Canim hic canini sikma benimde yuksekti suan ilacla 2.1 e indi.gebe kalmayida engelliyo.ama ilacla kolaylikla normal seviyeye geliyo.ama doktor omur boyu ilac kullanacagimi soyledi.ailede varsa yuzde doksan sendede olyomus
CANIM BENİM NODÜLLERİM VAR KAN DÜZEYLERİM İYİ
AMA SEMA ARKADAŞIN BAKTRMASI LAZIM TROİT TABİYKİDE ÇOÇUK OLMASINI ETKİLEYE BİLİR
Benimde annemde var gulum.5lerdeydi 2.1 e dustu sukur.olyo gulum benimde bir anda cikti tsh im.cok gecmis olsun
Saol kuzum haftaya dahiliye gtcem olmazsa ankara ya endokrine giderim
şimdi beklenmdik bi anda adet oldun ya ondan psikolojin böyle canımmm
bi kaç güne daha olumlu düşüneceksinnn çünkü umutlanmıştın
hepimizin ara ara böyle umutsuz olduğu zamanlar oluyo
üzme kendini canımmm arkadaşımmtüplerin şeklinin öyle olması bebğe engel değilki
inanaki ne olursa olsun Rabbim ol deyince olacak
bir hafta sonra bak gör sonuç güzel çıkacak
amh için ne kadar ücret ödedin ben bi tıp merkezine sormuştum 70 tl demişti ama 1sene önce
evet ya grip oldum bende çarşamba diyetisyene gideceğim insülün için kan verdim
canım bende indiriyim daha doğrusu deneyim
nasıl yapacağım
Canim benim insallah inusilinin normal cikar aynen gulum oyle oldum bide esimle kusuz suan konusmuyoz 5 gundur haberi yok adet oldugumdan.pek destek olmuyo bana.benimle dertlesmiyor.yanlizim yani:-( olacagi varsa her sekilde olur haklisin dadlim.baskentte yaptirdim doktor istemisti muayene olduum gunden 10 gun gecmedigi icin bedava yaptirdim.10gun sonra gitseydim yine giris ucreti 122 tl odeyecektim.bi hafta sonra belli olcak canim.bugun hacettepeye gittim tum gin aradim kimse acmadi randevu almak icin .is cikisi gittim sira aldim 1saat bekledim .diypki randwvu alacaksiniz ariyorum acan yokki dedim mesgulduk dedim.dedim gurkan beye muayene olcam dedim parali dedi 120tl dedi tamam dedim ama suan doktor yok dedi ve randevu almaniz gerek dedi.cektim geldim.adetim bitince zekai tahirde histereskopi olcam.sonrada gogsen beye devam etcem canim
Canim benim insallah inusilinin normal cikar aynen gulum oyle oldum bide esimle kusuz suan konusmuyoz 5 gundur haberi yok adet oldugumdan.pek destek olmuyo bana.benimle dertlesmiyor.yanlizim yani:-( olacagi varsa her sekilde olur haklisin dadlim.baskentte yaptirdim doktor istemisti muayene olduum gunden 10 gun gecmedigi icin bedava yaptirdim.10gun sonra gitseydim yine giris ucreti 122 tl odeyecektim.bi hafta sonra belli olcak canim.bugun hacettepeye gittim tum gin aradim kimse acmadi randevu almak icin .is cikisi gittim sira aldim 1saat bekledim .diypki randevu alacaksiniz ariyorum acan yokki dedim mesgulduk dedi.dedim gurkan beye muayene olcam dedim parali dedi 120tl dedi tamam dedim ama suan doktor yok dedi ve randevu almaniz gerek dedi.cektim geldim.adetim bitince zekai tahirde histereskopi olcam.sonrada gogsen beye devam etcem canim
Oda cikar canim ama bu daha guzel google play e kadinlar klubu diye yazinca cikiyor bildirim falan gelyo biri alintiladimi
canımm bende eşimle bu sıraları arada küsüyorum gerçi yıllardır zaman zaman hep küsmeler ve sonra barışmalar oluyor ama ev içinde yaşanıyor ve nezaman küstük nezaman barıştık artık unutur oldum:) dün akşamdan bu yana bende küsüm zorunlu şeyler için aradım kapattım..
inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın canım benim.. hepimiz alacağız..
aynen bende çok küserim ama eşim küssemde ağlasamda anlamıyo malesef ben bunu geç anladım şimdi kendimiz daha az yıpratıyorum
eskiden sabahlara kadar ağlardım o da mışıl mışıl uyurdu
ertesi gün hiç birşey yok gibi davranırdı
ben boşuna o kadar ağlamış olurdum
evet canımm en son bir ay önce gittim bizim ailede var malesef annemde teyzelerimde
kan sonuçları iyi çıkınca doktor problem görmüyor
nasıl biraz morelini düzelttin mi
Sizlerle konusunca daha iyi olyom gulum cok sagol.masallah kuzum hep iyi olsun sonuclarin insallah
aynen valla aynı dert bendede var ilk zamanlar gönlümü alırdı ağladığımda şimdi ise dönüp yatıyo hiç umrunda değilim
aynen bende çok küserim ama eşim küssemde ağlasamda anlamıyo malesef ben bunu geç anladım şimdi kendimiz daha az yıpratıyorum
eskiden sabahlara kadar ağlardım o da mışıl mışıl uyurdu
ertesi gün hiç birşey yok gibi davranırdı
ben boşuna o kadar ağlamış olurdum
canım sende onu umursama boşver ben diyorum artık hiç takmıyorum diye en azından ağlamıyorum kızıyorum diyeceğimi
diyorum rahat rahat uyuyorummm
sende öyle yap bi zaman sonra senin ağladığını takmıyo sanırım ninni geliyorrrt
ayyy okurken güldüm yaa aynen canım aynen..
ilk evlendiğimiz aylarda o deli gibi uyurdu ben yatakta yanında saatlerce ağlardım bi kez ağlayarak sabah etmiştim.
sabah kalkınca hiçbirşey yok gibi davranıyordu.. benim gözler davul gibi, işyerindekilerede göz alerjisi olmuş derdim:))
artık kendimi bende yıpratmıyorum yüzüne karşı biraz çemkiriyorum.. sonra normal hayatıma devam ediyorum..
ay onlar bizi asla anlamaz ya tedavilerde umurlarında değil herşeyi ben takip ediyorum..
dün akşamki tartışma sebebimizde onun ilaçlarını takip etme konumdu.. iç diyorum önüne götürüyorum sonra diyor naz yapıyor.. adalara pikniğe bile ilaçlarını götürdüm akşam içerim dedi.. günde iki tane hapını yıllardır takip etmekten bıktım ve içmemek için hep bahane arıyor bende çok kızdım biraz ağladım sonra odama gidip tv izledim..
aynen valla aynı dert bendede var ilk zamanlar gönlümü alırdı ağladığımda şimdi ise dönüp yatıyo hiç umrunda değilim
ayyy okurken güldüm yaa aynen canım aynen..
ilk evlendiğimiz aylarda o deli gibi uyurdu ben yatakta yanında saatlerce ağlardım bi kez ağlayarak sabah etmiştim.
sabah kalkınca hiçbirşey yok gibi davranıyordu.. benim gözler davul gibi, işyerindekilerede göz alerjisi olmuş derdim:))
artık kendimi bende yıpratmıyorum yüzüne karşı biraz çemkiriyorum.. sonra normal hayatıma devam ediyorum..
ay onlar bizi asla anlamaz ya tedavilerde umurlarında değil herşeyi ben takip ediyorum..
dün akşamki tartışma sebebimizde onun ilaçlarını takip etme konumdu.. iç diyorum önüne götürüyorum sonra diyor naz yapıyor.. adalara pikniğe bile ilaçlarını götürdüm akşam içerim dedi.. günde iki tane hapını yıllardır takip etmekten bıktım ve içmemek için hep bahane arıyor bende çok kızdım biraz ağladım sonra odama gidip tv izledim..
ağlama arkadaşım çemkirdiğin zaman iyi çemkirki o pişman olsun?
belli bi süre sonra öyle oluyor canım:))
bizdede ilk başlarda ben üzülüp ağlayınca yemek yemezdim eşimde yemezdi.. baktım son yıllarda ben yemesem bile o yemeğini deli gibi yiyor bide benim duymam için her türlü ses çıkartıyor..
barışınca neden yedin diyorum:)) sende yeseydin ben seni çağırmıştım diyor..
aynen öle ninni geliyo galba bnde bundan sonra laf sokucm neden ağıyosammanyak gibi
:))) artık sabahlara kadar ağlamıyorum 1 saate bitiyor ağlamam canım..
ama çemkirme konusunda inan uzman oldum yoğun psikolojik baskı yaparak çemkiriyorum..
hiç umru değil.. üzülecek olsa öyle yapmam ama üzülmüyor.. başım ağrıdı diyor sadece..
ağlama güzel arkadaşım benimmm
lafını söyle sende mışıl mışıl uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?