ederim cvp icin..
Bugün ilk defa evimde uyudum perdelere baktıkça tam hayal ettiğim gibi olmuş dedim çokseviyorum onları
güle güle eskitt canım... evindede nice güzel gecelerde huzurlu uykular hayatım..
güle güle otur..
her zamn aklına takılanları sora bilirsin canımm inaşallah en kısa zamanada kavuşursunnncanim esimde klinefelter sendromu cikti baska sans yok yani :) tessekur ederim cvp icin..
perdeninde tülünde en pahalısının metresi 25 lira benim perdecide daha pazarlıkta yapar.sen böyle deyince içime en sinen olması gerektiğini daha iyi anladım haklsın
zaten eskiyene kadar değiştirilmiyor haklsınnn
sen böyle deyince içime en sinen olması gerektiğini daha iyi anladım haklsın
zaten eskiyene kadar değiştirilmiyor haklsınnn
Bayramın mübarek olsun nice mutlu huzurlu bayramlar şifocuğum.
bayramınız kutlu olsunnn kızlarrrr
Rabbim hayırlı evlatlar verisnnnn
çoluklu çoçuklu torunlu bayramlarımız olsunnnn
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperimmmm![]()
bayramın mübarek olsun her günün birbirinden güzel olsun canıııım.iyi bayramlar hayatım çok öptümm:)