günaydınnnn yataktayım erken uyandım kkda gezeyim dedimmmgünaydın,nasılsın?
sen nasılsın nerdesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn yataktayım erken uyandım kkda gezeyim dedimmmgünaydın,nasılsın?
arkadaştayız hala,öğlen gideceğiz eve önce perdeleri almam lazım.günaydınnnn yataktayım erken uyandım kkda gezeyim dedimmm
sen nasılsın nerdesiniz
ensuda bugün hastaneye gidecekti
arkadaştayız hala,öğlen gideceğiz eve önce perdeleri almam lazım.
arkadaştayız hala,öğlen gideceğiz eve önce perdeleri almam lazım.[/QUOTE
perdeleri ne zaman vermiştin canımm bugün evdesin ozaman
evet ensu ile konuştum ben dün bugün gidecek hayırlısıyla güzel hberi ver dedim tamam dedi
yerleştirirsin inşallah çorba var akşama yanına ne yapsam kievide biri yerleştireydi iyiydi
makarna Akdeniz usulü ama hangi çorbayerleştirirsin inşallah çorba var akşama yanına ne yapsam ki![]()
arabaşı çorbası şöyle deyim kavrulmuş un ve tavuklumakarna Akdeniz usulü ama hangi çorba
10 ekim doğum günüm 27 oluyorummmmakarna Akdeniz usulü ama hangi çorba
sessiz sessiz şurda Bi10 ekim doğum günüm 27 oluyorummmyaşlanıyorum ya çizgiler bir sürü daha annede olamdımmm
![]()
malesef küçülemiyorummmolacaksın tabiki hem daha genciz niye öyle düşünüyorsun,yaşınıda hiç göstermiyorsun valla bacım
sevin tabiiii canımmm biraz benim bu msj altına komik olmuş amasessiz sessiz şurda Bisevineyim
canım çok sevindim 27 olmana napiyimsevin tabiiii canımmm biraz benim bu msj altına komik olmuş ama
çok güzel bi haber
zeytin yok sadece marketten alırımmm okuldan gelirken eşimde sever makarnayı seviyor sarımsakta severrrmakarnayı haşlıyoruz sonra tencerenin dibine bir iki diş sarmısak rendeliyoruz,bi kaşık salçayla kavuruyoruz.yarım çay bardağı su katıyoruz makarnayı ekliyoruz tencereye.içine kaşar rendeliyoruz birde 50 gram kadar çekirdeksiz zeytin atıyoruz.en sonda yarım demet maydanoz doğrayıp atıyoruz.benim herif beğendiydi.
sevinnn sevinnnnncanım çok sevindim 27 olmana napiyim![]()
ilahi şifoş valla çok güldüm,hem o terbiyesizleri boş ver arada banada denk geliyo hiç umursamıyorum.hatta işyerimdekilerde 3 yılda baya değiştin yaşlandık gibi şeyler söylüyorlar ama ben onların içi geçmişliğine veriyorummalesef küçülemiyorummm
bunu diyen sen misin genç kız gibisin halennnn
bi anne olaydım teyze diyolar artık sokakta genç kızlar abla
ebeye az kaldııı
bence kimse duymasın kendi içimizde kutlayalım.28 ağustos,bide kimliktede 2 yıl büyüğüm sen düşünsevinnn sevinnnnnsenin doğum günün ne zaman kutlma yapmak için hazırlıklı olayımmmmm