yap canım nette var fotoğraflar görürüsün ben burda öğrenirsem foto atmayı yollarım san benimde küçük kardeşim istiyor bayramda yapacağız beraber oyun hamuruhıııım çok güzel fikir bende çiçek yaparım
siyaha her renk gider ben genelde şal takıyorumm
ama bence şöyle canlı renk olsunnn sarı mavi elbise desenli ise eşarp sade olsun yok elbise düz ise eşarp böyle desenli canlı olsunnn
eses hoşgeldin benim telden isimler görünmüyor sen olduğunu anlamak için baya uğraştım.nasılsın hayırlı uğurlu olsun kardeşin evleniyormuş Allah utandırmasın inşallah.
yok sade çık uzun elbisem..
şal hiç alışmadım ben ya off..
birsenimde şal kapat demişti..
kardeşim şeker pembe,bende mavi bi güzel eşarp mı alsam..
hardal da olur,kırmızıda,morda gerçi her renk olur demi
hardal çok gündelik gibi kırmızı yada mor bence.hoşgeldin
sonra elbiseni bizede göster olmazmı?yok sade çık uzun elbisem..
şal hiç alışmadım ben ya off..
birsenimde şal kapat demişti..
kardeşim şeker pembe,bende mavi bi güzel eşarp mı alsam..
hardal da olur,kırmızıda,morda gerçi her renk olur demi
sonra elbiseni bizede göster olmazmı?
bencede kırmızı yada mor al daha güzel olurrrhosbulduk cnm bakalım bayramdan sonra ayakkabı,esarp alcam :)
bencede kırmızı yada mor al daha güzel olurrr
bencede kırmızı yada mor al daha güzel olurrr
yüzünü kapatır koyarsın bi fotoinsallah bakalım cnm ..
düz sade bi siyah elbise aslında ..
forum değişeli fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum da gerçi ..
evet canım 2defa yaptrdım sora bilirsinTüp bebek yapaniniz var mi ? sormak istediklrim var cok zor bi surece benziyor ?
snada kuzum iyi geceler yarın sabah görüşürüzzzzAllah rahatlıkversin canım yarın görüşürüz
evet canım 2defa yaptrdım sora bilirsin
Ve tup bebek merkezinemi gitmeli yani o bizi yonlendirir mi ben baslamadan once tekrar muayne istiyorum esime ve kendime ?
tedaviye adetin 3. günü başlanır öncesinde doktor ile görüşmek gerekirCanim ön muayneyi ne kadar once yapmaliyiz ?
tüp bebek merkezine gidersen hemen tüp yapmaya ikna ederler.sen kadın doğumcuya eşinde üroloğa gitmelisiniz ancak onlar yönlendirir.aslında bende neler yaptırman gerektiğini biliyorum.önce progesteron hormonu ve amh hormonlarına baktırman lazım.bunlarda sorun yoksa ultrasonla muayenedede bişey çıkmazsa,hsg yani rahim filmi çektirirsin ondada bişey çıkmazsa kan pıhtılaşması testleri yaptırmanı öneririm.eşinde sperm tahlili yatırmalı detaylı inceleyen iyi bir hastanede.Ve tup bebek merkezinemi gitmeli yani o bizi yonlendirir mi ben baslamadan once tekrar muayne istiyorum esime ve kendime ?
tedaviye adetin 3. günü başlanır öncesinde doktor ile görüşmek gerekir
anlamadığım size tüp bebek yaptrmanızı kim söyledi inferlite uzmanı olan bi doktorla görüşmeniz gerekiyor tedavinin seyrini ona göre belirlersiniz
bu arda yaşınız kaç ne zamandır çoçuk istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?